Στοίβα βιβλίων με σφραγίδα στο χέρι »


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/ejajitech/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

Οι στοίβες βιβλίων με στάμπα στο χέρι είναι ίσως η αγαπημένη μου χειροτεχνία όλων των εποχών και είναι ιδανικές για όλους εσάς που αγαπάτε την αγροικία! Εσείς παιδιά – Έχω μια στοίβα βιβλίων σχεδόν σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού μας. Πραγματικά είναι λίγο εκτός ελέγχου… αλλά μπορείς να με κατηγορήσεις; Είναι τόσο χαριτωμένα! Και το καλύτερο είναι ότι είναι τόσο φθηνά και τόσο εύκολα στην κατασκευή τους και μπορείτε να φτιάξετε καινούργια για κάθε εποχή/διακοπές. Απλώς δεν γίνεται καλύτερο από αυτό!

Αποκάλυψη: Οι αναρτήσεις μου ενδέχεται να περιέχουν συνδέσμους συνεργατών. Εάν αγοράσετε κάτι μέσω ενός από αυτούς τους συνδέσμους, δεν θα πληρώσετε ούτε μια δεκάρα παραπάνω, αλλά μπορεί να λάβω μια μικρή προμήθεια, η οποία με βοηθά να διατηρήσω αυτό το ιστολόγιο σε λειτουργία και να υποστηρίζει εν μέρει τον εθισμό μου στην Coke Zero. Αυτό περιλαμβάνει συνδέσμους προς amazon.comεπειδή συμμετέχω στο πρόγραμμα συνεργατών της Amazon Services LLC.

Προμήθειες:

 • χαρτόδετα βιβλία με το ίδιο μέγεθος – ο αριθμός των βιβλίων που χρειάζεστε εξαρτάται από τις λέξεις/απόσπασμα που θέλετε να βάλετε σε αυτά. Έχω φτιάξει στοίβες που κυμαίνονται από 2-5 βιβλία. Παίρνω τα βιβλία μου από το Dollar Tree μόνο με 1 $!
 • γραμματόσημα – Έχω παραθέσει μερικές διαφορετικές επιλογές γραμματοσήμων αλφαβήτου, επειδή τα αγαπημένα μου γραμματόσημα συχνά εξαντλούνται στο διαδίκτυο. Δείτε τις παρακάτω επιλογές!
  • Κάντε κλικ ΕΔΩ για να πάρω αυτά που χρησιμοποίησα από τον Michaels. Αυτά είναι τα αγαπημένα μου γραμματόσημα και τα έχω χρησιμοποιήσει για ΤΟΣΑ πολλά έργα χειροτεχνίας!
  • Κάντε κλικ ΕΔΩ για ένα άλλο σετ από υπέροχα γραμματόσημα αλφαβήτου από τον Michaels. Αυτό είναι ένα σετ σφραγίδων από καουτσούκ (όχι καθαρές σφραγίδες όπως αυτές που χρησιμοποίησα στο βίντεο) και επομένως ΔΕΝ χρειάζεστε τα ακρυλικά μπλοκ αν τα αγοράσετε. Οι σφραγίδες από καουτσούκ λειτουργούν υπέροχα και τις έχω χρησιμοποιήσει και εγώ για στοίβες βιβλίων! Είναι λίγο μεγαλύτερα από τα άλλα γραμματόσημα που τους δίνει μια πραγματικά δροσερή εμφάνιση και τα κάνει πιο ευανάγνωστα. Η μόνη συμβουλή που έχω με τη χρήση των σφραγίδων από καουτσούκ είναι να καθαρίσετε την περιοχή από καουτσούκ γύρω από το γράμμα αφού πιέσετε τη σφραγίδα στο μελανοταινία. Διαφορετικά, το μελάνι θα είναι σε όλη την περιοχή από καουτσούκ και όταν το σφραγίζετε, θα αφήνει κηλίδες μελανιού γύρω από τα γράμματα. Απλώς χρησιμοποιώ ένα μαντηλάκι ντεμακιγιάζ για να σκουπίσω την περίσσεια μελάνης από την ελαστική περιοχή πριν βάλω τα γράμματα.
  • Κάντε κλικ ΕΔΩ για να πάρετε μερικές χαριτωμένες σαφείς σφραγίδες αλφαβήτου από την Amazon. Αυτά μοιάζουν πολύ με το αγαπημένο μου σετ από τον Michaels, ωστόσο είναι λίγο μικρότερα σε μέγεθος.
   ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕΓΕΘΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ 3 ΑΥΤΩΝ ΑΥΤΩΝ ΣΥΝΟΛΩΝ Σφραγίδων!
 • μελάνι – Κάντε κλικ ΕΔΩ για να δω αυτό που χρησιμοποίησα από τον Michaels, ή Κάντε κλικ ΕΔΩ να πάρεις ένα παρόμοιο από το Amazon.
 • ακρυλικό μπλοκ (εάν χρησιμοποιείτε τις σαφείς σφραγίδες) – Κάντε κλικ ΕΔΩ για να ψωνίσετε ακρυλικά μπλοκ Michaels, ή Κάντε κλικ ΕΔΩ να αγοράσει παρόμοια από το Amazon.
 • σπάγγος – Κάντε κλικ ΕΔΩ να ψωνίσει σπάγκο Michaels, ή Κάντε κλικ ΕΔΩ για να ψωνίσετε σπάγκους στο Amazon
 • ψαλίδι

Εδώ είναι το γρήγορο βίντεο DYI:

Οδηγίες:

 • ξεκολλήστε τα εξώφυλλα των βιβλίων
 • βρείτε το βιβλίο που θέλετε να είστε στην κορυφή (επιλέγω πάντα ένα που έχει καλή/κατάλληλη επάνω σελίδα)
 • βάλτε τις σαφείς σφραγίδες σας στο ακρυλικό μπλοκ σας
 • πιέστε τις στάμπες (στο ακρυλικό μπλοκ) μέσα στο μελάνι, βεβαιωθείτε ότι οι σφραγίδες είναι πλήρως καλυμμένες με μελάνι
 • πιέστε τα μελανωμένα γραμματόσημα στα βιβλία – εάν ένα γράμμα δεν εμφανίζεται όσο καλά θα θέλατε, απλώς μελανώστε ξανά τη σφραγίδα και δοκιμάστε ξανά. Δεν μπορείς να το ανακατέψεις αυτό! Αν το ξανασφραγίσετε και είναι λίγο «off» μην ανησυχείτε για αυτό – προσθέτει χαρακτήρα!
 • αφού σφραγίσετε όλα τα βιβλία, τυλίξτε τον σπάγκο γύρω από τη στοίβα βιβλίων και δέστε τον σπάγκο σε ένα φιόγκο

Βλέπω? Σου είπα ότι ήταν εύκολο! Ανυπομονώ να ακούσω για όλες τις στοίβες βιβλίων που κάνετε! Αλλά προτού ξεκινήσετε τη χειροτεχνία, δείτε παρακάτω για να δείτε μέρος της συλλογής μου. Εντάξει, δεν είναι ούτε το ήμισυ της συλλογής μου, αλλά ίσως βλέποντας μερικά από αυτά να σας δώσει μερικές ιδέες για το τι είδους στοίβες βιβλίων θέλετε να φτιάξετε! Και θα παρατηρήσετε την ειδική στοίβα βιβλίων με την καλύτερη μαμά ποτέ από κάτω που δίνω στη μαμά μου για τη γιορτή της μητέρας. Νομίζω ότι θα το λατρέψει, και εκείνη είναι η καλύτερη μαμά όλων των εποχών, γι’ αυτό της αξίζει να εμφανίζεται αυτή η στοίβα βιβλίων στο σπίτι της σαν ένα πολύτιμο τρόπαιο!

Το τέλειο δώρο για την υπέροχη μαμά σου!

Λατρεύω το Family Stacks! Είναι τέλεια για να τα τοποθετήσετε στο σαλόνι σας και κάνουν επίσης τέλεια δώρα. Και μην ξεχνάτε εκείνες της γιαγιάς και της προγιαγιάς που πιθανότατα θα λατρέψουν μια στοίβα βιβλίων με τα ονόματα των εγγονών/δισέγγονών τους.

Οι στοίβες βιβλίων ανακοινώσεων γέννησης είναι το τέλειο ενθύμιο, είτε πρόκειται για το μικρό σας είτε για τον κολλητό σας.

Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να φτιάξετε και κάθετες στοίβες βιβλίων, όπως η στοίβα βιβλίων χαρά μου παραπάνω! Ο ουρανός είναι πραγματικά το όριο με τις στοίβες βιβλίων!

Οι στοίβες βιβλίων στα αριστερά έγιναν χρησιμοποιώντας το Σετ σφραγίδας από καουτσούκκαι οι υπόλοιπες στοίβες βιβλίων δημιουργήθηκαν χρησιμοποιώντας το καθαρό σύνολο σφραγίδων από τον Michaels.

Αυτή η σφραγίδα κολοκύθας είναι ιδανική για όλες τις στοίβες βιβλίων φθινοπώρου/κολοκύθας! Χρησιμοποίησα τη μικρότερη σφραγίδα κολοκύθας από αυτό το σετ γραμματοσήμων.

Εδώ είναι ένα κοντινό πλάνο των στοίβων βιβλίων που έγιναν χρησιμοποιώντας το Σετ σφραγίδας από καουτσούκ.

Ακολουθεί μια παράπλευρη σύγκριση και των 3 επιλογών γραμματοσήμων (εμφανίζονται από το μικρότερο στο μεγαλύτερο σε μέγεθος) και συνδέονται παρακάτω σύμφωνα με τους αριθμούς.
Νο 1 γραμματόσημα, #2 γραμματόσημα, #3 γραμματόσημα

Ανυπομονώ να δω όλες τις στοίβες βιβλίων που πρόκειται να φτιάξετε! Βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει tag στο Instagram @shescraftyandsheknowsit με τα αριστουργήματά σας! Πάντα μου αρέσει να βλέπω τι σκέφτεστε όλοι σας!

Μην χάσετε ποτέ μια ανάρτηση!


Warning: Undefined array key "mts_related_posts_taxonomy" in /home/ejajitech/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/functions/theme-actions.php on line 320

Comments (No)

Leave a Reply