Ανακαλύψτε το Student Cash Back Review


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/ejajitech/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Σημείωση σύνταξης: Το Credit Karma λαμβάνει αποζημίωση από τρίτους διαφημιστές, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τις απόψεις των συντακτών μας. Οι τρίτοι διαφημιστές μας δεν ελέγχουν, εγκρίνουν ή εγκρίνουν το συντακτικό μας περιεχόμενο. Είναι ακριβές από όσο γνωρίζουμε όταν δημοσιεύεται.

Πλεονεκτήματα

 • Επιστροφή μετρητών σε εναλλασσόμενες κατηγορίες μπόνους
 • Το πρώτο έτος Cashback Match θα μπορούσε να είναι πολύτιμο
 • Εισαγωγική προσφορά APR αγοράς
 • Μπορεί να βοηθήσει στη δημιουργία πίστωσης
 • Χωρίς ετήσια τέλη

Μειονεκτήματα

 • Ανώτατα όρια στις ανταμοιβές μπόνους
 • Οι κατηγορίες μπόνους πρέπει να ενεργοποιηθούν
 • Δυνητικά υψηλός κανονικός Απρίλιος

4 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για το Discover it® Student Cash Back κάρτα

ο Discover it® Student Cash Back Η κάρτα έχει σχεδιαστεί για φοιτητές με περιορισμένο ή καθόλου πιστωτικό ιστορικό. Δεν υπάρχει ετήσια χρέωση και η κάρτα μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές να δημιουργήσουν πίστωση ενώ κερδίζουν απεριόριστη επιστροφή μετρητών.

Μάθετε περισσότερα: Οδηγός πιστωτικού κάρμα για φοιτητικές πιστωτικές κάρτες

1. Κερδίστε επιστροφή μετρητών σε χρήσιμες καθημερινές κατηγορίες μπόνους

Με το Discover it® Student Cash Back, μπορείτε να κερδίσετε 5% επιστροφή μετρητών για αγορές σε κατηγορίες που εναλλάσσονται ανά τρίμηνο — έως και 1.500 $ που δαπανήθηκαν (τότε 1%). Για να κερδίσετε μετρητά με το επιτόκιο μπόνους, πρέπει να ενεργοποιείτε κάθε τρίμηνο. Επιπλέον, θα κερδίσετε απεριόριστο 1% επιστροφή μετρητών σε όλες τις άλλες αγορές. Οι εναλλασσόμενες κατηγορίες του Discover περιλαμβάνουν μια σειρά από καθημερινές αγορές που μπορεί να σας φανούν χρήσιμες, όπως είδη παντοπωλείου, βενζίνης, εστιατόρια, Amazon.com και PayPal.

Αλλά αν σκέφτεστε να χρησιμοποιήσετε την κάρτα, είναι σημαντικό να έχετε υπόψη το τριμηνιαίο όριο δαπανών και την απαίτηση ενεργοποίησης. Και ρίξτε μια ματιά στις προηγούμενες κατηγορίες μπόνους του Discover για να δείτε εάν οι τρέχουσες δαπάνες σας συμβαδίζουν με αυτά που συνήθως προσφέρει το Discover.

Ακόμα κι έτσι, αυτές οι εναλλασσόμενες κατηγορίες μπόνους μπορούν να είναι μια εξαιρετική δυνατότητα για να κερδίσετε χρήματα με υψηλότερο επιτόκιο — ειδικά εάν οι κατηγορίες ευθυγραμμίζονται με τις καθημερινές σας συνήθειες δαπανών.

2. Πάρτε μια εισαγωγή 0% αγορά ΑΠΡ

Αν και η κάρτα δεν διαθέτει ένα παραδοσιακό μπόνους καλωσορίσματος, οι μαθητές που χρειάζονται λίγη ανάσα όταν πληρώνουν για σχολικά βιβλία και προμήθειες μπορεί να εκτιμήσουν το εισαγωγικό της κάρτας 0% APR για αγορές για τους πρώτους 6 μήνες από το άνοιγμα λογαριασμού.

Μετά τη λήξη των περιόδων εισαγωγής, το APR αγοράς θα αυξηθεί σε μεταβλητό επιτόκιο 15,99% – 24,99%.

Λάβετε υπόψη ότι θα πρέπει να έχετε ένα σχέδιο για να εξοφλήσετε πλήρως το υπόλοιπό σας πριν από την εισαγωγή 0% Η περίοδος Απριλίου λήγει, για να αποφευχθεί η πληρωμή δαπανηρών τόκων.

3. Διπλασιάστε τις ανταμοιβές επιστροφής μετρητών σας τον πρώτο χρόνο

Discover it® Student Cash BackΗ προσφορά γνωριμίας του απεριόριστου cash back match θα μπορούσε να είναι ένας εύκολος τρόπος για να διπλασιάσετε τις ανταμοιβές επιστροφής μετρητών σας κατά τον πρώτο χρόνο που έχετε την κάρτα.

Με το Cashback Match, το Discover ταιριάζει με όλα τα μετρητά που έχετε κερδίσει στο τέλος του πρώτου σας έτους, υπό την προϋπόθεση ότι δεν έχετε κερδίσει αυτό το μπόνους με άλλη κάρτα Discover. Για παράδειγμα, αν κερδίσατε 50 $ μετρητά το πρώτο σας έτος, το Discover θα καλύψει αυτό για ένα σύνολο 100 $.

Απλώς φροντίστε να διατηρείτε τις δαπάνες σας υπό έλεγχο και εντός του προϋπολογισμού σας, ώστε να μην συγκεντρώνετε περιττές χρεώσεις τόκων ή χρέη πιστωτικής κάρτας μόνο και μόνο για να κερδίσετε μετρητά.

4. Δημιουργήστε πίστωση κατά τη χρήση της κάρτας

Εάν είστε φοιτητής κολεγίου με ελάχιστο έως καθόλου πιστωτικό ιστορικό, το Discover it® Student Cash Back Η κάρτα μπορεί να χρησιμεύσει ως πολύτιμο εργαλείο για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε πίστωση ενώ κερδίζετε επιστροφή μετρητών. Επιπλέον, δεν χρειάζεστε καν πιστωτικό σκορ για να κάνετε αίτηση.

Μάθετε περισσότερα: Πώς να δημιουργήσετε πίστωση ως φοιτητής σε 5 εύκολα βήματα

Τι πρέπει να έχετε υπόψη σας πριν κάνετε αίτηση για το Discover it® Student Cash Back κάρτα

Εάν σκέφτεστε να κάνετε αίτηση για αυτήν την κάρτα, εδώ είναι μερικά άλλα πράγματα που θα θέλατε να λάβετε υπόψη.

 • Χωρίς χρέωση για την πρώτη καθυστέρηση πληρωμής — Δεν είναι ποτέ καλή ιδέα να πληρώσετε τον λογαριασμό της πιστωτικής σας κάρτας καθυστερημένα, αλλά αν συμβεί αυτό, το Discover θα παραιτηθεί από το τέλος για πρώτη φορά. Μετά από αυτό, αν αργήσετε, το Discover θα σας χρεώσει με χρέωση έως και 41 $. Οι επιστρεφόμενες πληρωμές έχουν προμήθεια έως και 41 $ (και η πρώτη προμήθεια πληρωμής που επιστρέφεται δεν καταργείται).
 • Χωρίς χρέωση υπέρβασης ορίου — Η υπέρβαση του ορίου σας δεν είναι καλή πρακτική όσον αφορά τις πιστωτικές κάρτες, αλλά αν συμβεί με τις πιστωτικές κάρτες Discover it® Student Cash Backτο Discover δεν θα σας χτυπήσει με χρέωση.
 • Μηδενική ευθύνη για απάτη — Εάν ανακαλύψετε ότι υπάρχουν μη εξουσιοδοτημένες χρεώσεις στην κάρτα σας, δεν θα είστε υπεύθυνοι για την κάλυψη του κόστους.
 • Μπορεί να βοηθήσει στην προστασία του απορρήτου σας στο διαδίκτυο — Το Discover βοηθά στην κατάργηση των προσωπικών σας στοιχείων από επιλεγμένους ιστότοπους αναζήτησης ατόμων. Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη δωρεάν λειτουργία, θα πρέπει να την ενεργοποιήσετε στην εφαρμογή για κινητά.
 • Χωρίς χρεώσεις συναλλαγών στο εξωτερικό — Εάν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε την κάρτα για να κάνετε αγορές στο εξωτερικό, δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για την πληρωμή τελών συναλλαγών στο εξωτερικό.
 • Πρόγραμμα παραπομπής — Μπορείτε να κερδίσετε μια πίστωση κίνησης έως και 100 $ εάν παραπέμψετε έναν φίλο να υποβάλει αίτηση για την κάρτα.
 • Παγώστε την κάρτα σας αμέσως — Εάν τοποθετήσετε λάθος την κάρτα σας ή πιστεύετε ότι έχει κλαπεί, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να παγώσετε την πρόσβαση στην κάρτα σας.
 • Ισχυρή υποστήριξη πελατών — Εάν χρειάζεστε βοήθεια με την κάρτα σας, μπορείτε να καλέσετε το Discover και να μιλήσετε με έναν αντιπρόσωπο που εδρεύει στις ΗΠΑ ή να λάβετε βοήθεια στην εφαρμογή για κινητά ή στο διαδίκτυο.

Ποιός στο Discover it® Student Cash Back είναι καλό για

ο Discover it® Student Cash Back Η κάρτα είναι σταθερή κάρτα για φοιτητές με ελάχιστο ή καθόλου πιστωτικό ιστορικό. Η δυνατότητα να κερδίσετε μετρητά σε όλες τις αγορές μπορεί να σας βοηθήσει να αντισταθμίσετε ορισμένα από τα έξοδα του κολεγίου σας.

Αλλά αν οι κατηγορίες μπόνους δεν ευθυγραμμίζονται με τις συνήθειες δαπανών σας, μια πιο απλή φοιτητική κάρτα επιστροφής μετρητών μπορεί να είναι καλύτερη επιλογή.

Δεν είστε σίγουροι ότι αυτή είναι η κάρτα για εσάς; Εξετάστε αυτές τις εναλλακτικές λύσεις.

Εδώ είναι μερικές άλλες κάρτες που ίσως αξίζει να ελέγξετε.


Σχετικά με τον Συγγραφέα: Ο Χουάν είναι ανεξάρτητος συντάκτης και συγγραφέας σε θέματα που αφορούν πιστωτικές κάρτες, προγράμματα αφοσίωσης, ταξίδια και προσωπικά οικονομικά. Εκτός από το πάθος του Χουάν για τη συγγραφή, του αρέσει να ξεκινά παγκόσμιες ταξιδιωτικές περιπέτειες (χρησιμοποιώντας poi… Διαβάστε περισσότερα.


Warning: Undefined array key "mts_related_posts_taxonomy" in /home/ejajitech/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/functions/theme-actions.php on line 320

Comments (No)

Leave a Reply