Πώς να αποκτήσετε μια αύξηση πιστωτικού ορίου Discover


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/ejajitech/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Σημείωση σύνταξης: Το Credit Karma λαμβάνει αποζημίωση από τρίτους διαφημιστές, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τις απόψεις των συντακτών μας. Οι τρίτοι διαφημιστές μας δεν ελέγχουν, εγκρίνουν ή εγκρίνουν το συντακτικό μας περιεχόμενο. Είναι ακριβές από όσο γνωρίζουμε όταν δημοσιεύεται.

Το να πληροίτε τις προϋποθέσεις για αύξηση του πιστωτικού ορίου του Discover μπορεί ενδεχομένως να συμβάλει στη βελτίωση της πίστωσής σας και, επίσης, να ενισχύσει τη δύναμη των δαπανών σας.

Εάν ξοδεύετε υπεύθυνα, μια αύξηση στο πιστωτικό σας όριο μπορεί να σας βοηθήσει να μειώσετε το ποσοστό χρησιμοποίησης της πίστωσης και να σας δώσει μεγαλύτερη ευελιξία με το πόσα μπορείτε να ξοδεύετε σε μηνιαία βάση ή για μεγάλες αγορές.

Εάν διαθέτετε πιστωτική κάρτα Discover, δείτε πώς μπορείτε να ζητήσετε αύξηση του πιστωτικού ορίου του Discover.Λήψη αύξησης πιστωτικού ορίου Discover

Το πιστωτικό όριο της κάρτας Discover είναι το μέγιστο ποσό που μπορείτε να δαπανήσετε. Εάν προσπαθήσετε να υπερβείτε αυτό το όριο, η συναλλαγή σας ενδέχεται να απορριφθεί. Η αύξηση του πιστωτικού σας ορίου μπορεί να μην είναι η σωστή κίνηση εάν αντιμετωπίζετε υπερβολικές δαπάνες.

Ωστόσο, εάν θέλετε να βελτιώσετε το ποσοστό χρησιμοποίησης της πίστωσής σας ή το όριο σας είναι πολύ χαμηλό για μια αγορά που θέλετε να κάνετε, ακολουθούν ορισμένοι τρόποι με τους οποίους μπορεί να μπορέσετε να αυξήσετε το πιστωτικό σας όριο.

Το Discover αυξάνει αυτόματα το πιστωτικό όριο;

Δεν φαίνεται ότι το Discover θα αυξήσει αυτόματα το πιστωτικό σας όριο. Αλλά η θετική χρήση των πιστωτικών καρτών σας μπορεί να δείξει στον εκδότη της κάρτας ότι δεν θα καταχραστείτε ένα υψηλότερο πιστωτικό όριο. Σύρετε τακτικά την πιστωτική σας κάρτα Discover, αλλά μην έχετε υπερβολικό υπόλοιπο ή μην χάσετε μια πληρωμή.

Επιπλέον, ο εκδότης της κάρτας συνιστά να ενημερώνετε το εισόδημά σας όταν αλλάζει. Καθώς αυξάνεται το εισόδημά σας, αυξάνεται και η ικανότητά σας να εξοφλήσετε υψηλότερο υπόλοιπο πιστωτικής κάρτας.

Λάβετε επίσης υπόψη ότι ένας εκδότης κάρτας μπορεί να μειώσει το πιστωτικό σας όριο εάν το μεγιστοποιείτε τακτικά.

Πώς μπορώ να αυξήσω το όριο της κάρτας Discover μου;

Μπορείτε να ζητήσετε αύξηση του πιστωτικού ορίου του Discover καλώντας τον αριθμό που βρίσκεται στο πίσω μέρος της πιστωτικής σας κάρτας ή πραγματοποιώντας σύνδεση στον ηλεκτρονικό λογαριασμό σας ή στην εφαρμογή Discover για κινητά. Εάν θέλετε να υποβάλετε το αίτημά σας ηλεκτρονικά, κάντε κλικ στις Υπηρεσίες καρτών στο επάνω μέρος της σελίδας και, στη συνέχεια, επιλέξτε Αύξηση πιστωτικού ορίου από το αναπτυσσόμενο μενού.

Θα σας ζητηθεί να παράσχετε το τρέχον ετήσιο εισόδημά σας και τη μηνιαία πληρωμή στέγασης. Εισαγάγετε αυτές τις πληροφορίες και υποβάλετε το αίτημά σας. Σύμφωνα με το Discover, περισσότερο από το 95% των ατόμων που κάνουν αίτηση λαμβάνουν μια άμεση απόφαση.

Κάντε αίτηση για άλλη πιστωτική κάρτα Discover

Αν και δεν θα επηρεάσει το πιστωτικό όριο στην υπάρχουσα κάρτα σας, η αίτηση για μια νέα πιστωτική κάρτα Discover θα μπορούσε να αυξήσει τη συνολική διαθέσιμη πίστωσή σας και επίσης να ανοίξει ευκαιρίες για άλλα οφέλη. Μπορείτε να συγκρίνετε διαφορετικά ποσοστά πλεονεκτημάτων και ανταμοιβών και ενδεχομένως να επιλέξετε από πιστωτικές κάρτες χωρίς τόκους, πιστωτικές κάρτες αεροπορικών εταιρειών, πιστωτικές κάρτες ταξιδιού ή ακόμα και επαγγελματικές πιστωτικές κάρτες για να βρείτε την καλύτερη κάρτα για εσάς.

Απλώς έχετε κατά νου ότι η αίτηση για μια νέα πιστωτική κάρτα Discover θα έχει ως αποτέλεσμα μια σκληρή έρευνα, επομένως βεβαιωθείτε ότι τα πιστωτικά σας αποτελέσματα είναι σε καλή κατάσταση πριν υποβάλετε την αίτησή σας.

Το Discover κάνει σκληρή έλξη για αύξηση πιστωτικού ορίου;

Ενώ ορισμένοι εκδότες πιστωτικών καρτών ενδέχεται να διερευνήσουν τις πιστωτικές σας αναφορές όταν ζητάτε αύξηση στο πιστωτικό σας όριο, το Discover δεν το κάνει αυτό. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να υποβάλετε το αίτημά σας χωρίς να ανησυχείτε μήπως διακινδυνεύσετε επιπτώσεις στα πιστωτικά σας αποτελέσματα.

Τι πρέπει να λάβετε υπόψη όταν ζητάτε αύξηση πιστωτικού ορίου

Εάν σκέφτεστε να υποβάλετε αίτηση για αύξηση του πιστωτικού ορίου του Discover, είναι σημαντικό να εξετάσετε τον πιθανό αντίκτυπο εάν λάβετε έγκριση και πώς μπορεί να επηρεάσει την οικονομική σας κατάσταση.

Εάν είχατε προβλήματα με τη μεγιστοποίηση της πιστωτικής σας κάρτας στο παρελθόν ή έχετε τακτικά υπόλοιπο και θέλετε περισσότερο χώρο για ανάσα, μια αύξηση του πιστωτικού ορίου θα μπορούσε να σας βάλει σε μεγαλύτερο πρόβλημα. Σε αυτό το σενάριο, ίσως είναι καλύτερο να αξιολογήσετε και να προσαρμόσετε τις συνήθειες δαπανών σας για να αποφύγετε το χρέος υψηλού επιτοκίου.

Αλλά αν γενικά χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα θετικά, διατηρώντας το ποσοστό χρήσης της πιστωτικής σας σε χαμηλά επίπεδα και πληρώνοντας το υπόλοιπό σας εξ ολοκλήρου κάθε μήνα – ή μόνο περιστασιακά φέρνετε υπόλοιπο από μήνα σε μήνα – μια αύξηση του πιστωτικού ορίου θα μπορούσε να σας βοηθήσει να ενισχύσετε τα πιστωτικά σας αποτελέσματα και να σας προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία με μεγαλύτερες αγορές. Σκεφτείτε προσεκτικά την κατάστασή σας και εάν μια αύξηση του πιστωτικού ορίου θα μπορούσε να βοηθήσει ή να βλάψει την οικονομική σας υγεία μακροπρόθεσμα.

Τι να κάνετε εάν το Discover απορρίψει το αίτημά σας

Εάν το αίτημά σας απορριφθεί, το Discover θα σας στείλει μια επιστολή εντός τριών έως πέντε εργάσιμων ημερών που θα αναφέρει λεπτομερώς τους λόγους. Χρησιμοποιήστε αυτούς τους λόγους για να καθορίσετε τα επόμενα βήματά σας και, στη συνέχεια, εξετάστε το ενδεχόμενο να κάνετε ξανά αίτηση μόλις καταφέρετε να κάνετε τις απαραίτητες βελτιώσεις στην οικονομική σας κατάσταση.

Εναλλακτικά, μπορείτε να δοκιμάσετε να υποβάλετε αίτηση για αύξηση πιστωτικού ορίου σε μια κάρτα που έχετε με άλλον εκδότη ή ακόμα και να υποβάλετε αίτηση για νέα πιστωτική κάρτα. Και πάλι, είναι σημαντικό να εξετάσετε προσεκτικά την κατάσταση και τις επιλογές σας για να καθορίσετε την καλύτερη πορεία προς τα εμπρός για εσάς.


Σχετικά με τον Συγγραφέα: Ο Ben Luthi είναι ανεξάρτητος συγγραφέας προσωπικών οικονομικών και ειδικός στις πιστωτικές κάρτες. Είναι κάτοχος πτυχίου στη διοίκηση επιχειρήσεων και τα οικονομικά από το Πανεπιστήμιο Brigham Young. Εκτός από το Credit Karma, μπορείτε να βρείτε το wo του… Διαβάστε περισσότερα.


Warning: Undefined array key "mts_related_posts_taxonomy" in /home/ejajitech/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/functions/theme-actions.php on line 320

Comments (No)

Leave a Reply