10 τράπεζες που προσφέρουν πρόωρη άμεση κατάθεση


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/ejajitech/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Σημείωση σύνταξης: Το Credit Karma λαμβάνει αποζημίωση από τρίτους διαφημιστές, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τις απόψεις των συντακτών μας. Οι τρίτοι διαφημιστές μας δεν ελέγχουν, εγκρίνουν ή εγκρίνουν το συντακτικό μας περιεχόμενο. Είναι ακριβές από όσο γνωρίζουμε όταν δημοσιεύεται.

Το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ θεωρεί ότι η απευθείας κατάθεση είναι ένας γρήγορος, ασφαλής και αποτελεσματικός τρόπος για να λάβετε το μισθό σας.

Όταν ρυθμίζετε την άμεση κατάθεση, ο εργοδότης σας καταθέτει ηλεκτρονικά τον μισθό σας. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να παραλάβετε μια έντυπη επιταγή, να την καταθέσετε στον τραπεζικό λογαριασμό σας και να περιμένετε να εκκαθαριστούν τα χρήματα — η τράπεζά σας φροντίζει για όλα αυτά για εσάς.

Και τώρα, πολλές τράπεζες επιταχύνουν αυτή τη διαδικασία προσφέροντας πρόωρη άμεση κατάθεση. Αυτό σας επιτρέπει να λαμβάνετε τον μισθό σας έως και δύο ημέρες νωρίτερα. Αν θέλετε να επωφεληθείτε από την πρώιμη άμεση κατάθεση, εδώ είναι 10 τράπεζες που πρέπει να εξετάσετε.Καλύτερο για προστασία υπερανάληψης: Chime

Όταν ανοίγετε έναν τραπεζικό λογαριασμό Chime στο διαδίκτυο και εγγράφεστε για άμεση κατάθεση, μπορείτε να λάβετε τον μισθό σας έως και δύο ημέρες νωρίτερα. Για να ξεκινήσετε, θα συνδεθείτε στον λογαριασμό σας μέσω της εφαρμογής mobile banking και θα στείλετε email στον εαυτό σας μια προσυμπληρωμένη φόρμα άμεσης κατάθεσης για να τη διαβιβάσετε στον εργοδότη σας.

Επιπλέον, η Chime προσφέρει προστασία υπερανάληψης έως και 200 ​​$ χωρίς τέλη υπερανάληψης. Η τράπεζα απλώς θα εφαρμόσει την επόμενη άμεση κατάθεσή σας στο αρνητικό υπόλοιπο. Ο λογαριασμός σας συνοδεύεται επίσης με δωρεάν χρεωστική κάρτα, χωρίς μηνιαίες χρεώσεις και πρόσβαση σε περισσότερα από 60.000 ΑΤΜ.

Καλύτερο χωρίς χρέωση: Αξός

Όταν εγγράφεστε για λογαριασμό Βασικού Έλεγχου από την Axos, θα έχετε πρόσβαση σε απευθείας κατάθεση και μπορείτε να λάβετε τα χρήματά σας δύο ημέρες νωρίτερα. Και η Axos δεν χρεώνει ποτέ τέλη υπερανάληψης, τέλη μη επαρκών κεφαλαίων (ή NSF) ή μηνιαίες χρεώσεις συντήρησης. Επίσης, δεν υπάρχουν απαιτήσεις ελάχιστης ισορροπίας.

Ο λογαριασμός συνοδεύεται από άλλες χρήσιμες λειτουργίες, όπως πληρωμές peer-to-peer, ηλεκτρονική πληρωμή λογαριασμών και απεριόριστες επιστροφές τελών ATM. Η Axos θα παρακολουθεί επίσης πάντα τους λογαριασμούς σας και θα σας ειδοποιεί εάν υποψιάζεται οποιαδήποτε δραστηριότητα απάτης.

Το καλύτερο για διαδικτυακή και προσωπική τραπεζική: Capital One

Όταν ανοίγετε έναν λογαριασμό Capital One 360 ​​και εγγραφείτε σε απευθείας κατάθεση, μπορείτε να λάβετε τον μισθό σας δύο ημέρες νωρίτερα. Το Capital One σάς δίνει μια προσυμπληρωμένη φόρμα για να δώσετε στον εργοδότη σας για να διευκολύνει τη διαδικασία εγγραφής.

Με το Capital One, μπορείτε να επωφεληθείτε τόσο από την ηλεκτρονική όσο και από προσωπική τραπεζική. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή της τράπεζας για κινητά για να παρακολουθείτε τον λογαριασμό σας, να κλειδώνετε και να ξεκλειδώνετε τη χρεωστική σας κάρτα και να εξαργυρώνετε τυχόν ανταμοιβές.

Αλλά εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα που θέλετε να αντιμετωπίσετε αυτοπροσώπως, μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε ένα από τα υποκαταστήματα της Capital One. Και θα έχετε πρόσβαση σε περισσότερα από 70.000 ΑΤΜ χωρίς χρέωση.

Το καλύτερο για μπόνους εγγραφής σε μετρητά: SoFi

Όταν δημιουργείτε απευθείας κατάθεση στο SoFi, μπορείτε να λάβετε τα χρήματά σας έως και δύο ημέρες νωρίτερα και ο λογαριασμός όψεως θα κερδίσει τόκους. Και δεν απαιτείται ελάχιστο ποσό άμεσης κατάθεσης για να πληροίτε τις προϋποθέσεις για να κερδίσετε τόκους.

Επιπλέον, όταν ανοίξετε τον λογαριασμό σας και ρυθμίσετε την άμεση κατάθεση εντός 25 ημερών, θα μπορούσατε να λάβετε ένα μπόνους εγγραφής μία φορά. Το ακριβές ποσό εξαρτάται από το ποσό της άμεσης κατάθεσής σας.

  • $1.000–$4.999 κατάθεση = μπόνους εγγραφής $50
  • $5.000 ή περισσότερο κατάθεση = μπόνους εγγραφής $250

Το καλύτερο για την αντιστροφή τελών υπερανάληψης: Citizens Bank

Όταν εγγράφεστε για λογαριασμό όψεως στην Τράπεζα του Πολίτη, μπορείτε να λάβετε μια διήμερη άμεση κατάθεση νωρίτερα. Για να εγγραφείτε, μπορείτε είτε να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας και να εκτυπώσετε μια προσυμπληρωμένη φόρμα είτε μπορείτε να ζητήσετε από τον εργοδότη σας μια φόρμα άμεσης κατάθεσης.

Η Citizens Bank προσφέρει επίσης μια δυνατότητα που ονομάζεται Citizens Peace of Mind, η οποία σας δίνει χρόνο να χρηματοδοτήσετε τον λογαριασμό σας και να επιστρέψετε τα τέλη υπερανάληψης. Και οι πολίτες θα σας στείλουν ένα μήνυμα κειμένου ή ένα email όταν ο λογαριασμός υπερανάληψης, οπότε θα έχετε άφθονο χρόνο για να το φροντίσετε.

Το καλύτερο για την ασφάλεια του λογαριασμού: Credit Karma Money

Το Credit Karma Money™ προσφέρει έναν λογαριασμό όψεως — Δαπάνη Credit Karma Money™ — χωρίς ελάχιστες απαιτήσεις υπολοίπου και που δεν χρεώνει ποτέ προμήθειες. Και όταν δημιουργήσετε μια απευθείας κατάθεση στον λογαριασμό σας, θα έχετε πρόσβαση στα χρήματά σας έως και δύο ημέρες νωρίτερα.

Αυτός ο διαδικτυακός λογαριασμός όψεως είναι ασφαλισμένος από το FDIC για έως και 5 εκατομμύρια δολάρια μέσω ενός δικτύου τραπεζών (σε σύγκριση, ο τυπικός λογαριασμός όψεως είναι ασφαλισμένος για έως και 250.000 $ ανά καταθέτη). Και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Credit Karma για κινητά για να κλειδώσετε άμεσα τη χρεωστική σας κάρτα εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα, δίνοντάς σας ήσυχο το μυαλό σας σχετικά με την ασφάλεια του λογαριασμού σας.

Το καλύτερο για άμεση πρόσβαση σε κεφάλαια: Huntington Bank

Ο λογαριασμός Checking χωρίς αστερίσκο του Huntington ανοίγει δωρεάν και δεν υπάρχουν μηνιαίες χρεώσεις συντήρησης. Μπορείτε επίσης να λάβετε τον μισθό σας έως και δύο ημέρες νωρίτερα όταν εγγραφείτε για απευθείας κατάθεση.

Εάν πρέπει να καταθέσετε μια επιταγή, θα λάβετε άμεση πρόσβαση σε έως και 500 $ από τα χρήματα. Αυτή η λειτουργία είναι διαθέσιμη χωρίς επιπλέον χρέωση και δεν έχει σημασία αν θα καταθέσετε την επιταγή μέσω της εφαρμογής για κινητά, σε ένα ΑΤΜ ή σε ένα κατάστημα.

Το καλύτερο για τη λήψη κρατικών παροχών: GoBank

Με το GoBank, μπορείτε να αποφύγετε μια μηνιαία χρέωση συντήρησης δημιουργώντας απευθείας κατάθεση (500 $ ή περισσότερο) και θα λάβετε τα χρήματα δύο ημέρες νωρίτερα. Εάν λαμβάνετε κρατικά επιδόματα όπως επιδόματα κοινωνικής ασφάλισης ή κρατικά επιδόματα ανεργίας, μπορείτε να τα λάβετε έως και τέσσερις ημέρες νωρίτερα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για κινητά για να στέλνετε και να λαμβάνετε χρήματα εύκολα μέσα σε λίγα λεπτά.

Το καλύτερο για απεριόριστες εκπτώσεις ATM: LendingClub Bank

Το LendingClub είναι γνωστό για τα προσωπικά του δάνεια, αλλά προσφέρει επίσης έναν λογαριασμό ελέγχου ανταμοιβών. Όχι μόνο μπορείτε να λάβετε τον μισθό σας δύο ημέρες νωρίτερα με απευθείας κατάθεση, αλλά το LendingClub προσφέρει επίσης 1% επιστροφή μετρητών σε όλες τις κατάλληλες αγορές που πραγματοποιούνται με τη χρεωστική σας κάρτα.

Εκτός από την απουσία μηνιαίων προμηθειών συντήρησης, υπερανάληψης ή εισερχόμενων τραπεζικών συρμάτων, το LendingClub θα σας αποζημιώσει για τυχόν χρεώσεις ΑΤΜ που επιβαρύνεστε σε άλλες τράπεζες.

Καλύτερο για ανταμοιβές επιστροφής μετρητών: Varo Bank

Όταν ανοίγετε λογαριασμό όψεως στη Varo Bank, δεν υπάρχουν ελάχιστες απαιτήσεις κατάθεσης ή μηνιαίες προμήθειες. Εκτός από τη λήψη του μισθού σας δύο ημέρες νωρίτερα με απευθείας κατάθεση, μπορείτε εύκολα να μεταφέρετε χρήματα από έναν τραπεζικό λογαριασμό Varo σε έναν άλλο.

Και μπορείτε να κερδίζετε ανταμοιβές επιστροφής μετρητών κάθε φορά που χρησιμοποιείτε τη χρεωστική σας κάρτα Varo Bank για αγορές επιλεγμένων επωνυμιών. Όταν φτάσετε 5 $ σε ανταμοιβές, τα χρήματα κατατίθενται αυτόματα στον λογαριασμό όψεως.

Πώς λειτουργεί η πρόωρη άμεση κατάθεση;

Όταν εγγράφεστε για άμεση κατάθεση, η πληρωμή σας κατατίθεται αυτόματα στον λογαριασμό σας την ημέρα πληρωμής. Εάν η κατάθεση ληφθεί κατά τις κανονικές ώρες λειτουργίας της τράπεζας, η κατάθεση θα πρέπει να είναι έτοιμη την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Ωστόσο, οι περισσότερες τράπεζες διαθέτουν τα χρήματα αμέσως και ορισμένες τράπεζες προσφέρουν πρώιμη άμεση κατάθεση, ώστε να έχετε πρόσβαση στα χρήματά σας ακόμη πιο σύντομα. Η πρόωρη άμεση κατάθεση σημαίνει γενικά ότι θα λάβετε τα χρήματά σας δύο ημέρες πριν από την ημέρα πληρωμής.

Πόσο νωρίς μπορεί να χτυπήσει η απευθείας κατάθεση;

Το πόσο σύντομα θα μπορείτε να λάβετε απευθείας κατάθεση εξαρτάται από την τράπεζά σας, αλλά όλες οι τράπεζες που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο προσφέρουν απευθείας κατάθεση δύο ημέρες νωρίτερα. Χωρίς πρόωρη κατάθεση, ο μισθός σας θα φτάσει συνήθως στον λογαριασμό σας μέχρι τις 9 π.μ. την καθορισμένη ημέρα πληρωμής σας. Ο χρόνος μπορεί επίσης να εξαρτάται από τον τύπο πληρωμής που λαμβάνετε — για παράδειγμα, η GoBank καταθέτει κρατικά οφέλη τέσσερις ημέρες νωρίτερα.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, ορισμένες τράπεζες μπορεί επίσης να δεσμεύσουν τον μισθό σας, αν και δεν μπορούν να κρατήσουν τα κεφάλαια επ’ αόριστον.

Πώς επιλέξαμε αυτές τις τράπεζες

Συγκρίναμε 16 διαφορετικές τράπεζες πριν περιορίσουμε τη λίστα στις επιλογές μας για τις 10 καλύτερες τράπεζες που προσφέρουν απευθείας κατάθεση. Τα ελάχιστα κριτήρια που έπρεπε να πληρούν αυτές οι τράπεζες ήταν να προσφέρουν πρόωρη άμεση κατάθεση — αλλά πέρα ​​από αυτό, σκεφτήκαμε επίσης…

  • Αμοιβές
  • Επιλογές αποφυγής τελών
  • Πρόσβαση σε ΑΤΜ
  • Είτε αποζημιώνουν για τέλη ΑΤΜ
  • Διαθεσιμότητα εφαρμογής για κινητά για παρακολούθηση λογαριασμού

Σχετικά με τον Συγγραφέα: Ο Τζέιμι Τζόνσον είναι ανεξάρτητος συγγραφέας με έδρα το Κάνσας Σίτι και ειδικεύεται στα οικονομικά και τις επιχειρήσεις. Καλύπτει μια ποικιλία θεμάτων προσωπικών οικονομικών, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας πίστωσης, πιστωτικών καρτών, προσωπικών δανείων και φοιτητικών δανείων… Διαβάστε περισσότερα.


Warning: Undefined array key "mts_related_posts_taxonomy" in /home/ejajitech/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/functions/theme-actions.php on line 320

Comments (No)

Leave a Reply