Αξιολόγηση Προσωπικών Δανείων Axos Bank


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/ejajitech/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Σημείωση σύνταξης: Το Credit Karma λαμβάνει αποζημίωση από τρίτους διαφημιστές, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τις απόψεις των συντακτών μας. Οι τρίτοι διαφημιστές μας δεν ελέγχουν, εγκρίνουν ή εγκρίνουν το συντακτικό μας περιεχόμενο. Είναι ακριβές από όσο γνωρίζουμε όταν δημοσιεύεται.

Πλεονεκτήματα

 • Διαδικτυακή προεπιλογή
 • Δυνατότητα χρηματοδότησης αυθημερόν
 • Διατίθεται αναχρηματοδότηση προσωπικού δανείου

Μειονεκτήματα

 • Απαίτηση υψηλού πιστωτικού σκορ
 • Προμήθεια προέλευσης σε όλα τα δάνεια

Τι πρέπει να γνωρίζετε για ένα προσωπικό δάνειο της Axos Bank

Η Axos Bank είναι ένα διαδικτυακό χρηματοπιστωτικό ίδρυμα πλήρους εξυπηρέτησης που ιδρύθηκε το 2000 και εδρεύει στο Σαν Ντιέγκο. Εκτός από τα προσωπικά δάνεια, η τράπεζα προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προσωπικών και επιχειρηματικών χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων λογαριασμών όψεως, στεγαστικών δανείων, επενδυτικών λογαριασμών, δανείων αυτοκινήτων, τραπεζικών μικρών επιχειρήσεων και εμπορικού δανεισμού.

Η Axos Bank παρέχει στους πελάτες πρόσβαση σε ΑΤΜ σε όλη τη χώρα, πολλά χωρίς επιπλέον χρέωση. Τα προσωπικά δάνεια προσφέρονται μόνο ηλεκτρονικά, αν και μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μέσω τηλεφώνου ή email με ερωτήσεις.

Διαδικτυακή προεπιλογή

Η Axos Bank διευκολύνει σχετικά την προεπιλογή για δάνειο και για να δείτε τι επιτόκια και όρους μπορεί να σας προσφερθούν σε ένα προσωπικό δάνειο. Η εταιρεία λέει ότι η διαδικασία διαρκεί περίπου τρία λεπτά. Θα δείτε πιθανές προσφορές δανείων γρήγορα με βάση τις πληροφορίες που παρέχετε σχετικά με το εισόδημά σας, την απασχόληση και την πίστωσή σας — αν και θα χρειαστεί να το υποστηρίξετε με έγγραφα μόλις αποφασίσετε να προχωρήσετε στη συμπλήρωση μιας αίτησης δανείου.

Δυνατότητα χρηματοδότησης αυθημερόν

Προσωπικά δάνεια από την Axos ενδέχεται να κατατεθούν στον τραπεζικό σας λογαριασμό την ίδια ημέρα που θα αποδεχτείτε τους όρους του δανείου. Ωστόσο, η εταιρεία λέει ότι ενδέχεται να χρειαστούν έως και δύο εργάσιμες ημέρες για να λάβετε τα χρήματά σας και θα πρέπει να λάβετε υπόψη και τις πολιτικές της τράπεζάς σας.

Απαιτείται τέλος προέλευσης για όλα τα δάνεια

Η Axos χρεώνει μια προμήθεια προέλευσης μεταξύ 1% και 2% του ποσού του δανείου σας, με βάση την πίστωσή σας. Αυτό το ποσό αφαιρείται από τα κεφάλαια του δανείου σας. Ενδέχεται επίσης να αντιμετωπίσετε ανεπαρκείς χρεώσεις χρημάτων εάν δεν έχετε αρκετά χρήματα στον τραπεζικό σας λογαριασμό για να καλύψετε μια πληρωμή και καθυστερημένες χρεώσεις εάν οι πληρωμές δεν γίνουν στην ώρα τους.

Μια πιο προσεκτική ματιά σε ένα προσωπικό δάνειο της Axos Bank

 • Υψηλή ελάχιστη απαίτηση πιστωτικού σκορ — Για να πληροίτε τις προϋποθέσεις για ένα προσωπικό δάνειο της Axos Bank, θα χρειαστείτε πιστωτικά σκορ τουλάχιστον 700. Αυτό είναι υψηλότερο από αυτό που απαιτούν ορισμένοι άλλοι δανειστές.
 • Σχετικά υψηλό ελάχιστο ΑΠΡ — Τα προσωπικά δάνεια από την Axos Bank έχουν Απρίλιο που κυμαίνεται από 7,15% έως 17,99%. Ενώ αυτό το μέγιστο ΣΕΠΕ είναι χαμηλότερο από ορισμένους δανειστές, μπορείτε να βρείτε ένα χαμηλότερο ελάχιστο ΣΕΠΕ αλλού.
 • Μεσαία ποσά δανείων — Τα δάνεια της Axos Bank μπορεί να κυμαίνονται από $5.000 έως $50.000. Αυτό είναι ένα υψηλότερο ελάχιστο από αυτό που θα βρείτε σε ορισμένους δανειστές, καθώς και ένα χαμηλότερο μέγιστο.
 • Ευέλικτοι όροι δανείου — Μπορεί να μπορείτε να επιλέξετε διάρκεια δανείου μεταξύ τριών ετών και έξι ετών.
 • Διαθέσιμη αναχρηματοδότηση δανείου — Αφού λάβετε το προσωπικό σας δάνειο στην Axos Bank για έξι μήνες, μπορεί να μπορέσετε να το αναχρηματοδοτήσετε με χαμηλότερο επιτόκιο ή πιο μακροπρόθεσμα — απλά έχετε κατά νου ότι η αναχρηματοδότηση σημαίνει έναν ακόμη πιστωτικό έλεγχο και μια νέα προμήθεια προέλευσης.
 • Χωρίς συνυπογράφοντες — Η Axos Bank δεν επιτρέπει συνυπογεγραμμένα προσωπικά δάνεια.
 • Διαθέσιμο πανελλαδικά — Η Axos Bank εκδίδει προσωπικά δάνεια και στις 50 πολιτείες.

Σε ποιον είναι καλό ένα δάνειο της Axos Bank;

Η Axos Bank μπορεί να είναι μια καλή επιλογή για κάποιον με πιστωτικά σκορ περίπου 700, το ελάχιστο της τράπεζας για δανειολήπτες προσωπικών δανείων. Επειδή το Axos έχει μέγιστο ΣΕΠΕ χαμηλότερο από πολλούς ανταγωνιστές, είναι πιο πιθανό να λάβετε καλύτερη τιμή εδώ από ό,τι αλλού, εάν έχετε καλή πίστωση. Ωστόσο, εάν έχετε εξαιρετική πίστωση, μπορεί να θέλετε να ερευνήσετε άλλους δανειστές με χαμηλότερο ελάχιστο Απρίλιο.

Πώς να κάνετε αίτηση στην Axos Bank

Η αίτηση για προσωπικό δάνειο από την Axos Bank είναι εξ ολοκλήρου online. Πριν υποβάλετε αίτηση, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι πληροίτε τις απαιτήσεις της εταιρείας για προσωπικό δάνειο. Πρέπει να έχετε τα εξής:

 • Πιστωτικές βαθμολογίες τουλάχιστον 700
 • Εισόδημα που μπορείτε να επαληθεύσετε
 • Τουλάχιστον τέσσερα χρόνια πιστωτικής ιστορίας

Όταν είστε έτοιμοι να προχωρήσετε, θα ξεκινήσετε με την προεπιλογή, χρησιμοποιώντας μια σχετικά απλή ηλεκτρονική φόρμα που η εταιρεία λέει ότι χρειάζεται περίπου τρία λεπτά για να συμπληρωθεί. Θα συμπληρώσετε πόσα χρήματα θέλετε να δανειστείτε, σε τι θέλετε να χρησιμοποιήσετε τα χρήματα και τα στοιχεία επικοινωνίας σας. Η Axos συνιστά να έχετε μαζί σας μια έγκυρη ταυτότητα και τον αριθμό κοινωνικής ασφάλισης για να κάνετε τη διαδικασία πιο ομαλή.

Μόλις ολοκληρώσετε τη διαδικασία προεπιλογής, θα λάβετε προσφορές και επιλογές δανείου μέσα σε λίγα λεπτά εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις. Εάν επιλέξετε να προχωρήσετε, θα χρειαστεί να προσκομίσετε έγγραφα που να αποδεικνύουν το εισόδημα και τα περιουσιακά σας στοιχεία. Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν…

 • Σύμβολα πληρωμής
 • W-2s
 • Επιστροφή φορου
 • Τραπεζικά αντίγραφα
 • Δηλώσεις οφελών

Οι συμπληρωμένες αιτήσεις αποστέλλονται στην ομάδα αναδοχής της Axos Bank και οι αποφάσεις δανείου λαμβάνονται συνήθως εντός 48 ωρών. Θα χρειαστεί να συνδέσετε έναν τραπεζικό λογαριασμό στην Axos, τον οποίο η εταιρεία θα χρησιμοποιήσει για την κατάθεση των κεφαλαίων του δανείου σας και τη συλλογή αυτόματων πληρωμών.

Όπως τα περισσότερα προσωπικά δάνεια, τα δάνεια της Axos Bank επιστρέφονται με σταθερό επιτόκιο και πληρωμή που δεν αλλάζει για όσο διάστημα έχετε το δάνειο. Μπορείτε να επιστρέψετε το δάνειό σας νωρίτερα ή να κάνετε επιπλέον πληρωμές χωρίς κυρώσεις προπληρωμής.

Δεν είστε σίγουροι αν η Axos Bank είναι η κατάλληλη για εσάς; Εξετάστε αυτές τις εναλλακτικές λύσεις.

 • SoFi: Αν θέλετε να αποφύγετε τις χρεώσεις, το SoFi μπορεί να είναι μια καλή επιλογή. Δεν υπάρχουν προμήθειες προέλευσης ή καθυστερήσεις και τα δάνεια μπορεί να φτάσουν τα 100.000 $.
 • Happy Money: Τα άτομα που θέλουν να ενοποιήσουν το χρέος μπορούν να επιλέξουν ένα δάνειο «Εξόφλησης» Happy Money, ειδικά προσαρμοσμένο στην εξάλειψη του χρέους της πιστωτικής κάρτας. Αυτό περιλαμβάνει την άμεση εξόφληση των πιστωτών σας.

Σχετικά με τον Συγγραφέα: Ο Andrew Dunn είναι ένας βετεράνος δημοσιογράφος με πάνω από μια δεκαετία εμπειρίας ως ρεπόρτερ και συντάκτης σε ειδησεογραφικούς οργανισμούς της Βόρειας Καρολίνας, συμπεριλαμβανομένων των Charlotte Observer και StarNews στο Wilmington. Σε αυτούς τους ρόλους,… Διαβάστε περισσότερα.


Warning: Undefined array key "mts_related_posts_taxonomy" in /home/ejajitech/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/functions/theme-actions.php on line 320

Comments (No)

Leave a Reply