TD Bank HELOC Review | Πιστωτικό Κάρμα


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/ejajitech/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Σημείωση σύνταξης: Το Credit Karma λαμβάνει αποζημίωση από τρίτους διαφημιστές, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τις απόψεις των συντακτών μας. Οι τρίτοι διαφημιστές μας δεν ελέγχουν, εγκρίνουν ή εγκρίνουν το συντακτικό μας περιεχόμενο. Είναι ακριβές από όσο γνωρίζουμε όταν δημοσιεύεται.

TD Bank HELOCs με μια ματιά

 • Σταθερό ή μεταβλητό ποσοστό: Μεταβλητός
 • Πώς να κάνετε ανάληψη κεφαλαίων: Επιταγές, κάρτα Visa, μεταφορές σε προσωπικό λογαριασμό επιταγών ή ταμιευτηρίου
 • Τέλος προέλευσης: Ναι – 99 $
 • Αναλογία δανείου προς αξία: Διαφέρει
 • Χρόνος χρηματοδότησης: Ασαφείς

Η TD Bank προσφέρει πιστωτικές γραμμές κατ’ οίκον μετοχικού κεφαλαίου ή HELOC, χωρίς ελάχιστη απαίτηση ανάληψης και τη δυνατότητα να δανειστείτε μόνο ό,τι χρειάζεστε, μέχρι το πιστωτικό σας όριο.

Πλεονεκτήματα

 • Δυνατότητα κλειδώματος σε σταθερό επιτόκιο
 • Αξιολογήστε ευκαιρία έκπτωσης για πελάτες που κάνουν έλεγχο και αποταμίευση TD Bank
 • Δεν απαιτείται ελάχιστη κλήρωση

Μειονεκτήματα

 • Πολλαπλές αμοιβές
 • Μπορεί να απαιτείται αξιολόγηση
 • Απαιτείται αυτοπροσώπως κλείσιμο

4 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για ένα TD Bank HELOC

Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά ενός TD Bank HELOC.

1. Δυνατότητα κλειδώματος σε τιμές ενώ συνεχίζετε να λαμβάνετε από το HELOC σας

Μπορείτε να επιλέξετε να κλειδώσετε ένα σταθερό επιτόκιο για το σύνολο ή μέρος του οφειλόμενου υπολοίπου HELOC ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια της περιόδου κλήρωσης ή της περιόδου αποπληρωμής. Εάν το κάνετε αυτό κατά την περίοδο της κλήρωσης, μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το HELOC για να αποκτήσετε πρόσβαση στα ίδια κεφάλαιά σας, μέχρι το πιστωτικό σας όριο.

Δεν υπάρχουν χρεώσεις εγκατάστασης και με αυτήν την επιλογή. Αυτό μπορεί να είναι ένα όφελος για τους δανειολήπτες που αναζητούν σταθερότητα επιτοκίων και πληρωμών, ιδιαίτερα σε περιβάλλον αυξανόμενων επιτοκίων.

Η TD Bank σάς επιτρέπει να κλειδώνετε ένα σταθερό επιτόκιο με τουλάχιστον 5.000 $ τη φορά και μπορείτε να έχετε έως και τρεις επιλογές σταθερού επιτοκίου εκκρεμείς ταυτόχρονα. Η μέγιστη διάρκεια του σταθερού επιτοκίου σας δεν μπορεί να εκτείνεται πέραν της περιόδου αποπληρωμής σας.

2. Οι πολλαπλές προμήθειες μπορούν να αυξήσουν το συνολικό κόστος δανεισμού

Μια TD Bank HELOC έχει πολλαπλές προμήθειες.

 • Ετήσια χρέωση 50 $ για ποσά που ξεκινούν από 50.000 $
 • Τέλος πρόωρου τερματισμού 2% του οφειλόμενου κεφαλαίου, έως 450 $ κατ’ ανώτατο όριο, εάν εξοφλήσετε το HELOC και κλείσετε τον λογαριασμό σας εντός 24 μηνών από την ημερομηνία που τον ανοίξατε
 • Ένα τέλος προέλευσης 99 $ όταν λαμβάνετε αρχικά το HELOC σας
 • Κόστος κλεισίματος για HELOC με πιστωτικά όρια άνω των 500.000 $, καθώς και για HELOC σε συνεταιρισμούς και επενδυτικά ακίνητα
 • Ενδέχεται να ισχύει χρέωση αποπληρωμής στεγαστικού δανείου εάν χρησιμοποιείτε το HELOC σας για να αναχρηματοδοτήσετε ένα στεγαστικό δάνειο, ένα πιστωτικό όριο ή ένα στεγαστικό δάνειο

3. Δεν υπάρχει ελάχιστη κλήρωση, αλλά απαιτείται ένα ελάχιστο πιστωτικό όριο

Η TD Bank προσφέρει HELOC που ξεκινούν από τουλάχιστον 25.000 $. Αλλά δεν απαιτεί ελάχιστη κλήρωση, αν θέλετε να έχετε πρόσβαση μόνο σε λίγο από αυτό ταυτόχρονα. Αυτό μπορεί να σας εξοικονομήσει από τόκους επιτρέποντάς σας να δανειστείτε μόνο ό,τι χρειάζεστε, όταν το χρειάζεστε, μέχρι το πιστωτικό σας όριο.

4. Διατίθεται προστασία υπερανάληψης και εκπτώσεις επιτοκίων

Η TD Bank προσφέρει επίσης ένα προϊόν που ονομάζεται TD EquityAccess PLUS, το οποίο παρέχει όλες τις ίδιες δυνατότητες και επιτόκια με το HELOC της, καθώς και μια επιλογή προσθήκης προστασίας υπερανάληψης κατά τη διαδικασία αίτησης. Ορισμένοι δανειολήπτες μπορεί να εκτιμήσουν ότι έχουν πρόσβαση σε αυτήν την πρόσθετη προστασία.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η TD Bank προσφέρει εκπτώσεις επιτοκίων στους υπάρχοντες τραπεζικούς πελάτες της. Προς το παρόν, διαφημίζει έκπτωση 0,25% εάν έχετε δημιουργήσει (ή έχετε ήδη) έναν λογαριασμό όψεως της TD Bank.

Σε ποιον είναι καλό ένα TD Bank HELOC;

Η ευελιξία να αντλείτε κεφάλαια όταν τα χρειάζεστε καθιστά το HELOC της TD Bank ελκυστικό για δανειολήπτες που έχουν ίδια κεφάλαια στα σπίτια τους και θέλουν να έχουν πρόσβαση σε χρήματα για έργα χωρίς να χρειάζεται να συνάπτουν ξεχωριστά δάνεια βελτίωσης κατοικίας. Η χαμηλή προμήθεια προέλευσης μπορεί επίσης να κάνει αυτό το HELOC ελκυστική επιλογή για όσους θέλουν να αποκτήσουν πρόσβαση στα ίδια κεφάλαιά τους με πιο ευέλικτους όρους από τους σταθερούς όρους σε μια αναχρηματοδότηση με εξαργύρωση.

Πώς μπορώ να αποκτήσω ένα TD Bank HELOC;

Αν και υπάρχουν πολλά βήματα που εμπλέκονται στη διαδικασία αίτησης, η TD Bank είναι ξεκάθαρη για το τι να περιμένει. Μπορείτε να ξεκινήσετε τη διαδικασία αίτησης ηλεκτρονικά, αλλά θα χρειαστεί να επισκεφτείτε ένα υποκατάστημα της TD Bank για να κλείσετε το δάνειό σας.

Τα TD Bank HELOC είναι διαθέσιμα σε κατοικίες πρωτοβάθμιας και δευτερεύουσας οικογένειας από μία έως τέσσερις οικογένειες. Οι εξαιρέσεις περιλαμβάνουν RV, σκάφη, τροχόσπιτα καθώς και κατοικίες που είναι προς πώληση, υπό κατασκευή ή βρίσκονται σε μισθωμένη γη.

Πιστωτικές γραμμές άνω των 500.000 $, συνεταιρισμοί και ακίνητα με αξίες άνω των 2,5 εκατομμυρίων $ ενδέχεται να υπόκεινται σε πρόσθετους όρους και προϋποθέσεις.

Καθώς προετοιμάζεστε να υποβάλετε αίτηση για TD Bank HELOC, μπορεί να είναι χρήσιμο να έχετε στη διάθεσή σας τα ακόλουθα έγγραφα:

 • Στοιχεία πληρωμής από τις τελευταίες 30 ημέρες
 • Έντυπα W-2 από τα δύο τελευταία χρόνια
 • Φορολογικές δηλώσεις των τελευταίων δύο ετών (εάν είστε αυτοαπασχολούμενος)
 • Ταυτότητα φωτογραφίας
 • Απόδειξη ασφάλισης ιδιοκτητών σπιτιού (και ασφάλιση πλημμύρας, εάν χρειάζεται)

Δεν είστε σίγουροι αν η TD Bank είναι κατάλληλη για εσάς; Εξετάστε αυτές τις εναλλακτικές λύσεις.

 • Τράπεζα της Αμερικής HELOC: Αυτή η εθνική τράπεζα προσφέρει ένα HELOC χωρίς χρέωση αίτησης, χωρίς κόστος κλεισίματος, χωρίς ετήσια τέλη και χωρίς χρέωση για μετατροπή σε επιλογή σταθερού επιτοκίου.
 • Φιγούρα: Αυτός ο διαδικτυακός δανειστής μπορεί να σας βοηθήσει να παραλείψετε μια προσωπική αξιολόγηση.

Σχετικά με τον Συγγραφέα: Η Beth Deyo είναι ανεξάρτητος συγγραφέας προσωπικών οικονομικών με πτυχίο στα Χρηματοοικονομικά από το Πανεπιστήμιο της Νότιας Φλόριντα. Είναι επίσης Certified Financial Planner™ με 14 χρόνια εμπειρίας στη διαχείριση περιουσίας. Αυτή… Διαβάστε περισσότερα.


Warning: Undefined array key "mts_related_posts_taxonomy" in /home/ejajitech/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/functions/theme-actions.php on line 320

Comments (No)

Leave a Reply