BECU HELOC Αξιολόγηση | Πιστωτικό Κάρμα


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/ejajitech/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Σημείωση σύνταξης: Το Credit Karma λαμβάνει αποζημίωση από τρίτους διαφημιστές, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τις απόψεις των συντακτών μας. Οι τρίτοι διαφημιστές μας δεν ελέγχουν, εγκρίνουν ή εγκρίνουν το συντακτικό μας περιεχόμενο. Είναι ακριβές από όσο γνωρίζουμε όταν δημοσιεύεται.

Το BECU HELOCs με μια ματιά

Σταθερό ή μεταβλητό ποσοστό: Μεταβλητή με επιλογή μετατροπής σε HELOC σταθερής τιμής.

Πώς να κάνετε ανάληψη κεφαλαίων: Μεταφέρετε χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό σας μέσω της ηλεκτρονικής τραπεζικής BECU.

Τέλος προέλευσης: Οχι

Αναλογία δανείου προς αξία: Ασαφές

Ώρα για χρηματοδότηση: Ασαφές

Boeing Employees Credit Union) είναι μια περιφερειακή πιστωτική ένωση με περισσότερες από 50 τοποθεσίες, που βρίσκονται κυρίως στην πολιτεία της Ουάσιγκτον, συν δύο τοποθεσίες μέσα σε ένα εργοστάσιο της Boeing στη Νότια Καρολίνα. Για μεγάλο μέρος της ιστορίας της, περιόριζε τη συμμετοχή σε υπαλλήλους της Boeing, αλλά σήμερα όποιος «ζει, εργάζεται, λατρεύει ή πηγαίνει σχολείο» στην Ουάσιγκτον είναι ευπρόσδεκτος να συμμετάσχει.

Η BECU προσφέρει πιστωτικές γραμμές μετοχικού κεφαλαίου ή HELOC, καθώς και άλλα χρηματοοικονομικά προϊόντα.

Πλεονεκτήματα

 • Καμία αίτηση, προέλευση ή προκαταβολές
 • Πιστωτικό όριο έως 500.000 $
 • Δυνατότητα μετάβασης σε HELOC σταθερής τιμής

Μειονεκτήματα

 • Διατίθεται μόνο σε μέλη BECU
 • Τα επιτόκια είναι μέτρια σε σύγκριση με άλλες πιστωτικές ενώσεις HELOC
 • Τα κριτήρια αναδοχής δεν αναφέρονται στο διαδίκτυο

4 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για ένα BECU HELOC

Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά σε μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά του BECU HELOC.

1. Διατίθεται μόνο σε μέλη BECU

Τα BECU HELOC είναι διαθέσιμα μόνο σε μέλη της πιστωτικής ένωσης, αλλά αυτό είναι ένα μικρό εμπόδιο για τα άτομα που έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Η συνδρομή είναι δωρεάν και ξεκινά όταν ανοίξετε έναν λογαριασμό BECU.

Υπάρχουν μερικοί διαφορετικοί τρόποι για να προκριθείτε και μπορεί να πληροίτε τις προϋποθέσεις εάν…

 • Ζήστε, εργάζεστε, λατρεύετε ή πηγαίνετε σχολείο στην πολιτεία της Ουάσιγκτον
 • Ζήστε σε επιλεγμένες κομητείες Όρεγκον και Αϊντάχο
 • Ανήκετε σε έναν οργανισμό εταίρο, όπως η Ένωση Αποφοίτων του Πανεπιστημίου της Ουάσιγκτον, η Ένωση Αποφοίτων του Πανεπιστημίου της Ουάσιγκτον, η NW Credit Union Foundation, το KEXP ή το Sea Hawkers Central Council
 • Είστε τωρινός υπάλληλος, εθελοντής ή συνταξιούχος υπάλληλος της BECU, της Boeing ή μιας πιστωτικής ένωσης ή μέλος της οικογένειας κάποιου που είναι

2. Επιλογή προόδου HELOC σταθερής τιμής

Ένα BECU HELOC ξεκινά με μεταβλητό επιτόκιο. Αυτό σημαίνει ότι το επιτόκιο — και οι πληρωμές σας — μπορεί να ανεβαίνουν ή να μειώνονται με την πάροδο του χρόνου, με βάση τις συνθήκες της αγοράς. Αλλά σε αντίθεση με ορισμένους άλλους δανειστές, το BECU δίνει στους δανειολήπτες τη δυνατότητα να μετατρέψουν μέρος ή όλο το HELOC τους σε δάνειο σταθερού επιτοκίου για προβλέψιμο προϋπολογισμό.

Με την επιλογή σταθερού επιτοκίου, θα μπορούσατε να δανειστείτε 5.000 $ ή περισσότερα και να κλειδώσετε ένα σταθερό επιτόκιο για τη διάρκεια της διάρκειας του δανείου. Ανάλογα με τις ανάγκες σας, μπορείτε να επιλέξετε διάρκεια δανείου από ένα έως 15 έτη. Εάν θέλετε να δανειστείτε χρήματα για πολλαπλούς σκοπούς, το BECU το καθιστά δυνατό: Μπορείτε να έχετε έως τρία δάνεια σταθερού επιτοκίου στο BECU HELOC σας.

3. Καμία αίτηση, προέλευση ή προκαταβολές

Με ένα BECU HELOC, δεν θα πληρώσετε τέλος αίτησης. Η πιστωτική ένωση δεν χρεώνει γενικά προκαταβολές, ούτε. Αυτό σημαίνει ότι πιθανότατα δεν χρειάζεται να κάνετε προϋπολογισμό για τις αμοιβές προέλευσης, τα έξοδα εκτίμησης, τα τέλη ασφάλισης τίτλων, τα έξοδα αποστολής εγγράφων ή τα τέλη μεσεγγύησης.

Το BECU επίσης δεν χρεώνει πρόστιμο προπληρωμής, επομένως οι δανειολήπτες έχουν την ευελιξία να αποπληρώσουν πρόωρα το δάνειό τους. Ορισμένοι άλλοι δανειστές χρεώνουν ένα τέλος εάν επιλέξετε να εξοφλήσετε νωρίτερα το HELOC σας. Αυτή η χρέωση ποικίλλει, αλλά είναι συνήθως μερικές εκατοντάδες δολάρια.

4. Δανειστείτε έως και 500.000 $

Το μέγιστο πιστωτικό όριο για ένα BECU HELOC είναι 500.000 $, αλλά ο ιστότοπος της πιστωτικής ένωσης δεν αναφέρει το ποσοστό της αξίας ενός σπιτιού που μπορούν να δανειστούν οι ιδιοκτήτες σπιτιού. Οι δανειολήπτες πρέπει να πληρούν τα κριτήρια αναδοχής του BECU, αλλά ούτε ένα ελάχιστο πιστωτικό σκορ δεν αναφέρεται στον ιστότοπο.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός HELOC και ενός στεγαστικού δανείου;

Τα HELOC και τα στεγαστικά δάνεια χρησιμοποιούν και τα δύο το σπίτι σας ως εγγύηση. Αυτό σημαίνει ότι δανείζεστε έναντι της αξίας του σπιτιού σας και εάν δεν αποπληρώσετε το δάνειο, ο δανειστής μπορεί να πάρει το σπίτι σας για να διευθετήσει το χρέος.

Όπως μια πιστωτική κάρτα, το HELOC είναι ένα δάνειο αορίστου χρόνου που σας επιτρέπει να κάνετε ανάληψη και να αποπληρώσετε χρήματα ανάλογα με τις ανάγκες, μέχρι το πιστωτικό σας όριο. Αυτή θα μπορούσε να είναι μια καλή επιλογή εάν δεν γνωρίζετε πόσα χρήματα χρειάζεστε, όπως όταν σχεδιάζετε συνεχείς ανακαινίσεις ή επισκευές σπιτιού.

Ένα στεγαστικό δάνειο λειτουργεί διαφορετικά. Συνήθως, δανείζεστε ένα εφάπαξ χρηματικό ποσό και πρέπει να το αποπληρώσετε σε ένα καθορισμένο αριθμό ετών. Αυτή θα μπορούσε να είναι μια καλή επιλογή εάν γνωρίζετε ότι πρέπει να δανειστείτε ένα συγκεκριμένο χρηματικό ποσό, όπως για εξυγίανση χρέους ή δίδακτρα σχολείου.

Σε ποιον είναι καλό ένα BECU HELOC;

Ένα BECU HELOC μπορεί να είναι μια καλή επιλογή για ιδιοκτήτες σπιτιού που έχουν ίδια κεφάλαια στην ιδιοκτησία τους και είναι επιλέξιμοι για συμμετοχή στο BECU. Η επιλογή προκαταβολής σταθερού επιτοκίου μπορεί να απευθύνεται σε ιδιοκτήτες σπιτιού που θέλουν σταθερές, προβλέψιμες πληρωμές σε περιβάλλον αυξανόμενου επιτοκίου.

Πώς να υποβάλετε αίτηση για BECU HELOC

Η διαδικασία αίτησης για την πιστωτική γραμμή BECU Home Equity είναι αρκετά απλή. Μπορείτε να κάνετε αίτηση ηλεκτρονικά σε περίπου 10 έως 15 λεπτά ή αν προτιμάτε, αυτοπροσώπως σε ένα υποκατάστημα BECU.

Εάν δεν είστε μέλος BECU, θα πρέπει να υποβάλετε αίτηση για εγγραφή στο BECU και να εγγραφείτε στην ηλεκτρονική τραπεζική για να μπορέσετε να υποβάλετε αίτηση για BECU HELOC. Εάν είστε ήδη μέλος, μπορείτε να κάνετε αίτηση για BECU HELOC μέσω ηλεκτρονικής τραπεζικής. Η προσωπική αίτηση στο τοπικό σας υποκατάστημα είναι επίσης μια επιλογή, αλλά φροντίστε να προγραμματίσετε πρώτα ένα ραντεβού.

Είτε επιλέξετε να υποβάλετε αίτηση ηλεκτρονικά είτε αυτοπροσώπως, η BECU συνιστά να έχετε στη διάθεσή σας τα ακόλουθα έγγραφα:

 • Ο αριθμός κοινωνικής ασφάλισης ή ο ατομικός αριθμός φορολογικού μητρώου σας
 • Έγκυρο αναγνωριστικό που έχει εκδοθεί από την κυβέρνηση των ΗΠΑ, όπως η άδεια οδήγησής σας
 • Απόδειξη διεύθυνσης, όπως λογαριασμός κοινής ωφέλειας

Δεν είστε σίγουροι αν το BECU είναι κατάλληλο για εσάς; Εξετάστε αυτές τις εναλλακτικές λύσεις.

 • Τράπεζα WaFd: Η WaFd Bank μπορεί να είναι μια καλή επιλογή για άτομα που θέλουν να χρησιμοποιήσουν μια περιφερειακή τράπεζα αλλά πρέπει να δανειστούν περισσότερα από το πιστωτικό όριο BECU.
 • η τράπεζα της Αμερικής: Τα HELOC αυτής της εθνικής τράπεζας μπορεί να είναι μια καλή επιλογή εάν θέλετε να εξερευνήσετε μια άλλη επιλογή που σας επιτρέπει να κάνετε μετατροπή σε δάνειο σταθερού επιτοκίου.

Σχετικά με τον Συγγραφέα: Η Jennifer Gorman είναι συγγραφέας ασφαλίσεων και προσωπικών οικονομικών. Ειδικεύεται στο να βοηθά τους αναγνώστες να κατανοήσουν πολύπλοκα οικονομικά θέματα. Διαβάστε περισσότερα.


Warning: Undefined array key "mts_related_posts_taxonomy" in /home/ejajitech/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/functions/theme-actions.php on line 320

Comments (No)

Leave a Reply