Οι 7 καλύτερες καθημερινές πιστωτικές κάρτες του 2022


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/ejajitech/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Σημείωση σύνταξης: Το Credit Karma λαμβάνει αποζημίωση από τρίτους διαφημιστές, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τις απόψεις των συντακτών μας. Οι τρίτοι διαφημιστές μας δεν ελέγχουν, εγκρίνουν ή εγκρίνουν το συντακτικό μας περιεχόμενο. Είναι ακριβές από όσο γνωρίζουμε όταν δημοσιεύεται.

Αυτή η προσφορά δεν είναι πλέον διαθέσιμη στον ιστότοπό μας: Πιστωτική κάρτα Capital One® Savor® Cash Rewards

Υπάρχουν πολλές πιστωτικές κάρτες εκεί έξω που προσφέρουν διάφορα προνόμια και προνόμια, αλλά ποια είναι η καλύτερη καθημερινή πιστωτική κάρτα που μπορείτε να χρησιμοποιείτε τακτικά χωρίς αποτυχία; Εδώ είναι οι κορυφαίες επιλογές μας.


Καλύτερη καλά στρογγυλεμένη κάρτα: Wells Fargo Active Cash® Card
Το καλύτερο για ταξιδιώτες: Πιστωτική κάρτα Capital One Venture Rewards
Καλύτερη προσφορά εισαγωγής: Wells Fargo Reflect® Card
Το καλύτερο για φαγητό: Πιστωτική κάρτα Capital One® Savor® Cash Rewards
Το καλύτερο για ψώνια παντοπωλείου: Blue Cash Preferred® Card από την American Express
Το καλύτερο για το φυσικό αέριο: PenFed Platinum Rewards Visa Signature® Card
Καλύτερο για φοιτητές: Πιστωτική κάρτα Capital One Quicksilver Student Cash Rewards


Καλύτερη καλά στρογγυλεμένη κάρτα: Κάρτα Wells Fargo Active Cash®

Να γιατί: Η κάρτα προσφέρει σταθερή επιστροφή μετρητών 2% σε κάθε αγορά που κάνετε, ανεξάρτητα από την κατηγορία δαπανών. Επιπλέον, δεν χρειάζεται να πηδάτε μέσα από κρίκους όπως κάνετε με κάποιες άλλες πιστωτικές κάρτες 2% επιστροφής μετρητών.

Ως νέος κάτοχος κάρτας, θα κερδίσετε $200 επιστροφή μετρητών όταν ξοδεύετε $1.000 στις αγορές στο πρώτο 3 μήνες.

Μπορείτε επίσης να απολαύσετε μια εισαγωγή 0% Απρίλιος για αγορές και μεταφορές υπολοίπου για 15 μηνών από το άνοιγμα λογαριασμού, μετά το οποίο θα είναι η μεταβλητή APR 17,99%, 22,99% ή 27,99%. Υπάρχει χρέωση μεταφοράς υπολοίπου: 3% για 120 ημέρες από το άνοιγμα του λογαριασμού, μετά έως και 5%. ελάχιστο: $5. Για να πληροίτε τις προϋποθέσεις για το εισαγωγικό APR, πρέπει να ολοκληρώσετε τυχόν μεταφορές υπολοίπου εντός 120 ημερών από το άνοιγμα του λογαριασμού.

Θα λάβετε επίσης έως και 600 $ σε προστασία κινητού τηλεφώνου από ζημιά ή κλοπή (με έκπτωση 25 $) όταν χρησιμοποιείτε την κάρτα για να πληρώσετε τον λογαριασμό του τηλεφώνου σας. Η κάρτα δεν χρεώνει ετήσια χρέωση.

Μάθετε περισσότερα για την Wells Fargo Active Cash® Card για να προσδιορίσετε αν είναι η κατάλληλη για εσάς.

Το καλύτερο για ταξιδιώτες: Πιστωτική κάρτα Capital One Venture Rewards

Να γιατί: ο Πιστωτική κάρτα Capital One Venture Rewards προσφέρει πέντε μίλια ανά 1 $ που δαπανώνται σε ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα με κράτηση μέσω του Capital One Travel και δύο μίλια ανά 1 $ που δαπανώνται σε όλες τις άλλες αγορές, ανεξάρτητα από την κατηγορία.

Η κάρτα προσφέρει επίσης ένα εντυπωσιακό 75.000 μπόνους μίλια όταν ξοδεύετε $4.000 στις αγορές στο πρώτο 3 μήνες από το άνοιγμα του λογαριασμού. Μπορείτε να εξαργυρώσετε τα μίλια σας για ταξίδια με τρεις τρόπους:

  • Κάντε κράτηση απευθείας με ταξιδιωτικούς παρόχους και ζητήστε πίστωση αντίγραφου.
  • Κάντε κράτηση για το ταξίδι σας μέσω του Capital One Travel.
  • Μεταφέρετε τις ανταμοιβές σας σε έναν από τους συνεργάτες του προγράμματος επιβράβευσης ταξιδιών της Capital One.

Για το σεμνό του $95 ετήσια χρέωση, θα λάβετε επίσης δύο δωρεάν επισκέψεις στα Capital One Lounges ή στα Plaza Premium Lounge ετησίως και μια πίστωση δήλωσης έως και 100 $ για την κάλυψη ενός τέλους αίτησης για Global Entry ή TSA PreCheck. Επίσης, δεν χρεώνει τέλη συναλλαγών στο εξωτερικό.

Διαβάστε περισσότερες κριτικές για την πιστωτική κάρτα Capital One Venture Rewards.

Καλύτερη προσφορά εισαγωγής: Κάρτα Wells Fargo Reflect®

Να γιατί: ο Κάρτα Wells Fargo Reflect®είναι εισαγωγικό 0% Η προώθηση APR είναι δύσκολο να νικήσει, προσφέροντας έως και 21 μήνες τόσο για αγορές όσο και για μεταφορές υπολοίπου. Αυτό είναι 18 μηνών για να ξεκινήσετε, με την ευκαιρία να κερδίσετε μια τρίμηνη παράταση όταν κάνετε έγκαιρες πληρωμές καθ’ όλη την περίοδο της προσφοράς.

Μετά τη λήξη της προσφοράς, θα είναι το μεταβλητό APR τόσο για αγορές όσο και για μεταφορές υπολοίπου 15,99% – 27,99%. Οι μεταφορές υπολοίπου πρέπει να ολοκληρωθούν εντός 120 ημερών για να πληρούν τις προϋποθέσεις για την εισαγωγική τιμή και υπάρχει χρέωση μεταφοράς υπολοίπου ύψους 3% για 120 ημέρες από το άνοιγμα του λογαριασμού, μετά έως και 5%. ελάχιστο: $5.

Αυτή η πιστωτική κάρτα Wells Fargo δεν προσφέρει ανταμοιβές, αλλά η αξία της εισαγωγικής προσφοράς APR και οι τόκοι που μπορείτε να εξοικονομήσετε ενδέχεται να υπερτερούν της αξίας της επιστροφής μετρητών, των πόντων ή των μιλίων — ειδικά εάν πληρώνετε χρέη. Η κάρτα έχει ένα $0 ετήσια συνδρομή.

Διαβάστε την κριτική μας για την κάρτα Wells Fargo Reflect® για περισσότερες λεπτομέρειες.

Το καλύτερο για φαγητό: Πιστωτική κάρτα Capital One® Savor® Cash Rewards

Να γιατί: Οι κάτοχοι κάρτας μπορούν να κερδίσουν απεριόριστο 4% επιστροφή μετρητών για φαγητό, καθώς και για ψυχαγωγικές και δημοφιλείς υπηρεσίες ροής.

Θα λάβετε επίσης 8% επιστροφή μετρητών για αγορές στο Capital One Entertainment, 3% επιστροφή μετρητών σε παντοπωλεία (εξαιρουμένων των υπερκαταστημάτων όπως το Walmart και το Target) και 1% επιστροφή σε οτιδήποτε άλλο. Ως νέος κάτοχος κάρτας, θα κερδίσετε ένα μπόνους μετρητών 300 $ όταν ξοδέψετε 3.000 $ σε αγορές τους πρώτους τρεις μήνες από το άνοιγμα του λογαριασμού. Η κάρτα χρεώνει μια ετήσια χρέωση 95 $.

Διαβάστε περισσότερες κριτικές για την πιστωτική κάρτα Capital One® Savor® Cash Rewards.

Να γιατί: Με το Κάρτα Blue Cash Preferred® από την American Express θα κερδίσετε ένα επιβλητικό 6% επιστροφή μετρητών για έως και 6.000 $ που ξοδεύετε κάθε ημερολογιακό έτος στα σούπερ μάρκετ των ΗΠΑ (τότε 1%). Αυτή η πιστωτική κάρτα American Express προσφέρει επίσης 6% επιστροφή μετρητών σε επιλεγμένες συνδρομές ροής στις ΗΠΑ, 3% επιστροφή στη μεταφορά και σε βενζινάδικα των ΗΠΑ και 1% επιστροφή σε όλες τις άλλες αγορές.

Ως νέος κάτοχος κάρτας, θα κερδίσετε $250 πίσω όταν ξοδέψετε $3.000 στις αγορές στο πρώτο 6 μήνες συνδρομής κάρτας.

Ως πρόσθετο προνόμιο, θα λάβετε μια μηνιαία πίστωση κίνησης 7 $, όταν χρησιμοποιείτε την κάρτα για να ξοδεύετε 13,99 $ ή περισσότερα το μήνα σε μια συνδρομή στο Disney+ Bundle, η οποία περιλαμβάνει Disney+, Hulu και ESPN+. Η κάρτα συνοδεύεται από ένα 0 $ εισαγωγική ετήσια χρέωση για το πρώτο έτος, μετά $95 μετά από αυτό.

Διαβάστε περισσότερες κριτικές για την Blue Cash Preferred® Card από την American Express.

Το καλύτερο για το φυσικό αέριο: PenFed Platinum Rewards Visa Signature® Card

Να γιατί: Η κάρτα PenFed Platinum Rewards Visa Signature® προσφέρει πέντε πόντους ανά $1 που δαπανάται για αέριο στην αντλία και στους σταθμούς φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων, καθιστώντας την μια σταθερή επιλογή τόσο για τους ιδιοκτήτες βενζινοκίνητων όσο και ηλεκτρικών οχημάτων.

Θα κερδίζετε επίσης τρεις πόντους ανά $1 που ξοδεύετε σε σούπερ μάρκετ και εστιατόρια, καθώς και σε υπηρεσίες τηλεόρασης, ραδιοφώνου, καλωδιακής τηλεόρασης και ροής. Όλες οι άλλες δαπάνες θα σας καθαρίσουν έναν πόντο ανά $1.

Ως νέος κάτοχος κάρτας, θα λάβετε 15.000 πόντους μπόνους όταν ξοδέψετε 1.500 $ τις πρώτες 90 ημέρες από το άνοιγμα του λογαριασμού. Η κάρτα PenFed Platinum Rewards Visa Signature® δεν έχει ετήσια χρέωση.

Καλύτερο για φοιτητές: Πιστωτική κάρτα Capital One Quicksilver Student Cash Rewards

Να γιατί: Καθώς ξεκινάτε να δημιουργείτε πίστωση με την πιστωτική κάρτα Capital One Quicksilver Student Cash Rewards, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την παρακολούθηση διαφόρων κατηγοριών ανταμοιβών — αυτή η πιστωτική κάρτα Capital One προσφέρει σταθερή επιστροφή μετρητών 1,5% σε κάθε αγορά που κάνετε.

Θα κερδίσετε επίσης 5% επιστροφή μετρητών σε ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα που έχετε κάνει κράτηση μέσω του Capital One Travel. Και ως νέος κάτοχος κάρτας, μπορείτε να κερδίσετε 100 $ σε μετρητά όταν ξοδεύετε 100 $ σε αγορές τους πρώτους τρεις μήνες από το άνοιγμα του λογαριασμού. Η κάρτα δεν έχει ετήσια χρέωση ή χρεώσεις συναλλαγών στο εξωτερικό.

Πώς διαλέξαμε αυτές τις κάρτες

Δεν υπάρχει καμία καλύτερη πιστωτική κάρτα εκεί έξω για όλους, γι’ αυτό επιλέξαμε κάρτες που υπερέχουν σε ορισμένες κοινές κατηγορίες δαπανών, όπως είδη παντοπωλείου, βενζίνη και φαγητό. Συνειδητοποιούμε επίσης ότι μερικοί άνθρωποι μπορεί να προτιμούν πιστωτικές κάρτες χωρίς τόκους ή κάρτα επιβράβευσης έναντι πολυτελών πιστωτικών καρτών, γι’ αυτό επιλέξαμε ορισμένες επιλογές για αυτές που βασίζονται στη διάρκεια της προσφοράς. Και η παροχή μιας επιλογής για πιστωτικές κάρτες σπουδαστών ήταν επίσης σημαντική.

Και ενώ υπάρχουν περισσότερες ταξιδιωτικές πιστωτικές κάρτες εκεί έξω, αυτές οι κάρτες χρεώνουν συχνά υψηλές ετήσιες χρεώσεις και δεν έχουν πάντα ποσοστά ανταμοιβής που ευθυγραμμίζονται καλά με τις καθημερινές συνήθειες δαπανών.

Τέλος, προσπαθήσαμε να εστιάσουμε σε έναν συνδυασμό καρτών ανταμοιβών που προσφέρουν την ευκαιρία να μεγιστοποιήσετε τις ανταμοιβές σε ορισμένες κατηγορίες, μαζί με μερικές κάρτες που παρέχουν υψηλό ποσοστό ανταμοιβών για τα πάντα.

Πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις καθημερινές πιστωτικές κάρτες

Επειδή αυτές οι κάρτες υπερέχουν με τις δημοφιλείς κατηγορίες καθημερινών δαπανών, είναι καλή ιδέα να τις χρησιμοποιείτε συχνά, ώστε να μπορείτε να μεγιστοποιήσετε τις ανταμοιβές σας. Απλώς φροντίστε να αποφύγετε να ξοδέψετε περισσότερα από όσα αντέχετε να εξοφλήσετε πλήρως κάθε μήνα και εάν η κάρτα προσφέρει ένα μπόνους καλωσορίσματος, επιλέξτε ένα που μπορείτε να συναντήσετε χωρίς να υπερεκτείνετε τον προϋπολογισμό σας.

Επίσης, σημειώστε ότι ορισμένες από αυτές τις κάρτες προσφέρουν χαμηλά ποσοστά ανταμοιβής σε μη-μπόνους δαπάνες. Εάν θέλετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις καθημερινές σας δαπάνες, σκεφτείτε το ενδεχόμενο να συνδυάσετε δύο ή περισσότερες κάρτες που έχουν καλύτερη απόδοση σε διαφορετικούς τομείς, ώστε να μπορείτε να συγκεντρώσετε ανταμοιβές πιο γρήγορα.

Εάν εξακολουθείτε να αναρωτιέστε ποια πιστωτική κάρτα πρέπει να χρησιμοποιείτε καθημερινά, η απάντηση εξαρτάται από το τι έχει νόημα για εσάς με βάση τις συνήθειες δαπανών, τον τρόπο ζωής και τις προτιμήσεις σας. Όσο περισσότερες κάρτες συγκρίνετε, τόσο πιο εύκολο θα είναι να βρείτε την καλύτερη εφαρμογή για το πορτοφόλι σας.


Σχετικά με τον Συγγραφέα: Ο Ben Luthi είναι ανεξάρτητος συγγραφέας προσωπικών οικονομικών και ειδικός στις πιστωτικές κάρτες. Είναι κάτοχος πτυχίου στη διοίκηση επιχειρήσεων και τα οικονομικά από το Πανεπιστήμιο Brigham Young. Εκτός από το Credit Karma, μπορείτε να βρείτε τα… Διαβάστε περισσότερα.


Warning: Undefined array key "mts_related_posts_taxonomy" in /home/ejajitech/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/functions/theme-actions.php on line 320

Comments (No)

Leave a Reply