Αύξηση πιστωτικού ορίου Wells Fargo


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/ejajitech/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Σημείωση σύνταξης: Το Credit Karma λαμβάνει αποζημίωση από τρίτους διαφημιστές, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τις απόψεις των συντακτών μας. Οι τρίτοι διαφημιστές μας δεν ελέγχουν, εγκρίνουν ή εγκρίνουν το συντακτικό μας περιεχόμενο. Είναι ακριβές από όσο γνωρίζουμε όταν δημοσιεύεται.

Η αύξηση του πιστωτικού ορίου της Wells Fargo μπορεί να σας βοηθήσει να ενισχύσετε τη δύναμη των δαπανών σας και ακόμη και να βελτιώσετε ενδεχομένως τα πιστωτικά σας αποτελέσματα.

Το ποσοστό χρησιμοποίησης της πίστωσής σας είναι ένας παράγοντας που επηρεάζει τα πιστωτικά σας αποτελέσματα και αυξάνοντας το πιστωτικό όριο της κάρτας σας, ενδέχεται να μπορέσετε να μειώσετε το ποσοστό της διαθέσιμης πίστωσης που χρησιμοποιείτε, γεγονός που μπορεί να αυξήσει τα πιστωτικά σας σκορ.

Εάν διαθέτετε πιστωτική κάρτα Wells Fargo, δείτε πώς μπορείτε να ζητήσετε αύξηση του πιστωτικού ορίου και τι να κάνετε σε περίπτωση άρνησης.Πώς να ζητήσετε αύξηση πιστωτικού ορίου Wells Fargo

Υπάρχουν μερικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να αυξήσετε τη διαθέσιμη πίστωσή σας με την Wells Fargo. Η αύξηση του πιστωτικού σας ορίου μπορεί να σας δώσει μεγαλύτερη ευελιξία με μεγάλες αγορές ή έξοδα έκτακτης ανάγκης και μπορεί επίσης να βοηθήσει ενδεχομένως τα πιστωτικά σας σκορ.

Η Wells Fargo αυξάνει αυτόματα το πιστωτικό όριο;

Η Wells Fargo μπορεί να ελέγχει περιοδικά τον λογαριασμό σας και να αυξάνει αυτόματα το πιστωτικό σας όριο εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις.

Ο εκδότης της κάρτας δεν προσφέρει συγκεκριμένες συμβουλές για το πώς να πληροίτε τις προϋποθέσεις για αυτόματη αύξηση πιστωτικού ορίου. Γενικά, ωστόσο, είναι καλή ιδέα να χρησιμοποιείτε την κάρτα σας τακτικά, να διατηρείτε το υπόλοιπό σας χαμηλό σε σχέση με το πιστωτικό σας όριο και να πληρώνετε εγκαίρως κάθε μήνα.

Λάβετε επίσης υπόψη ότι ορισμένοι εκδότες καρτών ενδέχεται να αποφασίσουν να μειώσουν το πιστωτικό σας όριο εάν δεν χρησιμοποιείτε προσεκτικά τον λογαριασμό σας.

Πώς να ζητήσετε αύξηση πιστωτικού ορίου Wells Fargo

Εάν θέλετε να πάρετε την πρωτοβουλία, μπορείτε να ζητήσετε αύξηση του πιστωτικού ορίου της Wells Fargo καλώντας στο 800-642-4720. Δυστυχώς, ο εκδότης της κάρτας δεν διευκρινίζει τις απαιτήσεις, αλλά μπορεί να ελέγξει το ιστορικό του λογαριασμού σας, το τρέχον εισόδημα και άλλους παράγοντες για να λάβει την απόφασή του.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε έτοιμα τα στοιχεία της κάρτας σας και προετοιμαστείτε να απαντήσετε σε τυχόν ερωτήσεις που μπορεί να έχει ο αντιπρόσωπος εξυπηρέτησης πελατών.

Εξετάστε το ενδεχόμενο να υποβάλετε αίτηση για μια νέα πιστωτική κάρτα Wells Fargo

Η υποβολή αίτησης για νέα πιστωτική κάρτα μπορεί να σας βοηθήσει όχι μόνο να αυξήσετε τη συνολική διαθέσιμη πίστωσή σας, αλλά μπορεί επίσης να σας δώσει την ευκαιρία να εξερευνήσετε διαφορετικά ποσοστά πλεονεκτημάτων και ανταμοιβών και ενδεχομένως να επιλέξετε ανάμεσα σε πιστωτικές κάρτες με επιτόκιο 0%, πιστωτικές κάρτες ξενοδοχείων, πιστωτικές κάρτες ταξιδιού ή ακόμη και επαγγελματικές πιστωτικές κάρτες.

Λάβετε υπόψη, ωστόσο, ότι ενδέχεται να απαιτείται μια σκληρή έρευνα σχετικά με τις πιστωτικές σας αναφορές όταν κάνετε αίτηση για πιστωτική κάρτα Wells Fargo. Αυτή η έρευνα θα μπορούσε να έχει αρνητικό αντίκτυπο στα πιστωτικά σας αποτελέσματα, αλλά είναι συνήθως μικρή και προσωρινή.

Η Wells Fargo κάνει σκληρή έλξη για αυξήσεις πιστωτικών ορίων;

Η Wells Fargo δεν αποκαλύπτει δημόσια εάν εκτελεί σκληρό πιστωτικό έλεγχο για να αξιολογήσει την κατάσταση της πίστωσης σας όταν ζητάτε αύξηση του πιστωτικού ορίου. Εάν σκοπεύετε να καλέσετε και να ζητήσετε αύξηση, ρωτήστε τον εκπρόσωπο εξυπηρέτησης πελατών σχετικά με το πώς μπορεί να επηρεάσει τα πιστωτικά σας αποτελέσματα.

Ακόμα κι αν ο εκδότης της κάρτας κάνει μια σκληρή έρευνα, μπορεί να αξίζει τον κόπο για να σας βοηθήσει να επιτύχετε τους οικονομικούς σας στόχους. Σύμφωνα με το FICO, κάθε πρόσθετη σκληρή έρευνα μειώνει λιγότερους από πέντε βαθμούς από τα πιστωτικά σας αποτελέσματα και οι έρευνες επηρεάζουν τις βαθμολογίες σας μόνο για 12 μήνες. Απλώς φροντίστε να αποφύγετε τις πολλαπλές έρευνες σε σύντομο χρονικό διάστημα, εκτός εάν αγοράζετε τιμές για συγκεκριμένα δάνεια.

Τι πρέπει να λάβετε υπόψη όταν ζητάτε αύξηση πιστωτικού ορίου

Εάν σκέφτεστε να ζητήσετε αύξηση του πιστωτικού ορίου της Wells Fargo, είναι καλή ιδέα να εξετάσετε τόσο τα οφέλη όσο και τα μειονεκτήματα. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να λάβετε υπόψη τις συνήθειες δαπανών σας και πώς η αύξηση της διαθέσιμης πίστωσης μπορεί να επηρεάσει την οικονομική σας κατάσταση.

Για παράδειγμα, εάν τείνετε να ξοδεύετε όσο το δυνατόν περισσότερο και να εξοφλείτε το υπόλοιπό σας στο ακέραιο κάθε μήνα, ή ίσως περιστασιακά έχετε ένα μικρό υπόλοιπο, μια αύξηση του πιστωτικού ορίου θα μπορούσε να έχει θετικό αντίκτυπο στα πιστωτικά σας σκορ και να σας δώσει κάποια πρόσθετη ευελιξία.

Αλλά αν έχετε τακτικά υπόλοιπο και αγωνίζεστε με υπερβολικές δαπάνες, μια αύξηση πιστωτικού ορίου θα μπορούσε να σας δελεάσει να συγκεντρώσετε μεγαλύτερο υπόλοιπο, πράγμα που σημαίνει υψηλότερες μηνιαίες πληρωμές και περισσότερες χρεώσεις τόκων. Επιπλέον, ένα υψηλότερο πιστωτικό όριο μπορεί να μην βοηθήσει τα πιστωτικά σας αποτελέσματα, εάν το ποσοστό χρησιμοποίησής σας δεν μειωθεί ως αποτέλεσμα των αυξημένων δαπανών.

Αφιερώστε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε την τρέχουσα κατάστασή σας, τους στόχους και τις συνήθειες δαπανών σας για να καθορίσετε τη σωστή κίνηση για εσάς.

Τι να κάνετε εάν η Wells Fargo αρνηθεί το αίτημά σας

Εάν υποβάλετε αίτηση για αύξηση πιστωτικού ορίου και σας αρνηθούν, ζητήστε από τον εκπρόσωπο εξυπηρέτησης πελατών να εξηγήσει τους λόγους της απόφασης. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να καθορίσετε τα επόμενα βήματά σας.

Για παράδειγμα, εάν χρησιμοποιείτε υπερβολικά μεγάλο μέρος της διαθέσιμης πίστωσής σας, προσπαθήστε να εξοφλήσετε το υπόλοιπό σας. Αν οφείλεται σε χαμηλές πιστωτικές βαθμολογίες, ελέγξτε τις πιστωτικές αναφορές σας και λάβετε μέτρα για να βελτιώσετε την πίστωσή σας.

Ό,τι κι αν κάνετε, συνεχίστε να χρησιμοποιείτε προσεκτικά την πιστωτική σας κάρτα Wells Fargo. Ανάλογα με την περίπτωση, μπορεί να μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για άλλη αύξηση του πιστωτικού ορίου Wells Fargo μόλις είστε έτοιμοι ή μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για διαφορετική πιστωτική κάρτα συνολικά, είτε μέσω της Wells Fargo είτε μέσω άλλου εκδότη κάρτας.


Σχετικά με τον Συγγραφέα: Ο Ben Luthi είναι ανεξάρτητος συγγραφέας προσωπικών οικονομικών και ειδικός στις πιστωτικές κάρτες. Είναι κάτοχος πτυχίου στη διοίκηση επιχειρήσεων και τα οικονομικά από το Πανεπιστήμιο Brigham Young. Εκτός από το Credit Karma, μπορείτε να βρείτε το wo του… Διαβάστε περισσότερα.


Warning: Undefined array key "mts_related_posts_taxonomy" in /home/ejajitech/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/functions/theme-actions.php on line 320

Comments (No)

Leave a Reply