4 κορυφαίες χρεωστικές κάρτες με επιστροφή μετρητών του 2023


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/ejajitech/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Σημείωση σύνταξης: Το Credit Karma λαμβάνει αποζημίωση από τρίτους διαφημιστές, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τις απόψεις των συντακτών μας. Οι τρίτοι διαφημιστές μας δεν ελέγχουν, εγκρίνουν ή εγκρίνουν το συντακτικό μας περιεχόμενο. Είναι ακριβές από όσο γνωρίζουμε όταν δημοσιεύεται.

Εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε πιστωτική κάρτα, αλλά εξακολουθείτε να θέλετε να κερδίσετε μετρητά για αγορές όπως ορισμένες προσφορές πιστωτικών καρτών, μια χρεωστική κάρτα επιστροφής μετρητών θα μπορούσε να είναι μια επιλογή.

Μπορεί να έχετε ακούσει για τις πιστωτικές κάρτες επιστροφής μετρητών ή τις κάρτες επιβράβευσης, αλλά τι γίνεται με τις χρεωστικές κάρτες επιστροφής μετρητών; Είτε αποφεύγετε τις πιστωτικές κάρτες για να ελέγξετε τον προϋπολογισμό σας είτε επειδή είχατε προβλήματα με την πίστωση στο παρελθόν, μια χρεωστική κάρτα επιστροφής μετρητών σάς επιτρέπει να κερδίζετε ανταμοιβές για τις κατάλληλες αγορές, όπως μια πιστωτική κάρτα με επιστροφή μετρητών.

Διαλέξαμε μερικές από τις κορυφαίες χρεωστικές κάρτες επιστροφής μετρητών για να σας βοηθήσουμε να διερευνήσετε τις επιλογές σας. Εκτός από τις ανταμοιβές επιστροφής μετρητών, ορισμένες από τις χρεωστικές κάρτες που εξετάσαμε προσφέρουν επίσης πλεονεκτήματα, όπως προγενέστερη πρόσβαση στον μισθό σας με απευθείας κατάθεση ή χωρίς χρεώσεις ATM. Ας δούμε τις επιλογές μας.Γιατί ξεχωρίζει αυτή η κάρτα: Οι έμποροι παρέχουν ειδικές προσφορές επιστροφής μετρητών περιορισμένου χρόνου μέσω του προγράμματος AmeriDeals της Bank of America.

 • Αμοιβές – Η Bank of America χρεώνει μηνιαίες προμήθειες συντήρησης, αλλά μπορεί να μπορέσετε να απαλλαγείτε από αυτήν τη χρέωση εάν είστε φοιτητής ή πληροίτε τις απαιτούμενες απαιτήσεις ελάχιστου υπολοίπου ή άμεσης κατάθεσης.
 • Εφαρμογή για κινητό – Οι πελάτες της Bank of America έχουν πρόσβαση σε μια ισχυρή εφαρμογή για κινητά που σας επιτρέπει να ορίζετε στόχους εξοικονόμησης, να λαμβάνετε προσαρμοσμένες ειδοποιήσεις και να συνομιλείτε με την Erica, την εικονική τραπεζική βοηθό της Bank of America.
 • Ανταμοιβές – Οι ανταμοιβές επιστροφής μετρητών πιστώνονται στον λογαριασμό επιταγών, ταμιευτηρίου ή πίστωσης τον επόμενο μήνα μετά την εξαργύρωση με επιστροφή μετρητών.

Το καλύτερο χωρίς χρέωση: Χρεωστική πιστωτική Karma Visa®

Γιατί ξεχωρίζει αυτή η κάρτα: Το Credit Karma δεν χρεώνει καμία προμήθεια και δεν υπάρχει απαίτηση ελάχιστου υπολοίπου.

 • Επιστροφή μετρητών – Με τη χρεωστική κάρτα Credit Karma Visa®, μπορείτε να κερδίσετε μετρητά χρησιμοποιώντας τη χρεωστική σας κάρτα για να κάνετε αγορές σε εμπόρους που πληρούν τις προϋποθέσεις.
 • Πρόσθετα οφέλη — Με έναν λογαριασμό Credit Karma Money™ Spend, θα μπορούσατε να αποκτήσετε πρόσβαση στον μισθό σας έως και δύο ημέρες νωρίτερα όταν εγγραφείτε σε απευθείας κατάθεση.

Το καλύτερο για απεριόριστη επιστροφή μετρητών: Εξυπηρέτηση προπληρωμένης χρέωσης American Express

Γιατί ξεχωρίζει αυτή η κάρτα: Σε αντίθεση με άλλες κάρτες που απαιτούν από εσάς να έχετε λογαριασμό όψεως, η προπληρωμένη χρεωστική κάρτα Serve American Express είναι μια προπληρωμένη επιλογή. Μπορείτε να πάρετε μια χρεωστική κάρτα χωρίς λογαριασμό όψεως και να τη φορτώσετε ξανά με μετρητά όταν θέλετε να τη χρησιμοποιήσετε.

 • Επιστροφή μετρητών – Με αυτήν την κάρτα, μπορείτε να κερδίσετε απεριόριστο 1% επιστροφή μετρητών όταν ξοδεύετε χρήματα σε καταστήματα ή στο διαδίκτυο.
 • Ανταμοιβές – Αντί να χρειάζεται να περιμένετε για να χρησιμοποιήσετε τις ανταμοιβές σας, μπορείτε να εφαρμόσετε τις ανταμοιβές σας αμέσως μόλις τις κερδίσετε — ή μπορείτε να τις αποθηκεύσετε για αργότερα.
 • Πρόσθετα οφέλη — Με αυτήν τη χρεωστική κάρτα, μπορείτε να επωφεληθείτε από προνόμια όπως οδική βοήθεια και προστασία αγορών.

Το καλύτερο για επιστροφή μετρητών σε κοινές κατηγορίες: Έλεγχος ανταμοιβών αναβάθμισης

Γιατί ξεχωρίζει αυτή η κάρτα: Από όλες τις χρεωστικές κάρτες που εξετάσαμε, η Αναβάθμιση προσέφερε το υψηλότερο ποσοστό επιστροφής μετρητών. Μπορείτε να κερδίσετε 2% επιστροφή μετρητών σε βενζινάδικα, εστιατόρια, ψιλικατζίδικα και φαρμακεία, καθώς και για συνδρομές ροής και λογαριασμούς κοινής ωφελείας — συν απεριόριστο 1% επιστροφή μετρητών για οτιδήποτε άλλο.

 • Χωρίς τέλη – Η αναβάθμιση δεν χρεώνει τέλη στον λογαριασμό ελέγχου ανταμοιβών τους.
 • Χωρίς ελάχιστο υπόλοιπο — Η αναβάθμιση δεν απαιτεί να διατηρείτε ένα συγκεκριμένο χρηματικό ποσό στον λογαριασμό σας.
 • Χαμηλότερα επιτόκια δανείων — Εάν διατηρείτε έναν λογαριασμό ελέγχου Επιβράβευσης Αναβάθμισης, μπορείτε ενδεχομένως να λάβετε ένα επιτόκιο έως και 20% χαμηλότερο από αυτό που θα κάνατε διαφορετικά σε ένα προσωπικό δάνειο Αναβάθμισης.

Τι πρέπει να λάβετε υπόψη όταν εξετάζετε τις χρεωστικές κάρτες με επιστροφή μετρητών

Όταν αγοράζετε μια χρεωστική κάρτα με επιστροφή μετρητών, μπορεί να επικεντρωθείτε στην εύρεση του υψηλότερου ποσοστού επιστροφής μετρητών. Αλλά εδώ υπάρχουν άλλοι παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη.

 • Αμοιβές – Ορισμένες χρεωστικές κάρτες επιστροφής μετρητών είναι χωρίς χρέωση, ενώ άλλες χρεώνουν μηνιαίες χρεώσεις συντήρησης, χρεώσεις υπερανάληψης και άλλα πρόσθετα κόστη.
 • Πρόσβαση σε ΑΤΜ — Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια χρεωστική κάρτα στο μητρώο ή για να ολοκληρώσετε αγορές μέσω Διαδικτύου, αλλά μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη χρεωστική σας κάρτα για ανάληψη μετρητών από ΑΤΜ. Επικοινωνήστε με την τράπεζα για να δείτε πόσο μεγάλο είναι το δίκτυο των ΑΤΜ της και ποιες προμήθειες ΑΤΜ — εάν υπάρχουν — χρεώνει.
 • Άλλα εργαλεία — Ορισμένες τράπεζες προσφέρουν στους πελάτες πρόσθετα εργαλεία και πόρους, όπως πρόσβαση στα πιστωτικά σκορ τους ή εργαλεία προϋπολογισμού.
 • Ελάχιστο υπόλοιπο — Τα ελάχιστα υπόλοιπα διαφέρουν ανάλογα με την τράπεζα. Ενώ ορισμένες απαιτούν από εσάς να καταθέσετε εκατοντάδες για να ανοίξετε έναν λογαριασμό, άλλες τράπεζες δεν έχουν απαίτηση ελάχιστου υπολοίπου.

Πώς επιλέξαμε αυτές τις χρεωστικές κάρτες με επιστροφή μετρητών

Ερευνήσαμε έναν αριθμό χρεωστικών καρτών με επιστροφή μετρητών που είναι διαθέσιμες τώρα, εστιάζοντας στις χρεωστικές κάρτες που είναι διαθέσιμες σε πελάτες σε όλη τη χώρα. Δεν συμπεριλήφθηκαν οι χρεωστικές κάρτες με επιστροφή μετρητών που προσφέρονται από περιφερειακές τράπεζες ή πιστωτικές ενώσεις. Κατά την αξιολόγηση των χρεωστικών καρτών με επιστροφή μετρητών, εξετάσαμε τα διαθέσιμα ποσοστά επιστροφής μετρητών τους, ποιες αγορές πληρούν τις προϋποθέσεις για ανταμοιβές επιστροφής μετρητών, επιλογές εξαργύρωσης ανταμοιβών και πρόσθετες χρεώσεις λογαριασμού. Αναζητήσαμε επίσης λογαριασμούς που είχαν πολύ χαμηλές απαιτήσεις ελάχιστου υπολοίπου.


Σχετικά με τον Συγγραφέα: Η Kat Tretina είναι συγγραφέας προσωπικών οικονομικών με μεταπτυχιακό στις σπουδές επικοινωνίας από το Πανεπιστήμιο West Chester της Πενσυλβάνια. Με εμμονή με τις πολλές παράπλευρες φασαρίες της, επικεντρώνεται στο να βοηθά τους ανθρώπους να πληρώσουν… Διαβάστε περισσότερα.


Warning: Undefined array key "mts_related_posts_taxonomy" in /home/ejajitech/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/functions/theme-actions.php on line 320

Comments (No)

Leave a Reply