Αύξηση πιστωτικού ορίου Amex | Πιστωτικό Κάρμα


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/ejajitech/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Σημείωση σύνταξης: Το Credit Karma λαμβάνει αποζημίωση από τρίτους διαφημιστές, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τις απόψεις των συντακτών μας. Οι τρίτοι διαφημιστές μας δεν ελέγχουν, εγκρίνουν ή εγκρίνουν το συντακτικό μας περιεχόμενο. Είναι ακριβές από όσο γνωρίζουμε όταν δημοσιεύεται.

Η αύξηση του πιστωτικού ορίου της Amex μπορεί να σας δώσει μεγαλύτερη ισχύ δαπανών και, ενδεχομένως, ακόμη και να δώσει ώθηση στην πίστωσή σας.

Το ποσοστό χρησιμοποίησης της πιστωτικής σας είναι ένας σημαντικός παράγοντας στα πιστωτικά σας σκορ. Και η αύξηση της διαθέσιμης πίστωσης στην πιστωτική σας κάρτα American Express θα μπορούσε να σας βοηθήσει να αυξήσετε την ικανότητα δαπανών σας και ενδεχομένως να ενισχύσετε τα πιστωτικά σας αποτελέσματα. Εάν είστε κάτοχος κάρτας Amex, δείτε πώς μπορείτε να δοκιμάσετε να αποκτήσετε την American Express για να αυξήσετε το πιστωτικό σας όριο.Πώς να ζητήσετε αύξηση του πιστωτικού ορίου Amex

Το πιστωτικό σας όριο είναι το μέγιστο ποσό που έχετε εξουσιοδότηση να δαπανήσετε σε μια πιστωτική κάρτα. Εάν θέλετε να αυξήσετε το όριο σας, ακολουθούν μερικοί διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους μπορεί να μπορέσετε να αυξήσετε τη διαθέσιμη πίστωση American Express.

Χρησιμοποιήστε την κάρτα σας προσεκτικά

Η American Express μπορεί να προσφέρει αύξηση του πιστωτικού σας ορίου χωρίς να χρειάζεται να το ζητήσετε. Εάν χρησιμοποιείτε την κάρτα τακτικά και πληρώνετε πάντα τον λογαριασμό σας πλήρως και έγκαιρα, η εταιρεία ενδέχεται να σας προσφέρει αύξηση πιστωτικού ορίου. Και να έχετε κατά νου ότι η American Express μπορεί ακόμη και περιοδικά να σας ζητά ενημερωμένες πληροφορίες εισοδήματος για να σας εξετάσει για αύξηση πιστωτικού ορίου.

Αυτό μπορεί να συμβεί τόσο συχνά όσο κάθε έξι έως 12 μήνες. Αλλά μην ανησυχείτε: Εάν η American Express κρίνει ότι ο λογαριασμός σας αξίζει να αυξηθεί, θα επικοινωνήσει για να ζητήσει τη συγκατάθεσή σας προτού αυξήσει αυτόματα το όριο σας.

Απλώς έχετε υπόψη σας, ωστόσο, ότι μετά τον έλεγχο του λογαριασμού σας, η American Express μπορεί επίσης να μειώσει το πιστωτικό σας όριο.

Ρωτήστε απευθείας την American Express

Εάν δεν περιμένετε να περιμένετε μια πιθανή αυτόματη αύξηση του πιστωτικού ορίου από την American Express, εξετάστε το ενδεχόμενο να επικοινωνήσετε απευθείας και να ζητήσετε υψηλότερο πιστωτικό όριο.

Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για αύξηση πιστωτικού ορίου με την American Express μέσω του διαδικτυακού σας λογαριασμού ή καλώντας τον αριθμό στο πίσω μέρος της πιστωτικής σας κάρτας. Εάν θέλετε να υποβάλετε το αίτημά σας ηλεκτρονικά, επισκεφτείτε τη σελίδα αιτήματος αύξησης πιστωτικού ορίου και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.

Η American Express σημειώνει ότι μπορείτε να βελτιώσετε τις πιθανότητές σας να εξασφαλίσετε υψηλότερο όριο εάν το εισόδημά σας έχει αυξηθεί πρόσφατα, έχετε καλό πιστωτικό σκορ και πληρώνετε το υπόλοιπό σας με συνέπεια χωρίς να χρησιμοποιήσετε μεγάλο μέρος του υπάρχοντος ορίου σας.

Κάντε αίτηση για νέα πιστωτική κάρτα American Express

Ίσως μπορέσετε να λάβετε έγκριση για μια νέα πιστωτική κάρτα American Express. Κάνοντας αυτό με την American Express μπορεί να μην επηρεάσει το όριο της υπάρχουσας κάρτας σας, αλλά μπορεί να αυξήσει την ισχύ σας και τη συνολική διαθέσιμη πίστωση.

Θα μπορούσε επίσης να σας δώσει την ευκαιρία να επωφεληθείτε από νέα προνόμια και διαφορετικά ποσοστά ανταμοιβών και μπορείτε να συγκρίνετε διαφορετικούς τύπους καρτών για να βρείτε την καλύτερη επιλογή για εσάς.

Λάβετε υπόψη, ωστόσο, ότι η αίτηση για μια νέα πιστωτική κάρτα συνήθως οδηγεί σε σκληρό πιστωτικό έλεγχο.

Η Amex κάνει σκληρή έλξη για αύξηση του πιστωτικού ορίου;

Εάν ζητήσετε αύξηση του πιστωτικού ορίου της Amex, η American Express μπορεί να εκτελέσει μια σκληρή έρευνα για τις πιστωτικές σας αναφορές. Αυτή η σκληρή έλξη μπορεί ενδεχομένως να μειώσει προσωρινά τα πιστωτικά σας σκορ.

Τι πρέπει να λάβετε υπόψη όταν ζητάτε αύξηση πιστωτικού ορίου

Εάν σκέφτεστε να ζητήσετε αύξηση του πιστωτικού σας ορίου American Express, είναι σημαντικό να σκεφτείτε γιατί θέλετε να αυξήσετε τη διαθέσιμη πίστωσή σας.

Εκτός από την υπαγόρευση της δαπάνης σας, τα πιστωτικά όρια μπορούν επίσης να επηρεάσουν τα πιστωτικά σας σκορ. Πιο συγκεκριμένα, τα μοντέλα πιστοληπτικής βαθμολογίας εξετάζουν πόσα ξοδεύετε στην κάρτα σας σε σχέση με το πιστωτικό της όριο. Ένα υψηλότερο ποσοστό χρησιμοποίησης πίστωσης – το ποσοστό του ορίου σας που χρησιμοποιείτε σε μια δεδομένη στιγμή – συνήθως σχετίζεται με χαμηλότερα πιστωτικά σκορ.

Εάν προσπαθήσετε να ξοδέψετε πέρα ​​από το πιστωτικό σας όριο, η Amex μπορεί να εγκρίνει το πλεόνασμα, ανάλογα με το ιστορικό σας με τον εκδότη και την πίστωσή σας γενικά. Και ενώ η Amex δεν χρεώνει προμήθεια υπέρβασης ορίου στις κάρτες της, η υπέρβαση του ορίου δαπανών που έχετε ορίσει είναι κάτι που πρέπει να προσέξετε. Εάν δυσκολεύεστε να τα βγάλετε πέρα ​​χωρίς να βασίζεστε στις πιστωτικές σας κάρτες και ολοκληρώνετε το πιστωτικό σας όριο, η προσθήκη περισσότερης διαθέσιμης πίστωσης θα μπορούσε να επιδεινώσει την οικονομική σας κατάσταση.

Ωστόσο, εάν η αύξηση του πιστωτικού ορίου δεν σας θέτει σε κίνδυνο υπερβολικών δαπανών, μπορεί να είναι ένας καλός τρόπος να εργαστείτε για τη βελτίωση των πιστωτικών σας βαθμολογιών ή για να έχετε περισσότερη διαθέσιμη πίστωση σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Τι να κάνετε εάν η Amex αρνηθεί το αίτημά σας

Δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι θα λάβετε αύξηση πιστωτικού ορίου Amex, ακόμα κι αν η οικονομική σας κατάσταση έχει βελτιωθεί από τότε που πήρατε την κάρτα για πρώτη φορά. Μπορείτε να ρωτήσετε την American Express για το σκεπτικό της για την απόρριψη του αιτήματος, ώστε να γνωρίζετε ποια βήματα μπορείτε να κάνετε για να αυξήσετε τις πιθανότητες έγκρισης την επόμενη φορά.

Εάν έχετε βελτιώσει την οικονομική σας κατάσταση, μπορείτε να υποβάλετε ένα άλλο αίτημα στην American Express τρεις μήνες μετά από ένα αίτημα που απορρίφθηκε ή μπορείτε να ζητήσετε αύξηση σε μια κάρτα που έχετε με διαφορετικό εκδότη κάρτας ή ακόμη και να υποβάλετε αίτηση για νέα πιστωτική κάρτα συνολικά .

Πάρτε το χρόνο σας για να εξετάσετε όλες τις επιλογές σας πριν αποφασίσετε πώς να προχωρήσετε.


Σχετικά με τον Συγγραφέα: Ο Ben Luthi είναι ανεξάρτητος συγγραφέας προσωπικών οικονομικών και ειδικός στις πιστωτικές κάρτες. Είναι κάτοχος πτυχίου στη διοίκηση επιχειρήσεων και τα οικονομικά από το Πανεπιστήμιο Brigham Young. Εκτός από το Credit Karma, μπορείτε να βρείτε το wo του… Διαβάστε περισσότερα.


Warning: Undefined array key "mts_related_posts_taxonomy" in /home/ejajitech/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/functions/theme-actions.php on line 320

Comments (No)

Leave a Reply