Grain App Review | Πιστωτικό Κάρμα


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/ejajitech/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Σημείωση σύνταξης: Το Credit Karma λαμβάνει αποζημίωση από τρίτους διαφημιστές, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τις απόψεις των συντακτών μας. Οι τρίτοι διαφημιστές μας δεν ελέγχουν, εγκρίνουν ή εγκρίνουν το συντακτικό μας περιεχόμενο. Είναι ακριβές από όσο γνωρίζουμε όταν δημοσιεύεται.

Πλεονεκτήματα

 • Χωρίς απαιτήσεις πιστωτικού σκορ
 • Συνδέεται με τον υπάρχοντα τραπεζικό λογαριασμό σας
 • Χαμηλότερο επιτόκιο (με αυτόματη πληρωμή) από τις περισσότερες πιστωτικές κάρτες

Μειονεκτήματα

 • Ενδέχεται να ισχύουν πολλαπλές χρεώσεις
 • Ενδέχεται να απαιτείται προκαταβολή ως εγγύηση
 • Σχετικά χαμηλά πιστωτικά όρια
 • Δεν διατίθεται σε Android

Τι πρέπει να γνωρίζετε για την εφαρμογή Grain

Η εφαρμογή Grain σάς επιτρέπει να δανείζεστε χρήματα για καθημερινά έξοδα, ενώ χρησιμοποιείτε μόνο τον τρέχοντα τραπεζικό λογαριασμό και τη χρεωστική σας κάρτα. Με σκοπό να βοηθήσει τους ανθρώπους να δημιουργήσουν την πίστωσή τους, το Grain είναι ουσιαστικά μια εναλλακτική λύση για μια πιστωτική κάρτα. Το ποσό που μπορείτε να δανειστείτε βασίζεται στις ταμειακές ροές σας. Μπορείτε να μεταφέρετε αυτά τα χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό σας μέσω της εφαρμογής για να τα ξοδέψετε όπως θα κάνατε συνήθως και στη συνέχεια να τα επιστρέψετε στο τέλος του κύκλου χρέωσής σας κάθε μήνα.

Για να αποφύγετε την καταβολή τόκων, στοχεύστε να εξοφλήσετε το αντίγραφό σας στο ακέραιο μέχρι την ημερομηνία λήξης της δήλωσης. Η πληρωμή του πλήρους υπολοίπου του λογαριασμού κάθε μήνα θα έχει θετικό αντίκτυπο στην πίστωσή σας

Για να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα iPhone ή tablet της Apple και να κάνετε λήψη της εφαρμογής Grain από το App Store. Προς το παρόν δεν είναι διαθέσιμο σε Android.

Δεν απαιτούνται πιστωτικά σκορ

Πολλές πιστωτικές κάρτες απαιτούν καλή πίστωση για να πληρούν τις προϋποθέσεις και τα άτομα με χαμηλότερα πιστωτικά σκορ μπορεί να αντιμετωπίσουν υψηλότερα επιτόκια. Το Grain δεν απαιτεί ελάχιστες βαθμολογίες ούτε βασίζει τις προσφορές του στο πιστωτικό ιστορικό σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε τα πιστωτικά σας σκορ με την πάροδο του χρόνου κάνοντας έγκαιρες πληρωμές μέσω της εφαρμογής.

Χαμηλότερο επιτόκιο από τις περισσότερες πιστωτικές κάρτες

Η Grain χρεώνει ένα σταθερό 15% ΣΕΠΕ (εάν χρησιμοποιείτε αυτόματη πληρωμή), το οποίο χρεώνεται στα υπόλοιπα μετά από περίοδο χάριτος 21 ημερών μετά τη λήξη της πληρωμής σας. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ομοσπονδιακής Τράπεζας, αυτό είναι χαμηλότερο από το μέσο επιτόκιο πιστωτικών καρτών του 16,27% τον Αύγουστο του 2022. Τα άτομα με μικρό πιστωτικό ιστορικό ή κακή πιστωτική βαθμολογία πιθανότατα θα αντιμετωπίσουν πολύ υψηλότερα επιτόκια στις πιστωτικές κάρτες.

Ενδέχεται να ισχύουν πολλαπλές χρεώσεις

Θα αντιμετωπίσετε πολλά διαφορετικά είδη χρεώσεων όταν χρησιμοποιείτε το Grain. Αρχικά, μπορεί να χρειαστεί να πληρώσετε ένα τέλος εγγραφής, το οποίο μπορεί να κυμαίνεται από 56,25 $ έως 75 $, και στη συνέχεια μια μηνιαία χρέωση υπηρεσιών με βάση το πιστωτικό σας όριο. Πληρώνετε επίσης ένα τέλος 1% κάθε φορά που έχετε πρόσβαση στο πιστωτικό σας όριο. Τέλος, αποφύγετε να κάνετε καθυστερημένες πληρωμές, καθώς η Grain χρεώνει το 5% της ελάχιστης πληρωμής σας (ή 5 $, όποιο είναι λιγότερο) και μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την πίστωσή σας.

Μια πιο προσεκτική ματιά σε ένα προσωπικό δάνειο της εφαρμογής Grain

 • Σχετικά χαμηλά πιστωτικά όρια. Το ποσό της πίστωσης που σας προσφέρεται βασίζεται στις ταμειακές ροές σας, αλλά επί του παρόντος υπάρχει ένα μέγιστο πιστωτικό όριο 1.000 $. Ίσως μπορείτε να αυξήσετε αυτό το όριο μετά από έξι μήνες χρήσης της εφαρμογής.
 • Ενδέχεται να απαιτείται προκαταβολή ως εγγύηση. Προτού λάβετε μια πιστωτική γραμμή, μπορεί να χρειαστεί να καταθέσετε ένα ορισμένο ποσό μετρητών ως κατάθεση. Η Grain δεν αποκαλύπτει στον ιστότοπό της πόσο μπορεί να είναι αυτό.
 • Υψηλότερο επιτόκιο χωρίς αυτόματη πληρωμή. Εάν επιλέξετε να κάνετε όλες τις πληρωμές σας με μη αυτόματο τρόπο, θα αντιμετωπίσετε ΑΠΡΙ 17,99%.
 • Οι πιστώσεις εμφανίζονται γρήγορα στον τραπεζικό σας λογαριασμό. Μόλις επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε το πιστωτικό σας όριο, η Grain λέει ότι τα χρήματα ενδέχεται να εμφανιστούν στον λογαριασμό όψεως σας αμέσως, αν και μπορεί να χρειαστεί έως και μία εργάσιμη ημέρα.

Ποιος είναι ο κόκκος η εφαρμογή είναι καλή για;

Η εφαρμογή Grain μπορεί να είναι μια καλή επιλογή για άτομα με χαμηλές πιστωτικές βαθμολογίες ή σύντομο πιστωτικό ιστορικό που δυσκολεύονται να πληρούν τις προϋποθέσεις για πιστωτική κάρτα. Το Grain δεν έχει ελάχιστες απαιτήσεις πίστωσης, πράγμα που σημαίνει ότι αυτή η εφαρμογή μπορεί να σας δώσει πρόσβαση σε ένα πιστωτικό όριο ακόμα κι αν δεν μπορείτε να το αποκτήσετε αλλού.

Τα δημητριακά μπορεί επίσης να λειτουργήσουν καλά για άτομα που έχουν σταθερό, προβλέψιμο εισόδημα. Αυτό συμβαίνει επειδή η Grain βασίζει τα πιστωτικά της όρια στις ταμειακές ροές σας ή πόσο συχνά και αξιόπιστα πληρώνεστε.

Πώς να εφαρμόσετε με Grain

Για να ξεκινήσετε με το Grain, θα χρειαστεί να κάνετε λήψη της εφαρμογής Grain από το App Store στο Apple iPhone ή το tablet σας. Στη συνέχεια, συνδέετε τον κύριο λογαριασμό ελέγχου στην υπηρεσία. Στην ιδανική περίπτωση, θα χρησιμοποιείτε τον λογαριασμό όψεως όπου λαμβάνετε τους μισθούς σας και θα κάνετε τις περισσότερες από τις τακτικές πληρωμές σας. Η Grain χρησιμοποιεί το ιστορικό του λογαριασμού όψεως για να κάνει μια προσφορά πίστωσης. Αυτή η διαδικασία γενικά διαρκεί μόνο λίγα λεπτά. Σε αυτό το σημείο, μπορεί να σας ζητηθεί να κάνετε μια εγγύηση.

Θα χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να αποκτήσετε πρόσβαση στα χρήματα, εάν εγκριθείτε και αποδεχτείτε μια προσφορά πίστωσης. Στην καρτέλα “Πίστωση”, πατήστε “Ανάληψη πίστωσης” και επιλέξτε ένα ποσό. Αυτά τα χρήματα μεταφέρονται στον τραπεζικό λογαριασμό σας.

Δεν είστε σίγουροι αν η εφαρμογή Grain είναι κατάλληλη για εσάς; Εξετάστε αυτές τις εναλλακτικές λύσεις.

 • Αρμονική κωδωνοκρουσία: Εάν δεν έχετε τρέχοντα λογαριασμό όψεως, το Chime μπορεί να είναι μια καλή επιλογή. Η Chime προσφέρει δωρεάν λογαριασμούς όψεως, τη δυνατότητα υπερανάληψης έως και 200 ​​$ δωρεάν και μια επιλογή δανείου για δημιουργία πιστώσεων.
 • Ντέιβ: Η εφαρμογή Dave σάς επιτρέπει να λαμβάνετε έως και 500 $ ως προκαταβολή στο μισθό σας, χωρίς να χρεώνεστε τόκους.

Σχετικά με τον Συγγραφέα: Ο Andrew Dunn είναι ένας βετεράνος δημοσιογράφος με πάνω από μια δεκαετία εμπειρίας ως ρεπόρτερ και συντάκτης σε ειδησεογραφικούς οργανισμούς της Βόρειας Καρολίνας, συμπεριλαμβανομένων των Charlotte Observer και StarNews στο Wilmington. Σε αυτούς τους ρόλους,… Διαβάστε περισσότερα.


Warning: Undefined array key "mts_related_posts_taxonomy" in /home/ejajitech/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/functions/theme-actions.php on line 320

Comments (No)

Leave a Reply