Πώς να εξαιρέσετε τα έξοδα κλεισίματος


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/ejajitech/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Σημείωση σύνταξης: Το Credit Karma λαμβάνει αποζημίωση από τρίτους διαφημιστές, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τις απόψεις των συντακτών μας. Οι τρίτοι διαφημιστές μας δεν ελέγχουν, εγκρίνουν ή εγκρίνουν το συντακτικό μας περιεχόμενο. Είναι ακριβές από όσο γνωρίζουμε όταν δημοσιεύεται.

Η αγορά ενός σπιτιού είναι ένα σημαντικό οικονομικό εγχείρημα.

Από την προκαταβολή μέχρι τα καθημερινά έξοδα που ακολουθούν αφού παραλάβετε τα κλειδιά του νέου σας χώρου, μπορεί να είναι πολύ ακριβό να αγοράσετε ένα σπίτι. Ένας πιθανός τομέας όπου οι ιδιοκτήτες σπιτιού μπορεί να μπορούν να εξοικονομήσουν είναι το κόστος κλεισίματός τους.

Είναι δυνατό να διαπραγματευτείτε χαμηλότερα κόστη κλεισίματος ή να μεταφέρετε αυτά τα έξοδα στο δάνειο. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε πώς να απαλλαγείτε από το κόστος κλεισίματος και να κατανοήσετε τις οικονομικές επιπτώσεις όταν το κάνετε.Τι είναι το κόστος κλεισίματος;

Τα έξοδα κλεισίματος είναι τέλη που πληρώνετε όταν συνάπτετε υποθήκη για να αγοράσετε ένα σπίτι. Οι προμήθειες που πληρώνετε ως αγοραστής όταν κλείνετε ένα σπίτι πηγαίνουν προς την πληρωμή τρίτων που εμπλέκονται στη συναλλαγή, συμπεριλαμβανομένου του ενυπόθηκου δανειστή σας.

Το κόστος κλεισίματος μπορεί να περιλαμβάνει τις ακόλουθες χρεώσεις:

 • Τέλη αξιολόγησης
 • Υπηρεσίες τίτλων
 • Χρεώσεις πιστωτικής αναφοράς
 • Τέλη προέλευσης δανειστή
 • Κόστος καταγραφής της κυβέρνησης
 • Τέλη φορολογικών υπηρεσιών
 • Τέλη έρευνας
 • Αμοιβές αναδοχής
 • Αμοιβές δικηγόρου

Γενικά, ο αγοραστής πληρώνει όλα τα έξοδα κλεισίματος. Αλλά οι αγοραστές μπορούν να ζητήσουν από τον πωλητή να τους δώσει μια «πίστωση» για να καλύψει το κόστος κλεισίματός τους – συνήθως με αποτέλεσμα ο πωλητής να αυξήσει την τιμή του σπιτιού για να καλύψει το κόστος. Έτσι, αντί να πληρώσει προκαταβολικά τα έξοδα κλεισίματος, ο αγοραστής τα προσθέτει στο ποσό του δανείου.

Οι δανειστές μπορούν επίσης να προσφέρουν την έκδοση πίστωσης για να βοηθήσουν με το κόστος κλεισίματος — είτε αυξάνοντας το ποσό του δανείου σας είτε χρεώνοντάς σας υψηλότερο επιτόκιο σε αντάλλαγμα για την πίστωση.

Πόσο είναι το κόστος κλεισίματος;

Συνήθως πληρώνετε περίπου 2% έως 5% της τιμής αγοράς του σπιτιού σε τέλη κλεισίματος. Εκτός από το συνολικό κόστος του σπιτιού, οι ακόλουθοι παράγοντες μπορούν να επηρεάσουν το ποσό που ξοδεύετε για το κόστος κλεισίματος:

 • Τοποθεσία σπιτιού
 • Μέγεθος σπιτιού
 • Ποσό προκαταβολής
 • Ποσο δανειου
 • Διάρκεια δανείου (διάρκεια δανείου)
 • Ετήσια πληρωμή φόρου ακίνητης περιουσίας
 • Ετήσιο κόστος ασφάλισης ιδιοκτητών σπιτιού
 • Επιτόκιο

Για να πάρετε μια ιδέα για το τι θα μπορούσατε να ξοδέψετε στο κόστος κλεισίματος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον Υπολογιστή Κόστους Κλείσιμου Πιστωτικού Κάρμα.

Μπορεί να διαπραγματευτεί το κόστος κλεισίματος;

Είναι δυνατό για τους αγοραστές να διαπραγματευτούν ορισμένες προμήθειες κόστους κλεισίματος. Έχετε την επιλογή να διαπραγματευτείτε τους όρους και τα έξοδα που σχετίζονται με την υποθήκη σας μέχρι να κλείσετε επίσημα το δάνειο, αλλά ούτε ο δανειστής ούτε ο πωλητής πρέπει να συμφωνήσουν να μειώσουν τυχόν κόστη. Τούτου λεχθέντος, δεν βλάπτει να ρωτάς. Ορισμένες χρεώσεις στεγαστικών δανείων είναι πιο εύκολο να διαπραγματευθούν από άλλες.

Συνήθως, θα έχετε καλύτερη τύχη διαπραγματεύοντας τις αμοιβές που χρεώνει ο ενυπόθηκος δανειστής σας αντί για προμήθειες που προέρχονται από τρίτα μέρη. Αυτό συμβαίνει επειδή ο δανειστής συνήθως πληρώνει τέλη σε τρίτους σε καθορισμένη τιμή και δεν έχουν τη δυνατότητα να διαπραγματευτούν αυτά τα επιτόκια. Επομένως, θα είναι πιο δύσκολο να επιτευχθεί συμφωνία για…

 • Τέλη αξιολόγησης
 • Τέλη φορολογικών υπηρεσιών
 • Χρεώσεις πιστωτικής αναφοράς
 • Τέλη πιστοποίησης πλημμύρας

Πώς να μειώσετε ή να παραιτηθείτε από το κόστος κλεισίματος

Εάν θέλετε να προσπαθήσετε να μειώσετε ή να εξαλείψετε ορισμένα κόστη κλεισίματος, όπως τα έξοδα δανειστή, αυτές είναι μερικές επιλογές.

 1. Αγοράστε πιστώσεις δανειστών. Όταν χρησιμοποιείτε πιστώσεις δανειστών, μειώνετε το κόστος κλεισίματός σας, αλλά συμφωνείτε να πληρώσετε υψηλότερο επιτόκιο ως αντάλλαγμα. Αυτό αυξάνει το συνολικό κόστος της υποθήκης σας.
 2. Ζητήστε μια υποθήκη χωρίς κόστος κλεισίματος. Εάν ένα στεγαστικό δάνειο δεν συνοδεύεται από προμήθειες δανεισμού ή έξοδα κλεισίματος, αυτό μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα εκ των προτέρων. Αλλά αυτό συνήθως σημαίνει ότι ο δανειστής θα σας χρεώσει ένα υψηλότερο επιτόκιο ή θα επιβαρύνει το κόστος κλεισίματος στην υποθήκη σας, με αποτέλεσμα υψηλότερο συνολικό δάνειο.
 3. Κάντε αίτηση για δάνειο FHA. Τα δάνεια FHA προσφέρουν χαμηλότερες απαιτήσεις προκαταβολής και χαμηλό κόστος κλεισίματος σε ειδικευμένους αγοραστές.

Τι έπεται?

Πριν καν ξεκινήσετε τις αγορές για ένα σπίτι, είναι καλή ιδέα να πάρετε μια ιδέα για το πόσα θα ξοδέψετε για το κόστος κλεισίματος χρησιμοποιώντας έναν υπολογιστή κόστους κλεισίματος.

Είναι επίσης καλή ιδέα να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να αξιολογήσετε την οικονομική σας κατάσταση, ώστε να μπορείτε να έχετε μια σαφή ιδέα για το ποσό της προκαταβολής που μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να κάνετε, τι είδους πληρωμή στεγαστικού δανείου μπορεί να χωρέσει στον προϋπολογισμό σας και πόσα χρειάζεστε για εξοικονόμηση κόστους κλεισίματος. Θα πρέπει επίσης να προϋπολογίσετε το τρέχον κόστος που σχετίζεται με την ιδιοκτησία σπιτιού, όπως φόρους ιδιοκτησίας και ασφάλιση ιδιοκτητών σπιτιού.

Ένας τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα σε στεγαστικά δάνεια και έξοδα κλεισίματος είναι να ψωνίσετε για προσφορές από διαφορετικούς δανειστές νωρίς στη διαδικασία. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να πάρετε μια ιδέα για το ποιος δανειστής θα σας προσφέρει το καλύτερο επιτόκιο για την κατάστασή σας και τις χαμηλότερες προμήθειες. Μην ξεχάσετε να συμπεριλάβετε στην αναζήτησή σας δάνεια που υποστηρίζονται από την κυβέρνηση, όπως δάνεια FHA — καθώς αυτά μπορεί να συνοδεύονται από πιο ευνοϊκά επιτόκια και χαμηλότερο κόστος κλεισίματος.

Μπορεί επίσης να διαπιστώσετε ότι ένα πρόγραμμα αγοράς σπιτιού για πρώτη φορά μπορεί να σας διευκολύνει να αντέξετε οικονομικά το πρώτο σας σπίτι.


Σχετικά με τον Συγγραφέα: Η Jacqueline DeMarco είναι μια ανεξάρτητη συγγραφέας με έδρα τη νότια Καλιφόρνια και αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια Irvine με πτυχίο στη λογοτεχνική δημοσιογραφία. Γράφει για ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, συμπεριλαμβανομένων των fin… Διαβάστε περισσότερα.


Warning: Undefined array key "mts_related_posts_taxonomy" in /home/ejajitech/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/functions/theme-actions.php on line 320

Comments (No)

Leave a Reply