Αξιολόγηση ελέγχου Citibank | Πιστωτικό Κάρμα


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/ejajitech/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Σημείωση σύνταξης: Το Credit Karma λαμβάνει αποζημίωση από τρίτους διαφημιστές, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τις απόψεις των συντακτών μας. Οι τρίτοι διαφημιστές μας δεν ελέγχουν, εγκρίνουν ή εγκρίνουν το συντακτικό μας περιεχόμενο. Είναι ακριβές από όσο γνωρίζουμε όταν δημοσιεύεται.

Η Citibank ελέγχει τους λογαριασμούς με μια ματιά

Φυσικές θέσεις

Ναι, περισσότερες από 600 τοποθεσίες υποκαταστημάτων στις ΗΠΑ.

Ξεκινώντας

Χωρίς ελάχιστη κατάθεση και οι κάτοικοι ΗΠΑ 18 ετών και άνω μπορούν να υποβάλουν αίτηση ηλεκτρονικά με αριθμό κοινωνικής ασφάλισης, ημερομηνία γέννησης και διεύθυνση ΗΠΑ.

Μηνιαίο τέλος εξυπηρέτησης

12 $, εκτός εάν πληροίτε μία από τις πολλές προϋποθέσεις για να παραιτηθείτε από αυτήν.

Τέλη υπερανάληψης

Χωρίς έξοδα μεταφοράς υπερανάληψης, επιστρεφόμενου αντικειμένου ή υπερανάληψης.

Άλλες αμοιβές

2,50 $ για χρήση ΑΤΜ εκτός Citi.

Πώς να κάνετε κατάθεση

ATM της Citibank, σε υποκατάστημα με ταμείο, σε θυρίδα Deposit Express σε υποκατάστημα, ταχυδρομικώς, κατάθεση επιταγών μέσω κινητού τηλεφώνου, απευθείας κατάθεση, Citibank Global Transfer, ACH ή τραπεζικό έμβασμα ή Υπηρεσία μεταφοράς από ιδρύματα.

Πώς να κάνετε ανάληψη/πληρωμή

Επισκεφτείτε ένα υποκατάστημα, χρησιμοποιήστε ένα ATM ή χρεωστική κάρτα, γράψτε μια επιταγή ή μεταφέρετε μεταξύ συνδεδεμένων λογαριασμών.

Αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό

Η Citi προσφέρει μια ποικιλία διαφορετικών επιλογών επιταγών — περισσότερες από ορισμένες άλλες μεγάλες τράπεζες.

Η Citibank προσφέρει διάφορους τύπους λογαριασμών όψεως που στοχεύουν στην εξυπηρέτηση των καθημερινών ή «premium» τραπεζικών σας αναγκών. Υπάρχει ένα μεγάλο δίκτυο υποκαταστημάτων τραπεζών και ΑΤΜ χωρίς χρέωση, αλλά θα πρέπει να διαβάσετε τα ψιλά γράμματα και να προσέξετε για κρυφές χρεώσεις.

Ξεκινώντας με τον λογαριασμό Basic Banking, τα μέλη έχουν πρόσβαση σε απεριόριστες επιταγές, προσωπική τραπεζική, παρακολούθηση απάτης και ψηφιακά εργαλεία.

Μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση από εκεί, αλλά αυτή η αναθεώρηση θα επικεντρωθεί στην επιλογή Βασικός έλεγχος.


5 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για έναν λογαριασμό όψεως της Citibank

Ακολουθούν ορισμένα σημαντικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με το άνοιγμα ενός λογαριασμού όψεως στη Citibank.

1. Πολλές επιλογές λογαριασμού

Η Citibank προσφέρει μια σειρά καθημερινών και premium λογαριασμών όψεως. Κάθε ένα παρέχει υπηρεσίες επιταγών, αλλά όσο περισσότερα χρήματα καταθέτετε, τόσο λιγότερα θα πληρώσετε σε τέλη.

Ακολουθεί μια σύντομη επισκόπηση των διαθέσιμων επιλογών λογαριασμού. Σημειώστε ότι τα προϊόντα ελέγχου που έχετε στη διάθεσή σας θα εξαρτηθούν από τον τόπο διαμονής σας.

  • Πρόσβαση στον λογαριασμό: Αυτός είναι ένας λογαριασμός ελέγχου εισαγωγικού επιπέδου χωρίς έντυπες επιταγές και μηνιαία χρέωση υπηρεσιών 10 $, εάν οι συνδεδεμένοι λογαριασμοί σας δεν πληρούν ορισμένες απαιτήσεις.
  • Βασική Τραπεζική: Το Basic Banking είναι ο τυπικός λογαριασμός όψεως με έντυπες επιταγές. Η μηνιαία χρέωση των 12 $ μπορεί να αποφευχθεί εάν πληροίτε ορισμένες απαιτήσεις, οι οποίες δεν περιλαμβάνουν απαραίτητα ένα ελάχιστο υπόλοιπο (περισσότερα για αυτό στην επόμενη ενότητα).
  • Λογαριασμός Citibank: Αυτός είναι ένας λογαριασμός ελέγχου πλήρους υπηρεσίας. Η μηνιαία χρέωση υπηρεσιών είναι 25 $ για συνδεδεμένους λογαριασμούς, εκτός εάν διατηρείτε υπόλοιπο τουλάχιστον 10.000 $.
  • Citi Priority: Αυτός ο λογαριασμός όψεως περιλαμβάνει επενδυτικές οδηγίες από την Citi Personal Wealth Management. Οι κάτοχοι λογαριασμού με λιγότερα από 30.000 $ που έχουν κατατεθεί σε κατάλληλους λογαριασμούς χρεώνονται 30 $ ανά μήνα.
  • Λογαριασμός Citigold: Αυτός ο προτιμώμενος λογαριασμός όψεως περιλαμβάνει Citi Personal Wealth Management και Citigold Concierge. Δεν υπάρχει χρέωση εάν διατηρείτε περισσότερα από 200.000 $ σε κατάλληλους λογαριασμούς.
  • Citigold Private: Αυτός ο λογαριασμός όψεως περιλαμβάνει υπηρεσίες πλούτου σχεδιασμού. Δεν υπάρχει χρέωση εάν διατηρείτε κατά μέσο όρο 1 εκατομμύριο $ σε λογαριασμούς που πληρούν τις προϋποθέσεις.

Και πάλι, σε αυτήν την ανασκόπηση, εστιάζουμε στον λογαριασμό Basic Banking, ο οποίος σας επιτρέπει να συντάσσετε επιταγές σε χαρτί (σε αντίθεση με τον λογαριασμό πρόσβασης bare bones) και δεν απαιτεί ελάχιστο μηνιαίο υπόλοιπο τουλάχιστον 10.000 $ (όπως το επόμενο επίπεδο λογαριασμός Citibank).

2. Πολλά προνόμια

Ο λογαριασμός Basic Banking στη Citi συνοδεύεται από απεριόριστη εγγραφή επιταγών. Αν και υπάρχει μια μηνιαία χρέωση 12 $, μπορείτε να την αποφύγετε εάν έχετε ένα συνδυασμένο μηνιαίο υπόλοιπο 1.500 $ σε όλους τους συνδεδεμένους λογαριασμούς ή εάν έχετε μια κατάλληλη άμεση κατάθεση και πληρωμή λογαριασμού ανά περίοδο κίνησης.

Το Citi Basic Banking διαθέτει επίσης δωρεάν πρόσβαση σε Citi ATM, παρακολούθηση απάτης και ψηφιακά εργαλεία. Και ανάλογα με το πότε γίνετε μέλος και πού ζείτε, μπορεί να δικαιούστε ένα μπόνους μετρητών μετά την ολοκλήρωση ορισμένων δραστηριοτήτων.

3. Δυνατότητα για ορισμένες αμοιβές

Επιπλέον της πιθανής μηνιαίας χρέωσης λογαριασμού, μπορείτε να πληρώσετε μια προμήθεια 2,50 $ για να χρησιμοποιήσετε ΑΤΜ εκτός της Citibank.

Ωστόσο, από τον Ιούνιο του 2022, η Citibank κατάργησε τις προμήθειες υπερανάληψης, τις προμήθειες επιστροφής αντικειμένων ή τις προμήθειες προστασίας υπερανάληψης.

4. Φυσικά κλαδιά σε ορισμένες τοποθεσίες

Το Citi Basic Banking διαθέτει δωρεάν πρόσβαση σε περισσότερα από 65.000 ΑΤΜ στις ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων τοποθεσιών σε υποκαταστήματα της Citibank και πολλών καταστημάτων, όπως το Target, το Rite-Aid, το Duane Reade, το CVS και το Walgreens.

Αλλά όσο βολικό και αν είναι να βρείτε ΑΤΜ χωρίς χρέωση, μπορεί να είναι πιο δύσκολο να βρείτε ένα τοπικό υποκατάστημα. Υπάρχουν εκατοντάδες υποκαταστήματα της Citibank σε όλη τη χώρα, αλλά συγκεντρώνονται σε μεγάλες μητροπολιτικές περιοχές όπως η Νέα Υόρκη, το Σικάγο, η Ουάσιγκτον, DC, το Σαν Φρανσίσκο και το Λος Άντζελες.

5. Τραπεζική πλήρους εξυπηρέτησης

Η Citi προσφέρει άλλες υπηρεσίες πέρα ​​από τον έλεγχο των βασικών. Όταν ανοίγετε έναν λογαριασμό Basic Banking, έχετε πρόσβαση σε μια πλήρη σειρά λογαριασμών, μεταφοράς χρημάτων και ψηφιακών υπηρεσιών. Μπορείτε επίσης να συνδεθείτε σε έναν λογαριασμό ταμιευτηρίου Citi.

Τι χρειάζομαι για να ανοίξω έναν λογαριασμό όψεως στη Citibank;

Το άνοιγμα ενός λογαριασμού ελέγχου Citibank είναι εύκολο. Οποιοσδήποτε κάτοικος ΗΠΑ μπορεί να υποβάλει αίτηση ηλεκτρονικά με τον αριθμό κοινωνικής ασφάλισης, την ημερομηνία γέννησης και τη διεύθυνση κατοικίας του.

Ο έλεγχος της Citibank είναι δωρεάν;

Ναι και όχι — η Citibank δεν προσφέρει δωρεάν έλεγχο. Υπάρχει μια μηνιαία προμήθεια 12 $ για τον λογαριασμό Basic Banking, αλλά αυτή η προμήθεια αίρεται εάν πληροίτε ορισμένες προϋποθέσεις, όπως μια άμεση κατάθεση και πληρωμή ενός λογαριασμού ανά αντίγραφο κίνησης.

Δεν είστε σίγουροι αν ο έλεγχος της Citibank είναι κατάλληλος για εσάς; Εξετάστε αυτές τις εναλλακτικές λύσεις.

  • Alliant: Εάν θέλετε έναν διαδικτυακό λογαριασμό όψεως που πληρώνει τόκους, η Alliant προσφέρει έναν λογαριασμό όψεως υψηλού επιτοκίου.
  • Ανακαλύψτε την Τράπεζα: Εάν θέλετε έναν λογαριασμό όψεως με επιστροφή μετρητών, το Discover πληρώνει έως και 1% σε όλες τις αγορές με χρεωστική κάρτα (έως 3.000 $ μηνιαίως).

Σχετικά με τον Συγγραφέα: Η Renee A Butler είναι μια έμπειρη συγγραφέας και σύμβουλος που βοηθά στην απλή εξήγηση περίπλοκων ιδεών. Για περισσότερα από 15 χρόνια, είναι ηγέτης στην οικονομική διαχείριση, την επιχειρηματική στρατηγική και το μάρκετινγκ. Ο Μπάτλερ έχει δουλέψει… Διαβάστε περισσότερα.


Warning: Undefined array key "mts_related_posts_taxonomy" in /home/ejajitech/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/functions/theme-actions.php on line 320

Comments (No)

Leave a Reply