Καλύτερη ασφάλιση μοτοσυκλετών | Πιστωτικό Κάρμα


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/ejajitech/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Σημείωση σύνταξης: Το Credit Karma λαμβάνει αποζημίωση από τρίτους διαφημιστές, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τις απόψεις των συντακτών μας. Οι τρίτοι διαφημιστές μας δεν ελέγχουν, εγκρίνουν ή εγκρίνουν το συντακτικό μας περιεχόμενο. Είναι ακριβές από όσο γνωρίζουμε όταν δημοσιεύεται.

Πολλές ασφαλιστικές εταιρείες αυτοκινήτων προσφέρουν κάλυψη μοτοσυκλετών, αλλά η ποικιλία των διαθέσιμων καλύψεων και παροχών μπορεί να διαφέρει από τον έναν ασφαλιστή στον άλλο.

Είτε θέλετε κάλυψη για ένα νέο cruiser είτε για ένα vintage ποδήλατο, πιθανότατα υπάρχει μια πολιτική που θα καλύψει τις ανάγκες σας.

Κατά την επιλογή μερικών από τους καλύτερους παρόχους ασφάλισης μοτοσυκλετών για διαφορετικούς τύπους ιδιοκτητών ποδηλάτων, λάβαμε υπόψη κυρίως την επιλογή εκπτώσεων και προϊόντων της κάθε εταιρείας. Εξετάσαμε επίσης την ικανοποίηση, τα παράπονα και τις αξιολογήσεις χρηματοπιστωτικής σταθερότητας, εάν είναι διαθέσιμες.

Διαβάστε παρακάτω για τις κορυφαίες επιλογές μας για την καλύτερη ασφάλεια μοτοσικλέτας.Καλύτερο συνολικά: Geico

Γιατί η Geico ξεχωρίζει πάνω από τα υπόλοιπα: Η Geico παρέχει κάλυψη για τη μεγάλη ποικιλία μοτοσυκλετών της αγοράς και προσφέρει εκπτώσεις που μπορούν να μειώσουν το κόστος ασφάλισης.

Η Geico έχει επίσης πολύτιμες καλύψεις ειδικών — και σημείωσε υψηλότερη βαθμολογία από τον μέσο όρο του κλάδου στη Μελέτη Ικανοποίησης Απαιτήσεων στις ΗΠΑ για το 2021 της JD Power. Ενώ αυτή η μελέτη εστιάζει μόνο σε αξιώσεις αυτοκινήτων, η βαθμολογία παρέχει κάποια εικόνα για την ικανοποίηση των πελατών με τον ασφαλιστή γενικά.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για το Geico

Οι επιλογές κάλυψης μοτοσικλετών της Geico είναι εκτεταμένες και περιλαμβάνουν καλύψεις σύγκρουσης, συνολικής ευθύνης, σωματικής βλάβης, υλικών ζημιών, ιατρικές πληρωμές, ρυμούλκηση και ανασφάλιστους/υπασφαλισμένους αυτοκινητιστές. Η εταιρεία προσφέρει ασφαλιστήρια συμβόλαια αυτοκινήτων σε όλη τη χώρα και έχει μια γενναιόδωρη σειρά εκπτώσεων, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων για ώριμους αναβάτες, αναβάτες που ασφαλίζουν περισσότερες από μία μοτοσικλέτες και εκπτώσεις σε πακέτο εάν έχετε αυτοκίνητο ασφαλισμένο στην Geico.

Η Geico προσφέρει επίσης κάλυψη για κοινά αξεσουάρ μοτοσικλετών όπως τσάντες σελά, καθίσματα, πλάτες, κομμάτια χρωμίου και ραδιόφωνα CB.

Τα κρουαζιερόπλοια, τα αθλητικά ποδήλατα, τα τουριστικά ποδήλατα, τα μοτοποδήλατα και τα προσαρμοσμένα ποδήλατα που κατασκευάζονται από εσάς, έναν κατασκευαστή ή ένα κατάστημα είναι μεταξύ των τύπων μοτοσυκλετών που καλύπτει η Geico. Διατίθενται επίσης εξειδικευμένες καλύψεις — συμπεριλαμβανομένης της προστασίας για ηλεκτρονικό εξοπλισμό, κράνη, πλαϊνά καρότσια και κιτ μετατροπής τρικ.

Διαβάστε την πλήρη κριτική μας για το Geico.

Καλύτερο για νέους αναβάτες: Harley-Davidson

Γιατί η Harley-Davidson θα μπορούσε να είναι μια καλή επιλογή για νέους αναβάτες: Η γνώση και η σωστή εκπαίδευση είναι ζωτικής σημασίας όταν οδηγείτε ένα ποδήλατο. Η Harley-Davidson προσφέρει ένα μάθημα μοτοσικλέτας για αρχάριους που παρέχει στους νέους αναβάτες εκπαίδευση που μπορεί να τους βοηθήσει να χειριστούν ένα ποδήλατο με αυτοπεποίθηση — ενώ θα λάβετε έκπτωση από τον ασφαλιστή για την ολοκλήρωση του μαθήματος.

Σημειώστε ότι το ποδήλατό σας δεν χρειάζεται να είναι Harley για να πληροί τις προϋποθέσεις για κάλυψη από αυτόν τον μεταφορέα.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τη Harley-Davidson

Η ασφάλιση Harley-Davidson αναλαμβάνεται από την Sentry Insurance Group και προσφέρει εξειδικευμένη ασφάλιση μοτοσικλετών σε 48 πολιτείες. Εκτός από τις βασικές επιλογές ασφαλιστικής κάλυψης όπως η συνολική, η σύγκρουση και η ευθύνη, η Harley-Davidson προσφέρει…

  • Προαιρετική κάλυψη εξοπλισμού, η οποία προστατεύει τον εξοπλισμό aftermarket στο ποδήλατό σας
  • Ασφάλιση ενοικίασης διακοπών, η οποία καλύπτει την ενοικίαση μοτοσυκλετών
  • Κάλυψη κόστους αντικατάστασης ποδηλάτου εάν το ποδήλατό σας είναι ολική απώλεια

Η Harley-Davidson ασφαλίζει μια ποικιλία τύπων μοτοσυκλετών, συμπεριλαμβανομένων των cruisers, των τουριστικών ποδηλάτων, των αθλητικών μοτοσυκλετών, των trikes, των σκούτερ, των μοτοποδηλάτων και των αυτοκινήτων. Η εταιρεία διαθέτει επίσης μια λίστα με εκπτώσεις, προσφέροντας εξοικονόμηση πόρων για έμπειρους αναβάτες, νέους ιδιοκτήτες ποδηλάτων, ιδιοκτήτες σπιτιού, άμεσους πληρωτές και ενεργά ή συνταξιούχους στρατιωτικούς και μέλη των υπηρεσιών επιβολής του νόμου.

Το καλύτερο για αναβάτες με στρατιωτική υπαγωγή: USAA

Γιατί το USAA θα μπορούσε να είναι μια καλή επιλογή για αναβάτες με στρατιωτική υπαγωγή: Η USAA είναι ένας ασφαλιστικός πάροχος που προσφέρει εκπτώσεις σε όσους έχουν στρατιωτική υπαγωγή. Τα τρέχοντα στρατιωτικά μέλη και οι βετεράνοι είναι επιλέξιμοι μαζί με τους συζύγους και τα παιδιά τους. Η εταιρεία συνεργάζεται με την Progressive για την παροχή ασφάλισης μοτοσυκλετών και λαμβάνετε έκπτωση 5% για την αγορά κάλυψης από την USAA.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τις ΗΠΑ

Σε αντίθεση με άλλες ασφαλιστικές εταιρείες σε αυτήν τη λίστα, η USAA προσφέρει λιγότερο εξειδικευμένη ασφάλιση μοτοσικλετών. Ωστόσο, η εταιρεία καλύπτει τους περισσότερους τύπους μοτοσυκλετών, συμπεριλαμβανομένων των cruisers, των χωμάτινων μοτοσυκλετών, των σπορ μοτοσυκλετών, των ποδηλάτων τουρισμού, των σκούτερ και των μοτοποδηλάτων — και προστατεύει τα ATV και UTV σύμφωνα με μια τυπική πολιτική μοτοσυκλετών.

Η USAA είναι διαθέσιμη σε εθνικό επίπεδο και σημείωσε καλή βαθμολογία στη μελέτη ικανοποίησης των απαιτήσεων αυτοκινήτων της JD Power για το 2021 (ένα μέτρο της γενικής ικανοποίησης των πελατών), με καλύτερη απόδοση από τον μέσο όρο του κλάδου. Η εταιρεία προσφέρει κάλυψη σύγκρουσης, συνολικής ευθύνης, ιατρικές πληρωμές και ανασφάλιστους/υπασφαλισμένους αυτοκινητιστές.

Διαβάστε την πλήρη κριτική μας για το USAA.

Το καλύτερο για vintage ή προσαρμοσμένα ποδήλατα: Πρώτον

Γιατί το Foremost θα μπορούσε να είναι μια καλή επιλογή για ιδιοκτήτες vintage ή προσαρμοσμένων ποδηλάτων: Όπως και με τα vintage αυτοκίνητα, οι vintage μοτοσυκλέτες απαιτούν ειδικές ασφάλειες. Το Foremost προσφέρει κάλυψη ειδικά σχεδιασμένη για vintage ή προσαρμοσμένα ποδήλατα. Η εταιρεία παρέχει επίσης παραδοσιακή ασφάλιση μοτοσυκλετών για πολλούς διαφορετικούς τύπους ποδηλάτων.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για το Foremost

Το Foremost προσφέρει όλη την κάλυψη που χρειάζεστε για να οδηγείτε νόμιμα, καθώς και ορισμένες εξειδικευμένες επιλογές, όπως κάλυψη vintage ποδηλάτων, που προστατεύει τις μοτοσυκλέτες 25 ετών και άνω που διατηρούνται στην αρχική τους κατάσταση. Προσφέρει επίσης προσαρμοσμένη κάλυψη ποδηλάτων, η οποία προστατεύει ποδήλατα περιορισμένης παραγωγής ή εκείνα με προαιρετικό εξοπλισμό άνω των 30.000 $. Άλλες επιλογές περιλαμβάνουν:

  • Κάλυψη τρέιλερ μεταφοράς, η οποία καλύπτει ρυμουλκούμενα που χρησιμοποιούνται για τη μεταφορά του ποδηλάτου σας
  • Η κάλυψη του εξοπλισμού καλύπτει προσαρμοσμένες βαφές, χρώμιο, πλαϊνά καρέ και άλλες προσθήκες μετά την αγορά
  • Κάλυψη οχημάτων χαμηλής ταχύτητας, η οποία καλύπτει ηλεκτρικά οχήματα χαμηλής ταχύτητας και γειτονιάς
  • Κάλυψη κράνη και ενδύματα ασφαλείας, που καλύπτει ζημιές σε αντικείμενα όπως κράνη και γυαλιά

Το Foremost είναι διαθέσιμο σε εθνικό επίπεδο και καλύπτει πολλούς τύπους ποδηλάτων, συμπεριλαμβανομένων cruisers, dirt bike, trikes, ηλεκτρικών ποδηλάτων και scooter. Η εταιρεία προσφέρει διάφορους τρόπους εξοικονόμησης, συμπεριλαμβανομένων εκπτώσεων για ασφαλισμένους με περισσότερα από ένα οχήματα ή περισσότερα από ένα συμβόλαια.

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με την ασφάλιση μοτοσικλετών

Πώς μπορώ να μειώσω τον λογαριασμό ασφάλισης μοτοσικλέτας μου;

Ένας τρόπος με τον οποίο μπορείτε να μειώσετε τον λογαριασμό ασφάλισης μοτοσικλέτας είναι να επωφεληθείτε από τις εκπτώσεις. Ορισμένες τυπικές εκπτώσεις περιλαμβάνουν εκπτώσεις πολλαπλών πολιτικών, εκπτώσεις για όσους έχουν παρακολουθήσει μαθήματα ασφάλειας αναβάτη και εκπτώσεις για όσους έχουν εγκαταστήσει αντικλεπτική συσκευή στο ποδήλατό τους.

Ποιοι παράγοντες επηρεάζουν την τιμή της ασφάλισης μοτοσυκλέτας;

Το ασφάλιστρο που πληρώνετε για την ασφάλιση της μοτοσικλέτας σας μπορεί να επηρεαστεί από παράγοντες όπως η τοποθεσία οδήγησης, η ηλικία, η εμπειρία, το ιστορικό ατυχημάτων και οι τροχαίες παραβάσεις, ο τύπος ποδηλάτου και οι επιλογές κάλυψης.

Απαιτείται νομικά η ασφάλιση μοτοσυκλέτας;

Στις περισσότερες πολιτείες, πρέπει να επιδείξετε απόδειξη ασφάλισης μοτοσικλέτας προτού εγγράψετε το ποδήλατό σας. Εάν οδηγείτε χωρίς ασφάλιση ή δεν έχετε την κατάλληλη κάλυψη, οι συνέπειες μπορεί να κυμαίνονται από πρόστιμα έως φυλάκιση μέχρι την ακύρωση της άδειας σας.

Πώς επιλέξαμε αυτούς τους ασφαλιστές

Εξετάσαμε κυρίως τη διαθεσιμότητα, τις επιλογές πολιτικής και τις εκπτώσεις κατά την αξιολόγηση των παρόχων ασφάλισης μοτοσυκλετών. Όπου ισχύει, εξετάσαμε επίσης μελέτες JD Power που καλύπτουν την ικανοποίηση των απαιτήσεων αυτοκινήτων και τη συνολική ικανοποίηση των πελατών σχετικά με την εμπειρία αγοράς, δεδομένα από την Εθνική Ένωση Επιτρόπων Ασφάλισης (NAIC) για παράπονα πελατών και τις αξιολογήσεις AM Best σχετικά με την οικονομική υγεία (όχι όλες οι ασφαλιστικές εταιρείες αξιολογούνται από αυτούς τους οργανισμούς).


Σχετικά με τον Συγγραφέα: Ο Warren Clarke είναι ένας συγγραφέας του οποίου το έργο έχει δημοσιευτεί από το Edmunds.com και τη New York Daily News. Του αρέσει να παρέχει στους αναγνώστες πληροφορίες που μπορούν να κάνουν τη ζωή τους πιο ευτυχισμένη και πιο επεκτατική. Ο Γουόρεν κρατά ένα Μπακ… Διαβάστε περισσότερα.


Warning: Undefined array key "mts_related_posts_taxonomy" in /home/ejajitech/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/functions/theme-actions.php on line 320

Comments (No)

Leave a Reply