Οι 10 μεγαλύτερες τράπεζες στην Αμερική


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/ejajitech/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

Οι μεγάλες τράπεζες έχουν συχνά μεγάλη εμβέλεια σε εθνικό επίπεδο και, ως εκ τούτου, έχουν μεγάλο όγκο περιουσιακών στοιχείων υπό διαχείριση.

Αυτές οι τράπεζες έχουν συνήθως τοποθεσίες, επιλογές ATM, ποικίλες χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και προϊόντα και άλλα χαρακτηριστικά.

Θα εξετάσουμε τις 10 μεγαλύτερες τράπεζες στην Αμερική, οι οποίες έχουν όλες περιουσιακά στοιχεία αξίας άνω των 300 εκατομμυρίων δολαρίων, για να κατανοήσουμε καλύτερα τι είδους τραπεζικές υπηρεσίες προσφέρουν και τι τις κάνει να ξεχωρίζουν.Οι 10 μεγαλύτερες τράπεζες στην Αμερική

Η μεγάλη τραπεζική έχει πολλά να προσφέρει στους πελάτες της, αλλά τι κάνει κάθε τράπεζα μοναδική; Ας βουτήξουμε βαθύτερα στις δέκα μεγαλύτερες τράπεζες στην Αμερική και πώς ξεχωρίζει κάθε τράπεζα.

Chase Bank: 3,38 τρισεκατομμύρια δολάρια σε ενεργητικό

Η Chase Bank διευκολύνει τη διαχείριση της οικονομικής σας ζωής σε ένα μέρος, προσφέροντας λογαριασμούς όψεως και ταμιευτηρίου, δάνεια αυτοκινήτων και στεγαστικών δανείων, πιστωτικές κάρτες, επενδυτικές υπηρεσίες και πολλά άλλα. Η Chase Bank είναι μια δημοφιλής επιλογή με πολλούς ανθρώπους, που εξυπηρετεί σχεδόν τα μισά νοικοκυριά των ΗΠΑ με κάποιο τρόπο.

Η Chase προσφέρει μια ευρεία γκάμα ψηφιακών τραπεζικών υπηρεσιών που καθιστούν δυνατή τη διαχείριση του λογαριασμού σας στο διαδίκτυο προβάλλοντας αντίγραφα κίνησης, παρακολουθώντας τη δραστηριότητα του λογαριασμού, μεταφέροντας χρήματα και πληρώνοντας λογαριασμούς.

Μάθετε για τον τραπεζικό λογαριασμό του Chase.

Bank of America: 2,44 τρισεκατομμύρια δολάρια σε ενεργητικό

Παρόμοια με την Chase Bank, η Bank of America προσφέρει διάφορα προϊόντα επιταγών, αποταμιεύσεων, επενδύσεων και δανείων.

Οι άνθρωποι που εκτιμούν τις προσωπικές τραπεζικές υπηρεσίες πιθανότατα θα εκτιμήσουν ότι η Bank of America διαθέτει 4.000 χρηματοοικονομικά κέντρα και περίπου 16.000 ΑΤΜ. Με μια μεγάλη ποικιλία επιλογών πιστωτικών καρτών, υπάρχει επίσης μια καλή πιθανότητα να βρείτε μια πιστωτική κάρτα της Bank of America που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σας.

Μάθετε για τον λογαριασμό όψεως της Bank of America.

Citibank: 1,72 τρισεκατομμύρια δολάρια σε ενεργητικό

Από προσωπική τραπεζική έως τραπεζική για μικρές επιχειρήσεις, έχετε επιλογές για το πώς να προστατεύσετε και να αυξήσετε τα χρήματά σας με τη Citibank. Η Citi προσφέρει υπηρεσίες επιταγών και αποταμίευσης, όπως πιστοποιητικά κατάθεσης ή CD, και μια ποικιλία επενδυτικών υπηρεσιών. Μπορείτε να επιλέξετε να διαχειριστείτε τις επενδύσεις σας μόνοι σας, να χρησιμοποιήσετε έναν Robo-Avisor ή να συνεργαστείτε με έναν επαγγελματία επενδυτικό σύμβουλο.

Wells Fargo: 1,71 τρισεκατομμύρια δολάρια σε περιουσιακά στοιχεία

Με περισσότερα από 12.000 ΑΤΜ και περίπου 4.900 υποκαταστήματα λιανικής τραπεζικής σε όλη τη χώρα, η Wells Fargo είναι μια άλλη καλή τραπεζική επιλογή για άτομα που προτιμούν να έχουν πρόσβαση σε τραπεζικές υπηρεσίες αυτοπροσώπως. Για άτομα που τους αρέσει να κάνουν κάποιες ή όλες τις τραπεζικές συναλλαγές τους στο Διαδίκτυο, η Wells Fargo προσφέρει διαδικτυακές τραπεζικές υπηρεσίες και διαθέτει μια εφαρμογή για κινητά που διευκολύνει τον έλεγχο εισιτηρίων στο λογαριασμό σας, τη μεταφορά χρημάτων και την πληρωμή λογαριασμών.

US Bank: 582 δισεκατομμύρια δολάρια σε περιουσιακά στοιχεία

Εκτός από την παροχή προσωπικών τραπεζικών υπηρεσιών, όπως λογαριασμών επιταγών και ταμιευτηρίου, δάνεια, πιστωτικές κάρτες και επενδυτικές υπηρεσίες, η US Bank έχει επίσης ισχυρή ψηφιακή παρουσία. Η US Bank διευκολύνει την οργάνωση, επιτρέποντάς σας να αποθηκεύετε ηλεκτρονικές καταστάσεις, φορολογικά έγγραφα και άλλες επιστολές και ειδοποιήσεις στον ηλεκτρονικό σας λογαριασμό, τους οποίους μπορείτε να δείτε σε επιτραπέζιο υπολογιστή ή μέσω μιας εφαρμογής για κινητά. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τον λογαριασμό όψεως της US Bank.

PNC: 534 δισεκατομμύρια δολάρια σε περιουσιακά στοιχεία

Μπορείτε να περιμένετε να βρείτε τις περισσότερες, αν όχι όλες, από τις παραδοσιακές τραπεζικές σας υπηρεσίες με το PNC, καθώς και ένα μεγάλο ποσό επιλογών δανείου. Η PNC προσφέρει στεγαστικά δάνεια, δάνεια αυτοκινήτων και φοιτητικά δάνεια, παράλληλα με πιστωτικές γραμμές μετοχικού κεφαλαίου κατοικίας. Προσφέρει ακόμη και αναχρηματοδότηση φοιτητικού δανείου.

Το προϊόν εικονικού πορτοφολιού της PNC διευκολύνει επίσης την ψηφιακή διαχείριση των λογαριασμών ελέγχου και ταμιευτηρίου σας. Επιπλέον, μπορείτε ενδεχομένως να κερδίσετε ένα μπόνους όταν ανοίγετε έναν νέο τραπεζικό λογαριασμό.

Truist: 532 δισεκατομμύρια δολάρια σε περιουσιακά στοιχεία

Το μεγάλο σημείο πώλησης για το Truist είναι το Buffer αρνητικού υπολοίπου $100, το οποίο προστατεύει τους πελάτες που πληρούν τις προϋποθέσεις από την υπερανάληψη των λογαριασμών τους έως και $100 πάνω — και το Truist δεν χρεώνει τέλη υπερανάληψης. Η τράπεζα παρέχει επίσης πέντε διαφορετικούς τρόπους απαλλαγής από τα μηνιαία τέλη συντήρησης. Αυτό κάνει το Truist μια εξαιρετική επιλογή για κάποιον που θέλει κάτι παρόμοιο με έναν δωρεάν λογαριασμό όψεως.

Marcus από την Goldman Sachs: 501 δισεκατομμύρια δολάρια σε περιουσιακά στοιχεία

Για τους ανθρώπους που είναι επιφυλακτικοί σχετικά με τις πολλές νέες τράπεζες που εμφανίζονται μόνο στο Διαδίκτυο που εμφανίζονται αυτές τις μέρες, η Marcus της Goldman Sachs αναλαμβάνει να προσφέρει διαδικτυακή τραπεζική με περισσότερα από 150 χρόνια εμπειρίας. Η Marcus by Goldman Sachs μεταβιβάζει τις γενικές αποταμιεύσεις στους πελάτες με τη μορφή επιτοκίων υψηλότερων από το μέσο όρο σε προϊόντα αποταμίευσης.

TD Bank: 405 δισεκατομμύρια δολάρια σε περιουσιακά στοιχεία

Αν θέλετε να ανοίξετε έναν τραπεζικό λογαριασμό, η TD Bank προσφέρει συχνά ένα μπόνους για νέους πελάτες που δημιουργούν και λαμβάνουν μια κατάλληλη άμεση κατάθεση — κάτι που μπορεί να είναι ένα καλό προνόμιο. Ενώ η TD Bank διαθέτει τοποθεσίες από τούβλα και κονιάματα, ενθαρρύνει τους πελάτες να στραφούν στην ψηφιακή και κινητή τραπεζική. Προσφέρει επίσης μια ποικιλία από ενημερωτικούς πόρους και σεμινάρια που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε το χτύπημα της ηλεκτρονικής τραπεζικής.

Capital One: 388 δισεκατομμύρια δολάρια σε περιουσιακά στοιχεία

Μεταξύ ελάχιστων λογαριασμών ή προμηθειών λογαριασμού και περισσότερων από 70.000 ΑΤΜ χωρίς χρέωση, το Capital One εργάζεται σκληρά για να προσελκύσει άτομα που έχουν βαρεθεί να ξοδεύουν περισσότερα για πρόσβαση και συντήρηση τραπεζικών υπηρεσιών. Είναι μια άλλη μεγάλη τράπεζα που δεν φοβήθηκε να εισέλθει στον ψηφιακό χώρο προσφέροντας μια εφαρμογή για κινητά που παρέχει πρόσβαση στον λογαριασμό σας 24/7.

Μεγάλες τράπεζες: Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Υπάρχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα που σχετίζονται με την επιλογή μιας μεγάλης τράπεζας για την αντιμετώπιση των αναγκών επιταγών και αποταμίευσης. Ας δούμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα, ώστε να αποφασίσετε εάν μια μεγάλη τράπεζα ή μια μικρή τράπεζα θα ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σας.

Πλεονεκτήματα της χρήσης μιας μεγάλης τράπεζας

Υπάρχουν πολλά οφέλη από την ύπαρξη λογαριασμού σε μια μεγάλη τράπεζα.

  • Πιο ευρέως διαθέσιμο — Πολλές μεγάλες τράπεζες έχουν υποκαταστήματα σε όλη τη χώρα, γεγονός που μπορεί να σας δώσει ευκολότερη πρόσβαση σε υπηρεσίες προσωπικής τραπεζικής και ΑΤΜ.
  • Περισσότερα προϊόντα και υπηρεσίες — Αν θέλετε να διαχειριστείτε την οικονομική σας ζωή σε ένα μέρος, συμπεριλαμβανομένων επιταγών, αποταμιεύσεων, δανείων και πιστωτικών καρτών, τότε μπορεί να διαπιστώσετε ότι μια μεγάλη τράπεζα μπορεί να σας δώσει πρόσβαση σε όλα τα χρηματοοικονομικά προϊόντα και υπηρεσίες που χρειάζεστε.
  • Προηγμένες τεχνολογικές δυνατότητες — Εάν θέλετε να έχετε πρόσβαση σε λειτουργίες υψηλής τεχνολογίας, όπως το mobile banking, τη δυνατότητα κατάθεσης επιταγών από το τηλέφωνό σας και ηλεκτρονικών μεταφορών, τότε είναι πιο πιθανό να βρείτε αυτό που ψάχνετε σε μια μεγαλύτερη τράπεζα.

Μειονεκτήματα της χρήσης μιας μεγάλης τράπεζας

Φυσικά, υπάρχουν και ορισμένα μειονεκτήματα που σχετίζονται με το mobile banking.

  • Υψηλότερες αμοιβές — Οι πιστωτικές ενώσεις και οι διαδικτυακές τράπεζες, οι οποίες είναι συνήθως μικρότερες από τις μεγάλες τράπεζες, τείνουν να έχουν χαμηλότερες προμήθειες. Οι διαδικτυακές τράπεζες έχουν χαμηλότερες προμήθειες επειδή δεν διαθέτουν ακριβές τοποθεσίες. Οι πιστωτικές ενώσεις ανήκουν συχνά σε μέλη και χρεώνουν λιγότερα για να μεταφέρουν τις οικονομίες τους στους πελάτες τους.
  • Λιγότερο στενές σχέσεις — Οι μικρότερες τοπικές τράπεζες συχνά εκτιμούν τις σχέσεις με τους πελάτες περισσότερο από τις μεγάλες τράπεζες και εξαιτίας αυτού, μπορούν να έχουν πιο επιεικές απαιτήσεις δανεισμού και άλλες χαλαρές τραπεζικές απαιτήσεις για τους ανθρώπους που έχουν ισχυρή ιστορία μαζί τους.

Τι έπεται?

Αν ψάχνετε για μια νέα τράπεζα, αλλά δεν είστε σίγουροι ποια είναι η κατάλληλη για εσάς, μπορείτε να κάνετε τις ακόλουθες ερωτήσεις για κάθε τράπεζα που σκέφτεστε για να πάρετε μια καλύτερη ιδέα για το αν ταιριάζει ή όχι .

  • Είναι ασφαλισμένο; Θέλετε να βεβαιωθείτε ότι τα χρήματά σας είναι ασφαλή και υγιή επιλέγοντας να τραπεζώνετε σε τράπεζα που είναι ασφαλισμένη από την Federal Deposit Insurance Corporation ή σε πιστωτική ένωση ασφαλισμένη από την Εθνική Διοίκηση Πιστωτικών Ενώσεων. Η ασφάλιση FDIC και NCUA προστατεύουν έως και 250.000 $ ανά καταθέτη, έτσι ώστε ακόμα κι αν η τράπεζά σας σβήσει, δεν θα χάσετε τα χρήματά σας. Οι περισσότερες τράπεζες και οι πιστωτικές ενώσεις είναι ασφαλισμένες, ειδικά οι μεγάλες, αλλά δεν βλάπτει ο διπλός έλεγχος.
  • Έχει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που χρειάζομαι; Εάν αναζητάτε υπηρεσίες που υπερβαίνουν τα βασικά, δημιουργήστε μια λίστα με αυτά που αναζητάτε (δάνεια, πιστωτικές κάρτες, αυτόματη πληρωμή λογαριασμών κ.λπ.) και επιβεβαιώστε εάν κάθε τράπεζα που εξετάζετε έχει αυτές τις δυνατότητες.
  • Τι τέλη χρεώνει; Ορισμένες τράπεζες χρεώνουν μηνιαίες προμήθειες συντήρησης, χρεώσεις τραπεζικού εμβάσματος, προμήθειες υπερανάληψης, προμήθειες αντίγραφου κίνησης, προμήθειες ATM εκτός δικτύου, τέλη διακοπής πληρωμής, τέλη επιστρεφόμενων επιταγών, τέλη επιταγών ταμείου και επιταγές επιταγών. Το ποσό που χρεώνει κάθε τράπεζα για προμήθειες μπορεί επίσης να ποικίλλει.

Αφιερώστε το χρόνο σας αναζητώντας τη σωστή τράπεζα για να βεβαιωθείτε ότι μπορεί να σας παρέχει υπηρεσίες που χρειάζεστε σε τιμή που ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας.


Σχετικά με τον Συγγραφέα: Η Jacqueline DeMarco είναι μια ανεξάρτητη συγγραφέας με έδρα τη νότια Καλιφόρνια και αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια Irvine με πτυχίο στη λογοτεχνική δημοσιογραφία. Γράφει για ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, συμπεριλαμβανομένων των fin… Διαβάστε περισσότερα.


Warning: Undefined array key "mts_related_posts_taxonomy" in /home/ejajitech/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/functions/theme-actions.php on line 320

Comments (No)

Leave a Reply