Πόσο είναι το κόστος κλεισίματος;


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/ejajitech/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Σημείωση σύνταξης: Το Credit Karma λαμβάνει αποζημίωση από τρίτους διαφημιστές, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τις απόψεις των συντακτών μας. Οι τρίτοι διαφημιστές μας δεν ελέγχουν, εγκρίνουν ή εγκρίνουν το συντακτικό μας περιεχόμενο. Είναι ακριβές από όσο γνωρίζουμε όταν δημοσιεύεται.

Η πληρωμή για το κόστος κλεισίματος είναι ένα από τα τελευταία βήματα για την αγορά σπιτιού — καλύπτοντας όλες τις χρεώσεις που σχετίζονται με τη συναλλαγή σας.

Το κόστος κλεισίματος περιλαμβάνει την ποικιλία των εξόδων που σχετίζονται με την αγορά και την πώληση κατοικίας, όπως η εκτίμηση, οι φόροι, η ασφάλιση τίτλων, η αμοιβή αναφοράς πίστωσης, η προμήθεια προέλευσης και άλλα προπληρωμένα κόστη μέχρι να καταβληθεί η πρώτη σας πληρωμή. Αυτές οι χρεώσεις συνήθως κοστίζουν 2% έως 5% της συνολικής τιμής αγοράς κατοικίας.

Λάβετε υπόψη ότι ίσως μπορείτε να βρείτε ένα πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει με αυτά τα έξοδα ή να διαπραγματευτείτε με τον πωλητή για να καλύψετε ορισμένα από αυτά τα έξοδα.Πόσο είναι το κόστος κλεισίματος;

Το κόστος κλεισίματος κυμαίνεται συνήθως μεταξύ 2% και 5% της συνολικής τιμής αγοράς κατοικίας. Αυτά τα κόστη έρχονται επιπλέον της προκαταβολής σας και θα πρέπει να πληρώσετε προκαταβολικά αυτά τα κόστη τρίτων προτού κλείσετε την υποθήκη σας.

Ανάλογα με το πού ζείτε, είναι διαθέσιμα προγράμματα για πρώτη φορά που αγοράζουν σπίτι για να σας βοηθήσουν να πληρώσετε για το κόστος κλεισίματος. Πολλά γραφεία χρηματοδότησης στέγασης προσφέρουν κάποια μορφή προκαταβολής και βοήθειας για το κόστος κλεισίματος σε ειδικευμένους αγοραστές που πληρούν τις απαιτήσεις εισοδήματος και τιμής αγοράς.

Μπορεί επίσης να μπορείτε να βρείτε προγράμματα για συγχωρήσιμες επιχορηγήσεις, δεύτερες υποθήκες με αναβολή πληρωμής και δεύτερα δάνεια για πλήρη απόσβεση. Τα προγράμματα βοήθειας προκαταβολής στοχεύουν συχνά σε ορισμένες ομάδες, όπως αγοραστές σπιτιού για πρώτη φορά, ενεργά στρατιωτικά μέλη, βετεράνους ή δασκάλους.

Ποιος πληρώνει τα έξοδα κλεισίματος;

Γενικά, οι αγοραστές σπιτιού πληρώνουν τα περισσότερα από τα έξοδα που σχετίζονται με το κόστος κλεισίματος. Όμως, ανάλογα με το συμβόλαιό σας ή την κατάσταση της κατοικίας σας, αυτά τα έξοδα μπορεί να διαφέρουν.

Οι πωλητές κατοικιών συνήθως πληρώνουν για τις προμήθειες του κτηματομεσίτη τόσο για τους πωλητές όσο και για τους αγοραστές.

Ποια είναι μερικά κοινά κόστη κλεισίματος για τους αγοραστές κατοικιών;

 • Προμήθεια δανείου — Τι χρεώνει ο δανειστής στον δανειολήπτη για διοικητικές υπηρεσίες, όπως η επεξεργασία της αίτησης, η αναδοχή και η χρηματοδότηση του στεγαστικού δανείου.
 • Τέλος πιστωτικής αναφοράς Συνήθως λιγότερο από 30 $, αυτό είναι ένα τέλος που μπορεί να εισπράξει ο δανειστής πριν σας παράσχει μια εκτίμηση δανείου.
 • Αμοιβή αξιολόγησης — Τέλη υπηρεσιών που καλύπτουν μια αξιολόγηση που καθορίζει την αξία του ακινήτου σας.
 • Τέλος επιθεώρησης σπιτιού — Συνήθως κυμαίνεται μεταξύ $300 και $500, μια επιθεώρηση σπιτιού παρέχει μια αξιολόγηση της φυσικής κατάστασης ενός σπιτιού.
 • Τέλος υπηρεσίας τίτλου — Δαπάνες που σχετίζονται με το ασφάλιστρο για το ασφαλιστήριο συμβόλαιο τίτλου του δανειστή και τις αμοιβές υπηρεσιών του δανειστή για την έκδοση ασφάλισης τίτλου.
 • Τέλος ηχογράφησης — Χρεώσεις για θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης για την καταγραφή της πράξης, της υποθήκης και των εγγράφων που σχετίζονται με το στεγαστικό σας δάνειο.
 • Προπληρωθέντα έξοδα – Περιλαμβάνει φόρους ακίνητης περιουσίας, τόκους μέχρι να καταβληθεί η πρώτη σας πληρωμή και ασφάλιση ιδιοκτητών σπιτιού. Ο ενυπόθηκος δανειστής σας μπορεί να δημιουργήσει έναν μεσεγγυητικό λογαριασμό για να πληρώσει αυτά τα έξοδα. Ανάλογα με τον τόπο διαμονής σας, μπορεί να απαιτείται από το νόμο μεσεγγυητικός λογαριασμός.

Ποια είναι μερικά κοινά κόστη κλεισίματος για τους πωλητές κατοικιών;

 • Προμήθειες κτηματομεσίτη — Αντιπροσωπεύει συνήθως το 5% έως το 6% της τιμής πώλησης.
 • Φόρος μεταβίβασης Ένας φόρος επί της συναλλαγής που απαιτείται από την πολιτεία ή την τοπική κυβέρνηση.
 • Πιστώσεις πωλητή — Κεφάλαια που συνεισφέρει ο πωλητής για την κάλυψη ορισμένων από τα έξοδα κλεισίματος του αγοραστή ή τις απαραίτητες επισκευές.
 • Δικηγορικές αμοιβές – Ανάλογα με τους νόμους της πολιτείας σας, ενδέχεται να μην απαιτείται να έχετε δικηγόρο παρών κατά το κλείσιμο. Ωστόσο, είναι πιθανώς καλή ιδέα να έχετε έναν δικηγόρο να σας εκπροσωπεί και να απαντά σε τυχόν ερωτήσεις πριν και κατά το κλείσιμο.

Μάθετε περισσότερα: 7 χρεώσεις που πρέπει να προσέξετε όταν αγοράζετε ένα σπίτι

Μπορώ να προσθέσω έξοδα κλεισίματος στο δάνειό μου?

Εάν δεν πληρώνετε προκαταβολικά τα έξοδα κλεισίματος, μπορείτε να τα πληρώσετε ως μέρος του στεγαστικού σας δανείου.

Με μια αναχρηματοδότηση χωρίς κόστος κλεισίματος, ένας δανειστής μπορεί να σας προσφέρει πιστώσεις δανειστή – που ονομάζονται επίσης αρνητικά σημεία – που βρίσκονται στην Ενότητα J στη δεύτερη σελίδα της εκτίμησης του δανείου σας. Οι πιστώσεις δανειστών αντιπροσωπεύουν χρήματα που παρέχει ο δανειστής για να καλύψει το κόστος κλεισίματος εκ των προτέρων.

Αυτό μπορεί να είναι ελκυστικό εάν δεν έχετε τα μετρητά στη διάθεσή σας για το κόστος κλεισίματος. Λάβετε όμως υπόψη σας ότι εφόσον μια αναχρηματοδότηση χωρίς κόστος κλεισίματος θα προσθέσει έξοδα στο υπόλοιπο του δανείου σας, θα έχετε ένα μεγαλύτερο δάνειο για να επιστρέψετε.

Κοινή ερώτηση

Τι είναι τα σημεία;

Πολλοί δανειστές προσφέρουν σημεία στεγαστικών δανείων που μπορείτε να αγοράσετε για να μειώσετε το επιτόκιο. Οι πόντοι συνήθως προσφέρονται ως ποσοστό του κόστους της υποθήκης σας.


Τι έπεται?

Όταν ετοιμάζεστε να αγοράσετε ένα σπίτι, να θυμάστε ότι ο δανειστής σας πρέπει να σας στείλει έγγραφα κλεισίματος τουλάχιστον τρεις εργάσιμες ημέρες νωρίτερα. Φροντίστε να διαβάσετε προσεκτικά αυτά τα έγγραφα.

Θα πρέπει επίσης να συγκρίνετε την αποκάλυψη κλεισίματος με την πιο πρόσφατη εκτίμηση του δανείου σας και να λύσετε τυχόν απορίες ή αποκλίσεις από τον υπεύθυνο δανείου σας.

Υπολογίστε το κόστος κλεισίματός σας

Χρησιμοποιήστε τον υπολογιστή κόστους κλεισίματος για να έχετε μια καλύτερη ιδέα για το πόσο μπορεί να είναι το κόστος κλεισίματός σας όταν αγοράζετε ένα σπίτι.


Σχετικά με τον Συγγραφέα: Η Mari Pressley είναι ασκούμενη στο Credit Karma και φοιτήτρια δημοσιογράφος από την Κολούμπια, SC. ​​Σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο Winthrop όπου σπουδάζει στη μαζική επικοινωνία με έμφαση στη δημοσιογραφία και στους ανηλίκους στη συγγραφή. Mari’s… Διαβάστε περισσότερα.


Warning: Undefined array key "mts_related_posts_taxonomy" in /home/ejajitech/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/functions/theme-actions.php on line 320

Comments (No)

Leave a Reply