Οι 5 καλύτερες πιστωτικές κάρτες Airbnb


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/ejajitech/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Σημείωση σύνταξης: Το Credit Karma λαμβάνει αποζημίωση από τρίτους διαφημιστές, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τις απόψεις των συντακτών μας. Οι τρίτοι διαφημιστές μας δεν ελέγχουν, εγκρίνουν ή εγκρίνουν το συντακτικό μας περιεχόμενο. Είναι ακριβές από όσο γνωρίζουμε όταν δημοσιεύεται.

Η διαμονή σε Airbnb είναι μια δημοφιλής εναλλακτική λύση διαμονής σε σχέση με τα ξενοδοχεία για ορισμένους ταξιδιώτες.

Είτε θέλετε να νοικιάσετε ένα ολόκληρο σπίτι, ένα διαμέρισμα ή ακόμα και ένα δεντρόσπιτο, η Airbnb έχει πολλές διαφορετικές επιλογές για να διαλέξετε. Ωστόσο, σε αντίθεση με ορισμένες αλυσίδες ξενοδοχείων, η Airbnb δεν προσφέρει τη δική της επώνυμη πιστωτική κάρτα. Ωστόσο, εξακολουθούν να υπάρχουν ορισμένες πιστωτικές κάρτες που μπορούν να σας βοηθήσουν να μεγιστοποιήσετε την επόμενη διαμονή σας στην Airbnb.

Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στις κορυφαίες επιλογές πιστωτικών καρτών Airbnb.Το καλύτερο για τα premium ταξιδιωτικά οφέλη: Chase Sapphire Reserve®

Να γιατί: Το Chase Sapphire Reserve® έχει ετήσια ταξιδιωτική πίστωση 300 $, την οποία μπορείτε να διαθέσετε για διαμονή στην Airbnb. Αυτή η πιστωτική κάρτα Chase προσφέρει πολλά ταξιδιωτικά προνόμια premium που μπορούν να απολαύσουν οι πελάτες της Airbnb.

  • Πίστωση χρέωσης Global Entry, TSA PreCheck® ή Nexus μία φορά κάθε τέσσερα χρόνια
  • Πρόσβαση στα σαλόνια του αεροδρομίου στο δίκτυο Priority Pass Select
  • Ασφάλιση ακύρωσης/διακοπής ταξιδιού
  • Αποζημίωση χαμένων αποσκευών
  • Αποζημίωση καθυστέρησης ταξιδιού
  • Κάλυψη έκτακτης εκκένωσης και μεταφοράς

Επιπλέον, η κάρτα προσφέρει ένα μπόνους εγγραφής 80.000 πόντων αφού δαπανήσετε 4.000 $ σε αγορές εντός των πρώτων τριών μηνών από το άνοιγμα του λογαριασμού. Αυτά τα προνόμια, μαζί με άλλα πλεονεκτήματα που προσφέρει αυτή η premium κάρτα, μπορούν γρήγορα να αντισταθμίσουν μέρος ή το σύνολο της βαριάς ετήσιας χρέωσης 550 $ της κάρτας.

Διαβάστε τις κριτικές του Chase Sapphire Reserve® για να μάθετε περισσότερα για αυτήν την κάρτα.

Το καλύτερο για να κερδίσετε πόντους σε ταξιδιωτικές αγορές: Πράσινη κάρτα American Express®

Να γιατί: Με την Πράσινη Κάρτα American Express®, το να κερδίζετε πόντους στις αγορές της Airbnb μπορεί να σας ανταμείβει, ειδικά εάν μένετε σε τοποθεσίες της Airbnb πολλές φορές κατά τη διάρκεια του έτους. Ορισμένες τοποθεσίες της Airbnb χρεώνουν εκατοντάδες ή χιλιάδες δολάρια ανά διανυκτέρευση. Αυτή η πιστωτική κάρτα American Express κερδίζει τρεις πόντους ανά $1 που ξοδεύετε σε ταξίδια, συμπεριλαμβανομένων των αγορών της Airbnb.

Θα κερδίζετε επίσης τρεις πόντους ανά 1 $ που ξοδεύετε σε εστιατόρια, σε συγκοινωνίες και σε άλλες κατηγορίες ταξιδιών, όπως αεροπορικά εισιτήρια, κρουαζιέρες, ενοικιάσεις αυτοκινήτων και άλλα. Κερδίζετε έναν πόντο ανά $1 που ξοδεύετε σε όλες τις άλλες αγορές.

Διαβάστε τις κριτικές της Πράσινης Κάρτας American Express® για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις δυνατότητες και τα οφέλη που προσφέρει αυτή η κάρτα.

Το καλύτερο για απλές εξαργυρώσεις: Πιστωτική κάρτα Capital One Venture Rewards

Να γιατί: Με το Πιστωτική κάρτα Capital One Venture Rewardsθα κερδίζετε πέντε μίλια ανά 1 $ που ξοδεύετε σε ξενοδοχεία και ενοικιάσεις αυτοκινήτων που έχετε κάνει κράτηση μέσω του Capital One Travel, συν δύο μίλια ανά 1 $ που ξοδεύετε σε όλες τις άλλες αγορές — διευκολύνοντας το να κερδίζετε πόντους.

Αυτή η πιστωτική κάρτα Capital One σάς επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτά τα μίλια για να λάβετε αποζημίωση για προηγούμενες ταξιδιωτικές αγορές, όπως διαμονές στην Airbnb. Και μπορείτε να μεταφέρετε μίλια σε ένα από τα προγράμματα επιβράβευσης ταξιδιών που συνεργάζεται με την Capital One. Αυτό μπορεί να σας δώσει ευελιξία όταν χρησιμοποιείτε τις ανταμοιβές σας και να σας προσφέρει την ευκαιρία να μεγιστοποιήσετε την αξία των μιλίων σας.

Επιπλέον, οι νέοι κάτοχοι καρτών μπορούν να λάβουν ένα μπόνους εγγραφής 75.000 μίλια αφού ξοδέψατε $4.000 για αγορές εντός του πρώτου 3 μήνες ανοίγματος λογαριασμού.

Διαβάστε κριτικές για το Πιστωτική κάρτα Capital One Venture Rewards για να σας βοηθήσει να αποφασίσετε εάν τα άλλα χαρακτηριστικά αυτής της κάρτας την καθιστούν κατάλληλη για το πορτοφόλι σας.

Καλύτερο ταξίδι εισόδου: Πιστωτική κάρτα Bank of America® Premium Rewards® Visa®

Να γιατί: Η πιστωτική κάρτα Bank of America® Premium Rewards® Visa® προσφέρει δύο πόντους ανά $1 που ξοδεύετε σε αγορές ταξιδιών και φαγητού και 1,5 πόντους ανά $1 που ξοδεύετε σε όλες τις άλλες αγορές.

Αυτή η πιστωτική κάρτα της Bank of America χρεώνει ετήσια χρέωση 95 $. Αλλά μπορείτε να αντισταθμίσετε το τέλος με τις πιστώσεις του ταξιδιωτικού λογαριασμού των 100 $ για έκτακτες χρεώσεις αεροπορικής εταιρείας, όπως αναβαθμίσεις θέσεων ή χρεώσεις αποσκευών. Και αν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε την κάρτα στο εξωτερικό, δεν υπάρχουν χρεώσεις συναλλαγών στο εξωτερικό.

Οι νέοι κάτοχοι καρτών μπορούν να κερδίσουν 50.000 πόντους μπόνους αφού ξοδέψουν 3.000 $ σε αγορές τις πρώτες 90 ημέρες από το άνοιγμα του λογαριασμού.

Μάθετε περισσότερα διαβάζοντας κριτικές για την πιστωτική κάρτα Bank of America® Premium Rewards® Visa®.

Καλύτερο χωρίς ετήσια χρέωση: Citi® Double Cash Card

Να γιατί: ο Citi® Double Cash Card είναι μια απλή κάρτα που προσφέρει 2% επιστροφή μετρητών σε κάθε αγορά: Θα λάβετε 1% επιστροφή μετρητών όταν κάνετε αγορές και 1% επιστροφή μετρητών όταν τις εξοφλήσετε.

Είναι εύκολο να παρασυρθείτε από τα οφέλη και τα υψηλότερα ποσοστά κερδών που προσφέρουν οι premium πιστωτικές κάρτες χωρίς να συνειδητοποιήσετε πόσο μπορεί να προστεθεί το κόστος της ετήσιας χρέωσης κάθε χρόνο. Αυτή η πιστωτική κάρτα Citi είναι μια κάρτα χωρίς ετήσια χρέωση με μια απλή λύση επιστροφής μετρητών.

Κερδίζετε τις ίδιες ανταμοιβές σε όλες τις επιλέξιμες αγορές και πληρωμές, επομένως δεν έχετε να θυμάστε περίπλοκες δομές κατηγορίας. Το καλύτερο μέρος είναι ότι μπορείτε να εξαργυρώσετε τις ανταμοιβές σας για επιστροφή μετρητών, τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οπουδήποτε, συμπεριλαμβανομένων των Airbnbs.

Διαβάστε κριτικές για το Citi® Double Cash Card να μάθω περισσότερα.


Πώς διαλέξαμε αυτές τις κάρτες

Εξετάσαμε ένα ευρύ φάσμα πιστωτικών καρτών — συμπεριλαμβανομένων πολλών ανταμοιβών, πιστωτικών καρτών επιστροφής μετρητών και ταξιδιωτικών καρτών — για να βρούμε τις καλύτερες πιστωτικές κάρτες που μπορούν να σας βοηθήσουν να κερδίσετε ή να εξαργυρώσετε πόντους για διαμονές στην Airbnb. Στη συνέχεια, εντοπίσαμε διάφορες κατηγορίες προνομίων για πολλούς τύπους χρηστών της Airbnb που μπορεί να ενδιαφέρονται κατά την επιλογή μιας πιστωτικής κάρτας.

Πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις πιστωτικές κάρτες για την Airbnb

Είναι καλή ιδέα να βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε ακριβώς πώς λειτουργούν οι ανταμοιβές και τα οφέλη της κάρτας σας προτού προσπαθήσετε να τα χρησιμοποιήσετε για να κερδίσετε ή να εξαργυρώσετε πόντους για παραμονές στην Airbnb. Ορισμένα προγράμματα επιβράβευσης ενδέχεται να αποκλείουν την Airbnb από τα οφέλη ή τις ανταμοιβές σας, επομένως είναι καλύτερο να τηλεφωνήσετε στην εταιρεία της πιστωτικής σας κάρτας για να ελέγξετε ξανά εάν δεν είστε σίγουροι.

Θυμηθείτε, η καλύτερη πιστωτική κάρτα Airbnb μπορεί να μην είναι η πιο προφανής επιλογή. Ένας συχνός ταξιδιώτης μπορεί να διαπιστώσει ότι οι πιστωτικές κάρτες ταξιδιού με υψηλές ετήσιες προμήθειες παρέχουν μεγαλύτερη διαρκή αξία. Εναλλακτικά, μπορεί να προτιμήσετε μια απλή πιστωτική κάρτα επιστροφής μετρητών για μακροπρόθεσμη αξία — ειδικά εάν δεν χρησιμοποιείτε τα ταξιδιωτικά προνόμια και τα προνόμια που μπορεί να προσφέρει μια κάρτα επιβράβευσης premium.

Πριν προσθέσετε μία από αυτές τις κάρτες ή οποιαδήποτε άλλη κάρτα στο πορτοφόλι σας, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη τις συνήθειες δαπανών και τον τρόπο ζωής σας.


Σχετικά με τον Συγγραφέα: Ο Lance Cothern είναι ανεξάρτητος συγγραφέας που ειδικεύεται στα προσωπικά οικονομικά. Η δουλειά του έχει εμφανιστεί στο Business Insider, USA Today.com και στον ιστότοπό του, MoneyManifesto.com. Ο Lance είναι κάτοχος πτυχίου Διοίκησης Επιχειρήσεων στο… Διαβάστε περισσότερα.


Warning: Undefined array key "mts_related_posts_taxonomy" in /home/ejajitech/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/functions/theme-actions.php on line 320

Comments (No)

Leave a Reply