Κάδος απορριμμάτων DIY Rope »


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/ejajitech/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

Είχαμε τον ίδιο παλιό κάδο απορριμμάτων στην κύρια κρεβατοκάμαρά μας εδώ και χρόνια, και τον μισούσα. . . χρόνια. Ειλικρινά δεν ξέρω καν γιατί το κράτησα τόσο πολύ. Δεν είναι χαριτωμένο, είναι πολύ μικρό και έχει πολλά κομμάτια τσίχλας κολλημένα στο εσωτερικό του. TMI; Συγνώμη!

Ευτυχώς για μένα, σε ένα από τα πολλά ψώνια μου στο Dollar Tree για να φτιάξω περισσότερα βιβλία περισσότερο στοίβες βιβλίων, βρήκα έναν λευκό μεταλλικό κάδο απορριμμάτων. Το έβαλα στο καλάθι αγορών μου και σκέφτηκα: «Γεια, αυτό είναι πραγματικά πιο χαριτωμένο από αυτό που έχουμε τώρα, και είναι μόνο 1 $. Δεν μπορώ να το νικήσω αυτό!» Δεν είχα καμία πρόθεση να το εμπλουτίσω ή να του κάνω κάτι. Λοιπόν αυτό ήταν μέχρι που έκανα δύο διαδρόμους και βρήκα σχοινί. Ποιος ήξερε ότι το Dollar Tree είχε σχοινί;! Και ωραίο σχοινί σε αυτό! Το βρήκα σε συσκευασίες των 9,5 ποδιών – με 1$! *Σημείωση – ΔΕΝ αγόρασα αρκετό σχοινί στο πρώτο μου ταξίδι επειδή υποτίμησα πόσο θα χρειαζόταν για να καλύψω αυτό το κακό αγόρι, και στο δεύτερο ταξίδι μου σε ένα διαφορετικό δέντρο δολαρίων διαπίστωσα ότι τα πακέτα τους με σχοινί είχαν 13 πόδια σχοινί, αντί για 9,5 πόδια. Ήταν η τυχερή μου μέρα! Είτε έτσι είτε αλλιώς, προσέξτε πόσο σχοινί υπάρχει στις συσκευασίες που αγοράζετε για να πάρετε τη σωστή ποσότητα!

Προμήθειες:

 • πιστόλι θερμής κόλλας και ξυλάκια κόλλας
 • Κάδος απορριμμάτων Dollar Tree ή ένας φτηνός μεταλλικός κάδος απορριμμάτων από οπουδήποτε
 • σχοινί – χρειάστηκαν 86 πόδια σχοινί για να καλύψει τον κάδο απορριμμάτων. Μπορείτε να πιστέψετε ότι χρειάστηκε τόσο πολύ σχοινί; Αυτό είναι πάνω από 28 γιάρδες σχοινιού – που είναι πάνω από το ένα τέταρτο του γηπέδου ποδοσφαίρου! Εξωπραγματικό! Τέλος πάντων, στις οδηγίες!

Κατευθύνσεις:

 • συνδέστε το πιστόλι θερμής κόλλας ώστε να αρχίσει να ζεσταίνεται η κόλλα
 • κολλήστε το σχοινί στο πάνω χείλος του κάδου απορριμμάτων, γυρίζοντας το χείλος λίγο λίγο για να βεβαιωθείτε ότι παραμένει στη θέση του.

 • Μόλις το επιστρέψετε στο σημείο που ξεκινήσατε να κολλάτε το σχοινί, κόψτε το σχοινί και κολλήστε το στο αρχικό κομμάτι, έτσι ώστε να κάνει έναν τακτοποιημένο κύκλο σχοινιού. Θέλετε η κορυφή να φαίνεται ωραία!
 • τώρα γυρίστε τον κάδο απορριμμάτων ανάποδα, έτσι ώστε το σκοινί που μόλις κολλήσατε στον κάδο απορριμμάτων να κάθεται στο πάτωμα/το τραπέζι σας.

 • αφού κόλλησα αυτό το πρώτο κομμάτι σχοινιού στο χείλος του κάδου απορριμμάτων, ΔΕΝ κόλλησα το σχοινί προς την ο κάδος απορριμμάτων καθόλου, γιατί θα έτρεχε μέσα από τα ανοίγματα του κάδου απορριμμάτων. Κόλλησα το σχοινί ΜΟΝΟ στις άλλες σειρές σχοινιού. Έτσι, τώρα που ο κάδος απορριμμάτων είναι ανάποδα, βάλτε κόλλα κατά μήκος του κομματιού σχοινιού που μόλις ολοκληρώσατε να βάλετε το χείλος. Συνεχίστε να κολλάτε τη νέα σειρά στη σειρά από κάτω μέχρι να τελειώσει το σχοινί.
 • όταν τελειώσει το σχοινί, κολλήστε ένα νέο κομμάτι στην άκρη του τελευταίου κομματιού και συνεχίστε να κολλάτε το νέο κομμάτι σχοινιού στις σειρές κάτω από αυτό.

 • συνεχίστε να κολλάτε το σχοινί γύρω από τον κάδο απορριμμάτων μέχρι να φτάσετε στον πάτο του κάδου απορριμμάτων.

 • Όταν φτάσετε στον πάτο του κάδου απορριμμάτων, θα συνεχίσετε να κολλάτε το σχοινί σε ομόκεντρους κύκλους. Το βρήκα πιο εύκολο να ακουμπήσω τον κάδο απορριμμάτων στην αγκαλιά μου και να τον γυρίσω λίγο λίγο καθώς κόλλησα το σχοινί στα κομμάτια από κάτω του. (δείτε την παραπάνω εικόνα)
 • όταν πλησίασα στο κέντρο του πυθμένα, έκανα σπειροειδή το σχοινί σε μικροσκοπικούς κύκλους όπως θα ήταν (χωρίς να το κολλήσω) για να έχω μια ιδέα για το πόσο ακόμα σχοινί θα χρειαζόμουν. Στη συνέχεια έκοψα το κομμάτι στο κατά προσέγγιση μήκος για να είναι ευκολότερο να το δουλέψω.

 • καθώς προχωρούσα προς το κέντρο του πυθμένα, το κομμάτι του σχοινιού άρχισε να ξεφτίζει. Μέχρι να το κόλλησα μου φαινόταν κάπως έτσι (δείτε την παραπάνω εικόνα). Αν σας συμβεί αυτό μην πανικοβληθείτε!

 • το μόνο που έκανα για να το φτιάξω ήταν να κόψω όλες τις ξεφτισμένες άκρες και μετά να θρυμματίσω τα υπόλοιπα στην κόλλα.

Τώρα έχετε έναν πολύ χαριτωμένο κάδο απορριμμάτων, για να τον γεμίσετε με . . . σκουπίδια, χα!

Μην χάσετε ποτέ μια ανάρτηση!


Warning: Undefined array key "mts_related_posts_taxonomy" in /home/ejajitech/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/functions/theme-actions.php on line 320

Comments (No)

Leave a Reply