Πρώτη Αναθεώρηση Προσωπικού Δανείου Tech Credit Union


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/ejajitech/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Σημείωση σύνταξης: Το Credit Karma λαμβάνει αποζημίωση από τρίτους διαφημιστές, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τις απόψεις των συντακτών μας. Οι τρίτοι διαφημιστές μας δεν ελέγχουν, εγκρίνουν ή εγκρίνουν το συντακτικό μας περιεχόμενο. Είναι ακριβές από όσο γνωρίζουμε όταν δημοσιεύεται.

Πλεονεκτήματα

 • Χωρίς πρόστιμα προπληρωμής, τέλη αίτησης ή τέλη προέλευσης
 • Εξασφαλισμένα και ακάλυπτα προσωπικά δάνεια
 • Μεγάλη γκάμα ποσών δανείων

Μειονεκτήματα

 • Απαιτείται συνδρομή
 • Δεν υπάρχει έκπτωση APR για εγγραφή στην αυτόματη πληρωμή

Τι πρέπει να γνωρίζετε για ένα προσωπικό δάνειο First Tech Credit Union

Η First Tech Credit Union ιδρύθηκε το 1952 και είναι μια ομοσπονδιακή πιστωτική ένωση που παρέχει χρηματοοικονομικές υπηρεσίες σε τεχνολογικούς γίγαντες όπως η Amazon και η Microsoft και στους υπαλλήλους τους. Η First Tech προσφέρει μια ποικιλία χρηματοοικονομικών προϊόντων, όπως προσωπικά δάνεια, πιστωτικές κάρτες και στεγαστικά δάνεια.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα προσωπικό δάνειο της First Tech Credit Union για διάφορους σκοπούς, όπως ενοποίηση χρέους, έξοδα γάμου ή διακοπές. Οι όροι δανείου κυμαίνονται από δύο έως επτά χρόνια και μπορείτε να δανειστείτε μόλις $500.

Προσφέρει εξασφαλισμένα και ακάλυπτα δάνεια

Η First Tech προσφέρει πολλαπλούς τύπους προσωπικών δανείων. Μπορείτε να επιλέξετε ένα μη εξασφαλισμένο προσωπικό δάνειο ή από τρεις επιλογές δανείου με εξασφάλιση: με εξασφάλιση αποταμίευσης, με εξασφάλιση πιστοποιητικού και με εξασφάλιση αποθεμάτων.

Μεγάλη γκάμα διαθέσιμων ποσών δανείου

Τα ποσά προσωπικού δανείου First Tech για δάνεια με εξασφάλιση ή χωρίς εξασφαλίσεις ξεκινούν από μόλις 500 $ — κάτι που μπορεί να είναι χρήσιμο εάν χρειάζεστε ένα μικρό προσωπικό δάνειο για κάτι όπως μια μικρή επισκευή αυτοκινήτου ή άλλα απροσδόκητα έξοδα.

Αλλά είναι διαθέσιμα και πολύ μεγαλύτερα δάνεια. Το μέγιστο ποσό για ένα μη εξασφαλισμένο προσωπικό δάνειο είναι 50.000 $ και 1 εκατομμύριο $ για ένα προσωπικό δάνειο με εξασφάλιση μετοχών. Τα δάνεια με εξασφάλιση πιστοποιητικών και ταμιευτηρίου ξεπερνούν τα 500.000 $.

Πρέπει να είναι μέλος πιστωτικής ένωσης

Προτού υποβάλετε αίτηση δανείου, πρέπει να γίνετε μέλος της First Tech. Μπορείτε να πληροίτε τις προϋποθέσεις εάν:

 • Κάποιος στην οικογένεια ή το νοικοκυριό σας είναι μέλος της First Tech.
 • Ζείτε ή εργάζεστε στην κομητεία Lane του Όρεγκον.
 • Εσείς ή κάποιος στην οικογένειά σας εργάζεστε για την Πολιτεία του Όρεγκον ή για έναν συνεργάτη της First Tech.
 • Είστε μέλος του Financial Fitness Association ή του Computer History Museum.

Εάν δεν ισχύει καμία από αυτές τις επιλογές, η First Tech λέει ότι πρέπει να καλέσετε ή να σταματήσετε σε ένα υποκατάστημα για να συζητήσετε την κατάστασή σας με έναν εκπρόσωπο.

Μια πιο προσεκτική ματιά σε ένα προσωπικό δάνειο First Tech Credit Union

Εάν ενδιαφέρεστε για ένα προσωπικό δάνειο First Tech Credit Union, θα βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες που πρέπει να έχετε κατά νου.

 • Κοινά και συναιτούντα δάνεια — Εάν έχετε λιγότερη πίστωση, μπορείτε να δοκιμάσετε να κάνετε αίτηση με έναν συνυπογράφοντα που έχει καλύτερη πίστωση. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να πληροίτε τις προϋποθέσεις και ενδεχομένως να έχετε χαμηλότερο επιτόκιο. Μπορείτε επίσης να κάνετε αίτηση με έναν συνοφειλέτη που συμφωνεί να είναι εξίσου υπεύθυνος για το δάνειο.
 • Τέλη καθυστερήσεων — Εάν καθυστερήσετε την πληρωμή του δανείου, μπορεί να χρειαστεί να πληρώσετε ένα τέλος καθυστέρησης. Ωστόσο, σύμφωνα με έναν εκπρόσωπο εξυπηρέτησης πελατών της First Tech, υπάρχει περίοδος χάριτος 10 ημερών.
 • Ελέγξτε την τιμή σας χωρίς να βλάψετε την πίστωσή σας — Η First Tech σάς επιτρέπει να προκριθείτε στο διαδίκτυο με ένα αίτημα soft credit, το οποίο δεν επηρεάζει την πίστωσή σας και μπορεί να σας δώσει μια ιδέα για το επιτόκιο που ενδέχεται να λάβετε εάν εγκριθεί. Απλώς θυμηθείτε ότι η προεπιλογή δεν εγγυάται την έγκρισή σας ή την εκτιμώμενη τιμή. Εάν αποφασίσετε να προχωρήσετε με μια επίσημη αίτηση δανείου, θα πρέπει να υποβάλετε ένα αίτημα πίστωσης και να παράσχετε περισσότερες πληροφορίες πριν λάβετε οποιαδήποτε τελική προσφορά.
 • Αναβάλετε την πρώτη σας πληρωμή — Μπορείτε να επιλέξετε να αναβάλλετε την πρώτη μηνιαία πληρωμή σας έως και 45 ημέρες. Αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο εάν εμφανιστεί μια οικονομική έκτακτη ανάγκη αμέσως μετά τη λήψη ενός δανείου. Θυμηθείτε, ωστόσο, ότι η αναβολή της πληρωμής σας θα μπορούσε να οδηγήσει στην καταβολή περισσότερων τόκων κατά τη διάρκεια ζωής του δανείου.
 • Διαθέσιμη εφαρμογή για κινητά — Μπορείτε να κάνετε λήψη της εφαρμογής για κινητά της First Tech Credit Union από το Google Play ή το App Store και να τη χρησιμοποιήσετε για να διαχειριστείτε το δάνειό σας, να δείτε το υπόλοιπο του δανείου σας ή να πραγματοποιήσετε πληρωμές.
 • Διαθέσιμο και στις 50 πολιτείες — Μπορείτε να πάρετε ένα προσωπικό δάνειο από την First Tech όπου κι αν ζείτε στις ΗΠΑ, καθώς προσφέρει δάνεια και στις 50 πολιτείες.

Σε ποιον είναι καλό ένα δάνειο First Tech Credit Union;

Η First Tech θα μπορούσε να είναι μια σταθερή επιλογή δανείου για υπάρχοντα μέλη ή άτομα που μπορούν να γίνουν μέλη. Η First Tech δεν χρεώνει προμήθειες αιτήσεων, προμήθειες δημιουργίας ή πρόστιμο για την πρόωρη εξόφληση του δανείου, γεγονός που συμβάλλει στην ελαχιστοποίηση του κόστους δανεισμού. Και τα αρχικά APRS της First Tech — τα οποία αναφέρονται στον ιστότοπό της — είναι ανταγωνιστικά.

Τα άτομα που επιθυμούν να δανειστούν μεγαλύτερα ποσά χρημάτων μπορεί να εκτιμήσουν τα υψηλότερα ανώτατα όρια δανείων της First Tech, τα οποία ξεπερνούν τα 50.000 $ για δάνεια χωρίς εξασφαλίσεις και εξασφαλισμένα δάνεια έως 500.000 $ ή 1 εκατομμύριο $. Λάβετε όμως υπόψη ότι ένα εξασφαλισμένο δάνειο απαιτεί από εσάς να βάλετε εξασφαλίσεις – όπως αποθέματα ή λογαριασμούς ταμιευτηρίου – που μπορεί να πάρει ο δανειστής εάν δεν αποπληρώσετε το δάνειο όπως υποσχέθηκε.

Πώς να κάνετε αίτηση με την First Tech Credit Union

Μπορείτε να ξεκινήσετε τη διαδικασία αίτησης δανείου ελέγχοντας το εκτιμώμενο επιτόκιο στο διαδίκτυο. Η First Tech Credit Union θα σας ζητήσει να παρέχετε προσωπικά στοιχεία, όπως:

 • Όνομα, email και διεύθυνση
 • Ημερομηνια γεννησης
 • Αριθμός Κοινωνικής Ασφάλισης ή ΑΦΜ

Εάν προκριθείτε και θέλετε να προχωρήσετε, θα συμπληρώσετε μια αίτηση δανείου, θα συμφωνήσετε σε έναν σκληρό πιστωτικό έλεγχο και θα παρέχετε πρόσθετες πληροφορίες, όπως το ακαθάριστο ετήσιο εισόδημά σας και τη μηνιαία πληρωμή στέγασης. Στη συνέχεια, η First Tech θα λάβει την τελική απόφαση σχετικά με την έγκριση και τους όρους του δανείου.

Μπορείτε επίσης να υποβάλετε αίτηση για προσωπικό δάνειο τηλεφωνικά επικοινωνώντας με την υποστήριξη πελατών. Για να ελέγξετε την κατάσταση της αίτησης δανείου First Tech, μπορείτε να επικοινωνήσετε με έναν εκπρόσωπο εξυπηρέτησης πελατών μέσω τηλεφώνου ή email.

Δεν είστε σίγουροι αν η First Tech Credit Union είναι κατάλληλη για εσάς; Εξετάστε αυτές τις εναλλακτικές λύσεις.

 • PenFed: Όπως η First Tech, η PenFed είναι μια ομοσπονδιακή πιστωτική ένωση που προσφέρει προσωπικά δάνεια με ανταγωνιστικές τιμές σε ειδικευμένους αιτούντες.
 • Avant: Ένα προσωπικό δάνειο από την Avant μπορεί να είναι μια σταθερή επιλογή εάν έχετε λιγότερο από τέλεια πίστωση – αν και τα καλύτερα επιτόκια μπορεί να μην είναι τόσο χαμηλά όσο ορισμένοι άλλοι δανειστές.

Σχετικά με τον Συγγραφέα: Ο Jerry Brown είναι ανεξάρτητος συγγραφέας προσωπικών οικονομικών και ιδιοκτήτης του ιστολογίου Peerless Money Mentor. Έχει γράψει άρθρα για μεγάλες εκδόσεις, όπως Forbes Advisor, Bankrate και Investopedia. Όταν δεν γράφει… Διαβάστε περισσότερα.


Warning: Undefined array key "mts_related_posts_taxonomy" in /home/ejajitech/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/functions/theme-actions.php on line 320

Comments (No)

Leave a Reply