Μεγιστοποιήστε τους πόντους ανταμοιβής μέλους Amex


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/ejajitech/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Σημείωση σύνταξης: Το Credit Karma λαμβάνει αποζημίωση από τρίτους διαφημιστές, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τις απόψεις των συντακτών μας. Οι τρίτοι διαφημιστές μας δεν ελέγχουν, εγκρίνουν ή εγκρίνουν το συντακτικό μας περιεχόμενο. Είναι ακριβές από όσο γνωρίζουμε όταν δημοσιεύεται.

Αυτές οι προσφορές δεν είναι πλέον διαθέσιμες στον ιστότοπό μας: American Express® Green Card, Amex EveryDay® Credit Card, The Amex EveryDay® Preferred Credit Card από την American Express

Το πρόγραμμα American Express Membership Rewards® είναι εξαιρετικό για τους συχνούς επιβάτες.

Η American Express είναι γνωστή για τα οφέλη και τα προνόμιά της, όπως τα παγκοσμίου φήμης σαλόνια αεροδρομίου Centurion. Αλλά προσφέρει επίσης ισχυρές ανταμοιβές που μπορούν να μεταφερθούν σε αεροπορικές εταιρείες και ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο.

Εδώ είναι τι πρέπει να ξέρετε.Πώς να κερδίσετε πόντους επιβράβευσης Amex

Ο καλύτερος τρόπος για να κερδίσετε πόντους American Express Membership Rewards® είναι με — το μαντέψατε — μια πιστωτική κάρτα. Αυτές είναι μερικές από τις αγαπημένες μας κάρτες American Express.

 • Platinum Card® από την American Express
 • Χρυσή κάρτα American Express®
 • Πράσινη κάρτα American Express®

ο Πιστωτική κάρτα Amex EveryDay® και Η προτιμώμενη πιστωτική κάρτα Amex EveryDay® από την American Express προσφέρουν επίσης Ανταμοιβές μέλους, αλλά δεν είναι τόσο προσοδοφόρες. Επιπλέον, υπάρχουν μερικές επαγγελματικές πιστωτικές κάρτες που προσφέρουν πόντους ανταμοιβής μέλους, όπως π.χ Η πιστωτική κάρτα Blue Business® Plus από την American Express.

Ωστόσο, πριν υποβάλετε αίτηση, έχετε υπόψη σας ότι δεν προσφέρουν όλες οι πιστωτικές κάρτες American Express πόντους ανταμοιβής μέλους. Για παράδειγμα, το Κάρτα Blue Cash Preferred® από την American Express είναι μια εξαιρετική επιλογή για είδη παντοπωλείου, αλλά η επιστροφή μετρητών που κερδίζετε με αυτήν την κάρτα δεν έχει τη μορφή πόντων επιβράβευσης μέλους.

Εάν σκέφτεστε να υποβάλετε αίτηση για πιστωτική κάρτα επιβράβευσης American Express, φροντίστε να ρίξετε μια προσεκτική ματιά για να μάθετε εάν θα λάβετε επιβραβεύσεις Amex ή επιστροφή μετρητών προτού υποβάλετε αίτηση.

Platinum Card® από την American Express: Το καλύτερο για συχνούς επιβάτες και ταξιδιώτες πολυτελείας

ο Platinum Card® από την American Express εξυπηρετεί ταξιδιώτες πολυτελείας με σαλόνια αεροδρομίου παγκόσμιας κλάσης.

Θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε 100.000 Πόντοι ανταμοιβής μέλους αφού ξοδέψετε $6.000 σε αγορές κατά την πρώτη 6 μήνες συνδρομής κάρτας.

Επιπλέον, θα λαμβάνετε πέντε πόντους για κάθε 1 $ που ξοδεύετε σε πτήσεις που γίνονται κράτηση με την αεροπορική εταιρεία ή μέσω της American Express και σε προπληρωμένα ξενοδοχεία που γίνονται κράτηση μέσω της American Express. Όλες οι άλλες αγορές κερδίζουν έναν πόντο ανά $1 που ξοδεύετε.

ο $695 Η ετήσια χρέωση αντισταθμίζεται εν μέρει από μια σειρά πιστώσεων ταξιδιού και τρόπου ζωής. Θα λάβετε πίστωση ετήσιων αεροπορικών τελών 200 $ που μπορεί να σας βοηθήσει να πληρώσετε πράγματα όπως παραδοτέες αποσκευές, προτεραιότητα επιβίβασης και τρόφιμα και ποτά εν πλω με μια επιλεγμένη αεροπορική εταιρεία, καθώς και μια πίστωση Clear $189 για να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε την ασφάλεια του αεροδρομίου. Οι πιστώσεις Uber (που χορηγούνται σε μηνιαίες προσαυξήσεις 15 $, με μπόνους 20 $ τον Δεκέμβριο — για ένα ετήσιο σύνολο 200 $) μπορούν να σας βοηθήσουν να πληρώσετε για βόλτες πέρα ​​δώθε από το αεροδρόμιο.

Χρυσή κάρτα American Express®: Το καλύτερο για καλοφαγάδες με μεγάλη όρεξη

ο Χρυσή κάρτα American Express® σας ανταμείβει για κάθε μπουκιά που πίνετε.

Είτε σας αρέσει να γευματίζετε έξω είτε να μαγειρεύετε στο σπίτι, θα κερδίζετε τέσσερις πόντους ανά $1 που ξοδεύετε σε εστιατόρια σε όλο τον κόσμο και για τα πρώτα $25.000 που ξοδεύετε κάθε χρόνο στα σούπερ μάρκετ των ΗΠΑ. Θα κερδίζετε επίσης τρεις πόντους ανά $1 που ξοδεύετε σε πτήσεις που γίνονται απευθείας κράτηση με αεροπορικές εταιρείες ή μέσω της Amex και έναν πόντο ανά $1 που ξοδεύετε σε όλες τις άλλες αγορές.

Φροντίστε να εξοικονομήσετε χώρο για επιδόρπιο: Το Χρυσή κάρτα American Express® χαρακτηριστικά α 60.000-πόντος μπόνους καλωσορίσματος αφού ξοδέψετε $4.000 σε αγορές κατά την πρώτη 6 μήνες μετά το άνοιγμα του λογαριασμού.

ο $250 Η ετήσια χρέωση μπορεί να φαίνεται σαν μεγάλη μπουκιά, αλλά αντισταθμίζεται εν μέρει από μερικές μονάδες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για αγορές φαγητού: Θα λάβετε 10 $ σε μηνιαίες πιστώσεις για φαγητό που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε επιλεγμένα εστιατόρια κατά την εγγραφή σας. Και αν προσθέσετε την κάρτα σας στον λογαριασμό σας Uber, θα λάβετε 10 $ σε μηνιαίες πιστώσεις Uber, τις οποίες μπορείτε να εφαρμόσετε για παραγγελίες Uber Eats καθώς και για βόλτες με Uber.

Πράσινη κάρτα American Express®: Το καλύτερο για τους μετακινούμενους

ο Πράσινη κάρτα American Express® θα μπορούσε να κάνει τις μετακινήσεις σας λίγο πιο ευχάριστες.

Θα κερδίζετε τρεις πόντους για κάθε 1 $ που ξοδεύετε σε τοπικές συγκοινωνίες, όπως λεωφορεία, μετρό, τρένα, ταξί, μεταφορές και πορθμεία. Αν και αυτή η κατηγορία μπόνους δεν περιλαμβάνει βενζίνη, αν οδηγήσετε στη δουλειά, θα κερδίσετε τους ίδιους τρεις πόντους ανά $1 στα διόδια και τη στάθμευση. Επιπλέον, θα κερδίζετε τρεις πόντους ανά $1 που ξοδεύετε σε εστιατόρια. τρεις πόντους ανά $1 που δαπανάται σε ταξιδιωτικές αγορές όπως αεροπορικά εισιτήρια, ξενοδοχεία και ενοικιάσεις αυτοκινήτων. και έναν πόντο ανά $1 που ξοδεύετε σε όλες τις άλλες αγορές.

Εν τω μεταξύ, μπορείτε να υπερχρεώσετε το υπόλοιπο των Ανταμοιβών Συνδρομής με ένα μπόνους καλωσορίσματος 40.000 πόντων αφού δαπανήσετε 2.000 $ σε αγορές κατά τους πρώτους 6 μήνες μετά το άνοιγμα του λογαριασμού.

Προσφέρει επίσης έως και $200 σε διάφορες ταξιδιωτικές πιστώσεις που μπορούν να συμβάλουν στην αντιστάθμιση της ετήσιας χρέωσης $150.

Amex trifecta

Το Amex trifecta είναι μια στρατηγική που συνδυάζει τρεις κάρτες για να σας βοηθήσει να αποσπάσετε περισσότερες ανταμοιβές από τις δαπάνες σας.

Εάν προσπαθείτε να μεγιστοποιήσετε τις ανταμοιβές μέλους American Express, θα μπορούσατε να κατανείμετε τις αγορές σας σε αυτές τις διαφορετικές κάρτες, ώστε να μπορείτε να αξιοποιήσετε τις διάφορες κατηγορίες μπόνους που προσφέρουν και αλληλοσυμπληρώνονται.

Ακολουθεί ένα παράδειγμα για το πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καθεμία από αυτές τις κάρτες μαζί.

 • Χρησιμοποιήστε το Platinum Card® από την American Express για ταξίδι.
 • Χρησιμοποιήστε το Χρυσή κάρτα American Express® για αγορές σε εστιατόρια και παντοπωλεία.
 • Και χρησιμοποιήστε το Πράσινη κάρτα American Express® για μετακίνηση στη δουλειά.

Εάν διευθύνετε μια επιχείρηση, θα μπορούσατε επίσης να κάνετε αντικατάσταση σε μία από αυτές τις κάρτες.

Εκτός από την αξιοποίηση των διαφορετικών κατηγοριών μπόνους, θα μπορούσατε να χρεώσετε το υπόλοιπο των Ανταμοιβών Συνδρομής σας με πολλαπλά μπόνους καλωσορίσματος.

Η επιλογή είναι δική σου. Απλώς επιλέξτε τις κάρτες που έχουν περισσότερο νόημα για τον προϋπολογισμό και τις συνήθειες δαπανών σας.

Πώς να εξαργυρώσετε πόντους επιβράβευσης Amex

Επιβραβεύσεις Amex: Κορυφαίοι συνεργάτες μεταφοράς

Πρόγραμμα αφοσίωσης Αξία πόντων ή μιλίων
Delta SkyMiles® 2,07 σεντ
Σημεία Air Canada Aeroplan 1,73 σεντ
Hawaiian Airlines HawaiianMiles® 1,37 σεντ
Πόντοι JetBlue TrueBlue 1,32 σεντ

Οι πόντοι American Express Membership Rewards αξίζουν περίπου 2,07 σεντ το καθένα, με βάση τις αποτιμήσεις πόντων του Credit Karma.

Αλλά όλα εξαρτώνται από το πώς θα εξαργυρώσετε τους πόντους σας. Επειδή η American Express προσφέρει ένα ευέλικτο πρόγραμμα ανταμοιβών, μπορείτε συνήθως να έχετε την καλύτερη αξία όταν μεταφέρετε πόντους σε μια χούφτα αεροπορικές εταιρείες και συνεργάτες ξενοδοχείων.

Ακολουθούν μερικοί από τους καλύτερους τρόπους που έχουμε βρει για να χρησιμοποιήσουμε τις ανταμοιβές μέλους American Express.

1. Κάντε ένα ταξίδι σε όλο τον κόσμο

Θα μπορούσατε να κλείσετε ένα εισιτήριο για τον γύρο του κόσμου μεταφέροντας τους πόντους σας στο ANA Mileage Club ή στο AeroMexico Club Premier.

Με ένα εισιτήριο για τον γύρο του κόσμου, μπορείτε να ελέγξετε τα κορυφαία μέρη στη λίστα σας καθώς πετάτε σε όλο τον κόσμο.

Υπάρχουν όμως συγκεκριμένοι κανόνες —ανάλογα με την αεροπορική εταιρεία— σχετικά με το πόσες στάσεις μπορείτε να κάνετε και ποια κατεύθυνση μπορείτε να ταξιδέψετε. Επομένως, πριν μεταφέρετε τους πόντους σας, βεβαιωθείτε ότι καταλαβαίνετε σε τι ασχολείστε.

2. Μετατρέψτε τις ανταμοιβές μέλους σας σε Delta SkyMiles®

Αν ψάχνετε για μια απλούστερη επιλογή εξαργύρωσης, το Delta SkyMiles® είναι μια εξαιρετική επιλογή για ταξίδια στο εξωτερικό.

Είναι ο συνεργάτης μεταφοράς της American Express με την υψηλότερη βαθμολογία, με μίλια αξίας 2,07 σεντ το καθένα, με βάση τις αποτιμήσεις πόντων του Credit Karma. Μπορεί να έχετε την καλύτερη αξία κάνοντας κράτηση για διεθνή πτήση και επειδή η Delta πετά σε όλο τον κόσμο, θα έχετε πολλούς προορισμούς για να διαλέξετε.

3. Μετατρέψτε τις ανταμοιβές σας Amex σε πόντους Air Canada Aeroplan

Αν ενδιαφέρεστε να επισκεφτείτε τους γείτονές μας στα βόρεια, η Air Canada μπορεί να είναι το καλύτερο στοίχημά σας.

Οι πόντοι Air Canada Aeroplan αξίζουν 1,73 σεντ ο καθένας, με βάση τις αποτιμήσεις πόντων του Credit Karma. Η αεροπορική εταιρεία πετά από 50 πόλεις στις Ηνωμένες Πολιτείες με καναδικούς κόμβους το Τορόντο, το Μόντρεαλ και το Βανκούβερ.

4. Μετατρέψτε τις ανταμοιβές σας σε Hawaiian Airlines HawaiianMiles®

Το HawaiianMiles της Hawaiian Airlines αξίζει 1,37 σεντ το καθένα, με βάση τις αποτιμήσεις πόντων του Credit Karma. Αν και δεν είναι ο πιο πολύτιμος συνεργάτης μεταφοράς της Amex, θα μπορούσε να είναι μια αξιόλογη μεταφορά εάν χρησιμοποιείτε ήδη συχνά τη Hawaiian Airlines.

5. Μετατρέψτε τις ανταμοιβές σας Amex σε πόντους JetBlue TrueBlue

Εάν δεν ενδιαφέρεστε για τη ζωή στο νησί ή για να ξεσκονίσετε το διαβατήριό σας, το JetBlue είναι μια αξιοπρεπής επιλογή για πτήσεις εσωτερικού.

Οι πόντοι JetBlue TrueBlue αξίζουν 1,32 σεντ ο καθένας, με βάση τις αποτιμήσεις πόντων του Credit Karma. Αν και η JetBlue δεν πετάει σε τόσους πολλούς προορισμούς όπως ορισμένες από τις άλλες αεροπορικές εταιρείες σε αυτήν τη λίστα, θα πρέπει να μπορείτε να μετακινηθείτε στις ΗΠΑ

Λιγότερης αξίας επιλογές για την εξαργύρωση πόντων επιβράβευσης Amex

Ανταμοιβές Amex: Επιλογές εξαργύρωσης μικρότερης αξίας

Επιλογές εξαργύρωσης Αξία πόντων ή μιλίων
Μεταφορά στο Hilton Honors™ 0,48 σεντ
Πήγαινε για ψώνια 0,5 σεντ
Επιστροφή μετρητών 0,6 σεντ
Μεταφορά στο IHG® Rewards Club 0,62 σεντ
Πληρώστε με πόντους σε συνεργάτες λιανικής 0,7 σεντ
Κάντε κράτηση ξενοδοχείου μέσω της Amex Travel 0,7 σεντ
Μεταφορά στο Marriott Bonvoy™ 0,91 σεντ

Το πρόγραμμα American Express Membership Rewards προσφέρει μερικές εξαιρετικές επιλογές εξαργύρωσης. Αλλά όπως συμβαίνει με κάθε πρόγραμμα επιβράβευσης, υπάρχουν επίσης ορισμένες επιλογές που δεν προσφέρουν τόσο μεγάλη αξία.

Ακολουθούν ορισμένες επιλογές εξαργύρωσης που πρέπει να προσέξετε.

 • Πτήσεις – Αν και οι πόντοι σας αξίζουν 1 σεντ ο καθένας όταν κάνετε κράτηση πτήσης μέσω της ταξιδιωτικής πύλης American Express, θα μπορούσατε να έχετε πολύ καλύτερη αξία μεταφέροντας τους πόντους σας και κάνοντας απευθείας κράτηση μέσω μιας αεροπορικής εταιρείας όπως η Delta.
 • Ξενοδοχεία – Εάν κάνετε κράτηση ξενοδοχείου μέσω της ταξιδιωτικής πύλης American Express, οι πόντοι σας αξίζουν μόνο 0,7 σεντ. Θα μπορούσατε να μεταφέρετε τους πόντους σας στο Marriott Bonvoy, το IHG ή το Hilton Honors, αλλά οι πόντοι αυτών των συνεργατών αξίζουν επίσης λιγότερο από 1 σεντ ο καθένας, με βάση τις αποτιμήσεις πόντων του Credit Karma.
 • Επιστροφή μετρητών – Εάν χρησιμοποιείτε πόντους για να καλύψετε τις χρεώσεις της κάρτας σας, οι πόντοι σας θα αξίζουν μόνο 0,6 σεντ ο καθένας.
 • Πληρώστε με πόντους — Μπορείτε να «πληρώσετε με πόντους» σε καταστήματα λιανικής όπως η Amazon και η Walmart, αλλά οι πόντοι σας θα αξίζουν μόνο 0,7 σεντ ο καθένας.
 • Πήγαινε για ψώνια – Εάν επιλέξετε να κάνετε αγορές με πόντους, οι πόντοι σας θα αξίζουν μόνο μισό σεντ.

Σχετικά με τον Συγγραφέα: Ο Tim Devaney είναι συγγραφέας προσωπικών οικονομικών και ειδικός πιστωτικών καρτών στο Credit Karma. Είναι ένας μακροχρόνιος δημοσιογράφος που υπερηφανεύεται ότι είναι καλός αφηγητής που μπορεί να εξηγήσει περίπλοκες πληροφορίες με έναν εύκολα εύπεπτο τρόπο… Διαβάστε περισσότερα.


Warning: Undefined array key "mts_related_posts_taxonomy" in /home/ejajitech/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/functions/theme-actions.php on line 320

Comments (No)

Leave a Reply