Ράβδοι κουλούρι με σοκολάτα »


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/ejajitech/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

Αυτά τα κουλούρια με σοκολάτα είναι γλυκά, αλμυρά και 1000% νόστιμα! Τα κορίτσια μου και εγώ αποφασίσαμε να τα φτιάξουμε λαμπερά και πολύχρωμα για την άνοιξη, αλλά θα μπορούσατε να τα κάνετε γιορτινά για κάθε γιορτή ή περίσταση αλλάζοντας τα ψεκάσματα ή χρησιμοποιώντας χρωματιστά γλυκά.

Αποκάλυψη: Οι αναρτήσεις μου ενδέχεται να περιέχουν συνδέσμους συνεργατών. Εάν αγοράσετε κάτι μέσω ενός από αυτούς τους συνδέσμους, δεν θα πληρώσετε ούτε μια δεκάρα παραπάνω, αλλά μπορεί να λάβω μια μικρή προμήθεια, η οποία με βοηθά να διατηρήσω αυτό το ιστολόγιο σε λειτουργία και να υποστηρίζει εν μέρει τον εθισμό μου στην Coke Zero. Αυτό περιλαμβάνει συνδέσμους προς amazon.comεπειδή συμμετέχω στο πρόγραμμα συνεργατών της Amazon Services LLC.

Συστατικά:

 • βέργες κουλούρι
 • τσιπς/μπάρες σοκολάτας ή λιώσεις καραμέλας (όπως αυτά τα)
 • πασπαλίζουμε ή άλλες επικαλύψεις
 • κερινο χαρτι
 • *προαιρετικό* ένα ψηλό ποτήρι/δοχείο για να βάλετε τη λιωμένη σοκολάτα, για να διευκολύνετε το βύθισμα

Κατευθύνσεις:

 1. λιώνουμε τη σοκολάτα ή λιώνει η καραμέλα
 2. Ρίξτε τη λιωμένη σοκολάτα σε ένα ψηλό γυάλινο βάζο για να διευκολύνετε το βούτηγμα
 3. βουτήξτε μια ράβδο pretzel στη λιωμένη σοκολάτα
 4. στρώνουμε τα σοκολατένια κουλούρια σε ένα κομμάτι χαρτί κεριού
 5. διακοσμήστε με πασπάλισμα, χρωματιστή ζάχαρη, καραμέλες, ξηρούς καρπούς κ.λπ
 6. αφήνουμε τα σοκολατένια κουλούρια μέχρι να έχει χρόνο να στρωθεί η σοκολάτα

Αν έχετε μικρά, αυτή είναι η τέλεια γλυκιά απόλαυση για να σας βοηθήσουν να φτιάξετε. Έλαβα πολλή «βοήθεια» από τα κορίτσια μου με αυτά. Σίγουρα, η βοήθειά τους οδήγησε σε μερικά λιγότερο από τέλεια κουλούρια καλυμμένα με σοκολάτα, αλλά και πάλι έγιναν χαριτωμένα, είχαν νόστιμη γεύση και μας άρεσε. Θα το έλεγα νίκη!

Μόλις σκληρύνει η σοκολάτα, μπορείτε να αποθηκεύσετε τα κουλούρια σε αεροστεγές σακουλάκι, και πρέπει να διαρκέσουν περίπου 2-3 ​​εβδομάδες. Αν δεν τα φυλάξετε σε αεροστεγές δοχείο/σακούλα θα μπαγιάσουν.

Αυτά είναι ένα χαριτωμένο και λαχταριστό δώρο για οποιονδήποτε. Απλώς κολλήστε μερικά σε λίγο τσάντα περιποίησηςκαι δέστε με μια χαριτωμένη κορδέλα!

Μην χάσετε ποτέ μια ανάρτηση!


Warning: Undefined array key "mts_related_posts_taxonomy" in /home/ejajitech/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/functions/theme-actions.php on line 320

Comments (No)

Leave a Reply