Κατάσταση Elite της American Airlines: Τι προσφέρει κάθε επίπεδο


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/ejajitech/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Σημείωση σύνταξης: Το Credit Karma λαμβάνει αποζημίωση από τρίτους διαφημιστές, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τις απόψεις των συντακτών μας. Οι τρίτοι διαφημιστές μας δεν ελέγχουν, εγκρίνουν ή εγκρίνουν το συντακτικό μας περιεχόμενο. Είναι ακριβές από όσο γνωρίζουμε όταν δημοσιεύεται.

Αυτή η προσφορά δεν είναι πλέον διαθέσιμη στον ιστότοπό μας: CitiBusiness® / AAdvantage® Platinum Select® Mastercard®

Το status elite της American Airlines AAdvantage® προσφέρει τόσο στους εγχώριους όσο και στους διεθνείς ταξιδιώτες πολλή αξία — ειδικά με τα οφέλη κοινής κατάστασης του προγράμματος σε ορισμένες από τις αεροπορικές εταιρείες-εταίρους της αμερικανικής εταιρείας.Με μια ματιά: Επίπεδα κατάστασης AAdvantage της American Airlines

Οι ταξιδιώτες μπορούν να συμμετάσχουν δωρεάν στο πρόγραμμα American Airlines AAdvantage, αλλά ανάλογα με το πόσο συχνά πετάτε ή πόσα ξοδεύετε σε μία από τις πιστωτικές κάρτες της αεροπορικής εταιρείας, θα μπορούσατε να πληροίτε τα κριτήρια για έως και τέσσερα διαφορετικά επίπεδα elite status. Να πώς συγκρίνονται.

Χρυσός Πλατίνα Platinum Pro Executive Platinum
Μπόνους χιλιομέτρων 40% 60% 80% 120%
Δωρεάν παραδοτέες αποσκευές 1 2 3 3
Δωρεάν παράθυρο αναβάθμισης 24 ώρες 48 ώρες 72 ώρες 100 ώρες
Αεροπορικές εταιρείες που πληρούν τις προϋποθέσεις για αναβάθμιση Αμερικανός Αμερικανός American και Alaska Airlines American και Alaska Airlines
Ανταμοιβές Επιλογής Πιστότητας Κανένας Κανένας 1 Πολλαπλούς
Προνόμια κατάστασης με συνεργαζόμενες αεροπορικές εταιρείες Ναί Ναί Ναί Ναί

American Airlines AAdvantage Gold κατάσταση

Τι μου δίνει η κατάσταση Χρυσού;

Τα μέλη του Gold status κερδίζουν 40% περισσότερα μίλια με εισιτήρια μετρητών από τα βασικά μέλη του AAdvantage. Θα λάβετε επίσης απεριόριστες δωρεάν αναβαθμίσεις που ζητούνται αυτόματα, συν μια αναβάθμιση για ένα συνοδευτικό εισιτήριο για κάποιον που ταξιδεύει μαζί σας στην ίδια πτήση. Λάβετε υπόψη ότι οι αναβαθμίσεις μπορούν να επιβεβαιωθούν μόνο 24 ώρες πριν από την αναχώρησή σας.

Θα λάβετε επίσης check-in κατά προτεραιότητα, μαζί με ασφάλεια και επιβίβαση προτεραιότητας, δωρεάν προτιμώμενες θέσεις, επιπλέον θέσεις στην κύρια καμπίνα (εντός 24 ωρών από την αναχώρηση), μια έκπτωση στο Admirals Club lounge και πολλά άλλα. Και μην ξεχνάτε ότι θα λαμβάνετε μερικά βασικά προνόμια όταν πετάτε με την Alaska Airlines ή την JetBlue Airways και τους συνεργάτες της συμμαχίας oneworld®.

Πώς μπορώ να λάβω την ιδιότητα Gold;

Για να αποκτήσετε την κατάσταση AAdvantage Gold, θα πρέπει να κερδίσετε 30.000 πόντους επιβράβευσης εντός μιας περιόδου 12 μηνών που ξεκινά την 1η Μαρτίου κάθε έτους. Μπορείτε να κερδίσετε πόντους επιβράβευσης από…

  • Ταξιδεύοντας με την American Airlines, την American Eagle, οποιαδήποτε αεροπορική εταιρεία oneworld alliance ή άλλες συνεργαζόμενες αεροπορικές εταιρείες.
  • Χρησιμοποιώντας μια πιστωτική κάρτα American Airlines — θα κερδίσετε 1 Πόντο Επιβράβευσης για κάθε επιλέξιμο μίλι AAdvantage που κερδίζετε με την κάρτα.
  • Κερδίστε μίλια μέσω των προγραμμάτων AAdvantage eShopping, AAdvantage Dining, SimplyMiles και άλλων προγραμμάτων.

American Airlines AAdvantage Platinum

Τι μου δίνει η κατάσταση Platinum;

Ως μέλος της Platinum, μπορείτε να κερδίσετε 60% περισσότερα μίλια με εισιτήρια σε μετρητά. Εκτός από όλα τα προνόμια της κατάστασης Χρυσού, θα λάβετε επίσης παράδοση αποσκευών με προτεραιότητα, μεγαλύτερο παράθυρο επιβεβαίωσης αναβάθμισης, δωρεάν επιπλέον θέσεις στην κύρια καμπίνα χωρίς να περιμένετε 24 ώρες πριν την αναχώρηση για επιβεβαίωση και περισσότερα οφέλη με την Alaska Airlines και την JetBlue Airways.

Πώς μπορώ να λάβω το καθεστώς Platinum;

Για να φτάσετε στην κατάσταση AAdvantage Gold, θα πρέπει να κερδίσετε 75.000 πόντους επιβράβευσης εντός μιας περιόδου 12 μηνών που ξεκινά την 1η Μαρτίου κάθε έτους.

Κατάσταση American Airlines AAdvantage Platinum Pro

Τι μου προσφέρει η κατάσταση Platinum Pro;

Μόλις φτάσετε στην κατάσταση Platinum Pro, θα λάβετε 80% περισσότερα μίλια σε εισιτήρια μετρητών. Εκτός από τα προνόμια Platinum tier, τα προνόμια Platinum Pro περιλαμβάνουν επίσης μεγαλύτερο παράθυρο επιβεβαίωσης αναβάθμισης, δωρεάν αναβαθμίσεις τόσο στην American όσο και στην Alaska Airlines, δωρεάν αλλαγές αυθημερόν πτήσης και περισσότερα προνόμια συνεργατών.

Επιπλέον, εάν διαθέτετε κατάσταση Platinum Pro και πετάξετε τουλάχιστον 30 τμήματα την ίδια περίοδο 12 μηνών, θα έχετε πρόσβαση στις Επιβραβεύσεις Επιλογής Πιστότητας, οι οποίες μπορεί να περιλαμβάνουν αναβαθμίσεις σε όλο το σύστημα, εκπτώσεις βραβείων, μονοήμερα πάσο του Admirals Club και άλλα .

Πώς μπορώ να λάβω την κατάσταση Platinum Pro;

Θα χρειαστεί να κερδίσετε 125.000 πόντους επιβράβευσης εντός μιας περιόδου 12 μηνών που ξεκινά την 1η Μαρτίου κάθε έτους για να κερδίσετε την κατάσταση Platinum Pro.

American Airlines AAdvantage Executive Platinum

Τι μου προσφέρει η κατάσταση Executive Platinum;

Στην κορυφαία βαθμίδα της κατάστασης AAdvantage, τα μέλη του Executive Platinum κερδίζουν 120% περισσότερα μίλια με εισιτήρια μετρητών από τα βασικά μέλη. Εκτός από όλα τα προνόμια Platinum Pro tier, τα μέλη του Executive Platinum λαμβάνουν επίσης δωρεάν αναβαθμίσεις στα εισιτήρια βραβείων, μεγαλύτερο παράθυρο για επιβεβαιώσεις αναβάθμισης, εγγυημένη διαθεσιμότητα στην κύρια καμπίνα, προτεραιότητα στη λίστα αναμονής, δωρεάν αλκοόλ και σνακ στην κύρια καμπίνα, διευρυμένο βραβείο διαθεσιμότητα και πολλά άλλα.

Πώς μπορώ να λάβω την ιδιότητα του Executive Platinum;

Μπορείτε να κερδίσετε την κατάσταση Executive Platinum όταν κερδίζετε 200.000 Πόντους Επιβράβευσης εντός μιας περιόδου 12 μηνών που ξεκινά την 1η Μαρτίου κάθε έτους.

Ποιο επίπεδο status elite της American Airlines είναι κατάλληλο για μένα;

Εάν το αεροδρόμιο της πατρίδας σας είναι κόμβος για την American Airlines ή είστε γενικά πιστοί στην αεροπορική εταιρεία όταν πετάτε, η προσπάθεια για την επίτευξη του επιπέδου ελίτ μπορεί να αξίζει τον κόπο. Το επίπεδο κατάστασης που είναι κατάλληλο για εσάς θα εξαρτηθεί από το πόσο συχνά ταξιδεύετε, το είδος των παροχών που θέλετε και την ικανότητά σας να ανταποκρίνεστε στις απαιτήσεις.

Αν απλά θέλετε δωρεάν αναβαθμίσεις

Μπορείτε να πληροίτε τις προϋποθέσεις για δωρεάν αναβαθμίσεις μόνο με την κατάσταση Gold, η οποία μπορεί να είναι σχετικά εύκολο να πληροίτε τις προϋποθέσεις, ειδικά εάν έχετε πιστωτική κάρτα American Airlines. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι δεν θα λάβετε επιβεβαίωση παρά μόνο 24 ώρες πριν από την αναχώρηση, πράγμα που σημαίνει ότι όλα τα άλλα μέλη της ελίτ είναι μπροστά σας στη λίστα αναμονής.

Αλλά ακόμα κι αν δεν λάβετε αναβάθμιση πρώτης κατηγορίας, μπορείτε να αποκτήσετε προτιμώμενες θέσεις και πιθανώς ακόμη και μια επιπλέον θέση στην κύρια καμπίνα

Αν πετάς πολύ

Εάν πετάτε τουλάχιστον 30 τμήματα κάθε χρόνο, θα θελήσετε να στοχεύσετε τουλάχιστον στην κατάσταση Platinum Pro, η οποία προσφέρει δωρεάν αναβαθμίσεις στις αεροπορικές εταιρείες American και Alaska Airlines, πρόσβαση σε ένα βραβείο Επιλογής πίστης και πολλά άλλα.

Εάν έχετε πολλά μίλια AAdvantage

Εάν ταξιδεύετε για επαγγελματικούς λόγους ή κερδίζετε πολλά μίλια AAdvantage με άλλους τρόπους και ταξιδεύετε πολλές φορές το μήνα, μπορεί να είναι λογικό να αποκτήσετε θέση Executive Platinum. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να λάβετε δωρεάν αναβαθμίσεις στα εισιτήρια βραβείων σας, μεγαλύτερη διαθεσιμότητα βραβείων σε κάθε πτήση, δωρεάν αλκοόλ και σνακ ανεξάρτητα από την καμπίνα που βρίσκεστε και πολλά άλλα.

Πιστωτικές κάρτες American Airlines AAdvantage

Ο ευκολότερος τρόπος για να κερδίσετε το status elite της American Airlines είναι να χρησιμοποιήσετε μία από τις συν-επώνυμες πιστωτικές κάρτες της αεροπορικής εταιρείας. Δεν υπάρχει διαφορά στον τρόπο με τον οποίο κερδίζετε Πόντους Επιβράβευσης από πιστωτική κάρτα σε πιστωτική κάρτα, αλλά ορισμένες μπορεί να προσφέρουν πρόσθετα προνόμια που μπορείτε να απολαύσετε στο δρόμο σας προς την ελίτ.


Σχετικά με τον Συγγραφέα: Ο Ben Luthi είναι ανεξάρτητος συγγραφέας προσωπικών οικονομικών και ειδικός στις πιστωτικές κάρτες. Είναι κάτοχος πτυχίου στη διοίκηση επιχειρήσεων και τα οικονομικά από το Πανεπιστήμιο Brigham Young. Εκτός από το Credit Karma, μπορείτε να βρείτε το wo του… Διαβάστε περισσότερα.


Warning: Undefined array key "mts_related_posts_taxonomy" in /home/ejajitech/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/functions/theme-actions.php on line 320

Comments (No)

Leave a Reply