Πώς να καθαρίσετε τα καθαρά γραμματόσημα »


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/ejajitech/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

Έχετε εμμονή με τα καθαρά γραμματόσημα σας; Δεν πειράζει να το παραδεχτείς, δεν θα σε κρίνω. Στην πραγματικότητα, έχω κι εγώ μια κάπως εμμονή με τα δικά μου, και ίσως είναι χάρη στις μικρές μου τάσεις ΙΨΔ, αλλά μου αρέσει πολύ να διατηρώ καθαρά αυτά τα κακά αγόρια. Έχω παρατηρήσει μερικά πράγματα που συμβαίνουν όταν δεν τα καθαρίζω σωστά:

 • οι στάμπες δεν είναι τόσο κολλώδεις και επομένως δεν κολλάνε και στα ακρυλικά μπλοκ στήριξης. Και τίποτα δεν είναι πιο απογοητευτικό από τα γραμματόσημα που πέφτουν συνεχώς από το ακρυλικό μπλοκ καθώς πρόκειται να τα σφραγίσετε σε κάτι.
 • το φρέσκο ​​μελάνι δεν εμφανίζεται τόσο καλά στα γραμματόσημα (καθώς είναι ήδη ελαφρώς βρώμικα), καθιστώντας πιο δύσκολο να ξεχωρίσουμε εάν τα γραμματόσημα είναι πραγματικά καλυμμένα με φρέσκο ​​μελάνι πριν από τη σφράγιση σε μια επιφάνεια. Αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να σφραγίσετε μια λέξη όπου μόνο ένα μέρος των γραμμάτων ήταν πραγματικά με μελάνι, επομένως πρέπει να επανασφραγίσετε τη λέξη με το να βάλετε ξανά τη σφραγίδα και στη συνέχεια να προσπαθήσετε να την ευθυγραμμίσετε ξανά τέλεια. Αυτό είναι 0% διασκέδαση.
 • Τα χρώματα μπορούν να αναμειχθούν, καθιστώντας τα αποτελέσματα όχι και τόσο επιθυμητά. Σκεφτείτε το – εάν χρησιμοποιείτε ένα γκρι μελάνι σε γραμματόσημα που είχαν προηγουμένως βυθιστεί σε μαύρο μελάνι και δεν καθαρίστηκαν σωστά, το γκρι μελάνι σας πιθανότατα θα φαίνεται πιο σκούρο από το επιθυμητό λόγω του μαύρου μελανιού που έχει απομείνει στα γραμματόσημα. Κάνοντας αυτό θα οδηγήσει επίσης σε μόλυνση του γκρι μελανιού σας. Ξέρω ξέρω. Η μόλυνση είναι μια ισχυρή λέξη, αλλά η απόκτηση μαύρου μελανιού σε ένα γκρι μελάνι (ή οποιοδήποτε χρώμα για αυτό το θέμα) δεν είναι κακό. Εμπιστέψου με.
 • Το αποξηραμένο μελάνι που έχει κολλήσει στα γραμματόσημα μπορεί πραγματικά να φράξει μέρη των γραμματοσήμων με αποτέλεσμα ασαφείς εικόνες. Και σε ποιον αρέσει η ασαφής στάμπα; Οχι εγώ!

Εντάξει, σε έπεισα να καθαρίσεις σωστά τα καθαρά σου γραμματόσημα; Ωραία, έτσι νόμιζα!

Αποκάλυψη: Οι αναρτήσεις μου ενδέχεται να περιέχουν συνδέσμους συνεργατών. Εάν αγοράσετε κάτι μέσω ενός από αυτούς τους συνδέσμους, δεν θα πληρώσετε ούτε μια δεκάρα παραπάνω, αλλά μπορεί να λάβω μια μικρή προμήθεια, η οποία με βοηθά να διατηρήσω αυτό το ιστολόγιο σε λειτουργία και να υποστηρίζει εν μέρει τον εθισμό μου στην Coke Zero. Αυτό περιλαμβάνει συνδέσμους προς amazon.comεπειδή είμαι συμμετέχων στο Πρόγραμμα Συνεργατών της Amazon Services LLC.

Προμήθειες:

Πήρα το μαξιλάρι καθαρισμού σφραγίδας και το σπρέι και τα δύο από το Hobby Lobby, ωστόσο το μαξιλάρι καθαρισμού δεν υπάρχει στον ιστότοπό τους αυτήν τη στιγμή, αλλά κατάφερα να το βρω στο Amazon. Το σπρέι καθαρισμού που χρησιμοποίησα είναι στον ιστότοπο του Hobby Lobby, αλλά όχι στο Amazon, οπότε βρήκα ένα παρόμοιο στο Amazon σε περίπτωση που θέλετε να αγοράσετε και τα δύο είδη από την Amazon. Εάν δεν θέλετε να αγοράσετε ηλεκτρονικά, απλώς επισκεφτείτε το τοπικό σας κατάστημα ειδών χειροτεχνίας – θα πρέπει να έχουν κάποιες παρόμοιες επιλογές που θα λειτουργήσουν. Για να αγοράσετε online δείτε τους παρακάτω συνδέσμους:

Να πώς καθαρίζω τα γραμματόσημα μου:

 • αποκόψτε την περίσσεια μελάνης σε παλιόχαρτο
 • τοποθετήστε πολλές στάμπες στο ακρυλικό μπλοκ
 • ψεκάστε το σπρέι καθαρισμού σφραγίδας πάνω στο μαξιλάρι καθαρισμού
 • τρίψτε τις στάμπες (στο ακρυλικό μπλοκ) στο μαξιλάρι καθαρισμού
 • αφαιρέστε ξανά την περίσσεια μελάνης σε παλιόχαρτο ή σε χαρτοπετσέτα
 • ψεκάστε λίγο ακόμα σπρέι καθαρισμού σε μια χαρτοπετσέτα και καθαρίστε τις στάμπες μία κάθε φορά, φροντίζοντας να είναι πλήρως καθαρισμένες και στεγνές
 • τοποθετήστε ξανά τις σφραγίδες στο καθαρό φύλλο σφραγίδας που έφεραν όταν τις αγοράσατε – αυτό διευκολύνει την εύρεση των ακριβών γραμματοσήμων/γραμμάτων που αναζητάτε και δεν τους αφήνει να παραμορφωθούν ή να χαθούν

Παρακάτω είναι ένα βίντεο με το να καθαρίζω πραγματικά τις σφραγίδες μου αφού έκανα ένα σεμινάριο στοίβας βιβλίων με σφραγίδα στο χέρι:

*Για να δείτε την ανάρτηση ιστολογίου εκμάθησης Hand Stamped Book Stack DIY κάντε κλικ εδώ.

Μην χάσετε ποτέ μια ανάρτηση!


Warning: Undefined array key "mts_related_posts_taxonomy" in /home/ejajitech/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/functions/theme-actions.php on line 320

Comments (No)

Leave a Reply